Vanliga frågor på Binance Live

2023-05-29 07:46
Allmänt
Streamer
Stream-inställning
Belöningar
Community
Projektrelaterad stream
Allmänt

Vad är Binance Live?

Binance Live är en del av Binance Square, din samlingspunkt för alla de senaste nyheterna och trenderna inom krypto och Web3.
Binance Live är livestreaming-delen av Binance Square. Användare kan titta på livesända evenemang och interagera direkt med communityn medan de tittar.

Behöver jag ett Binance-konto för att titta på innehåll?

Du kan titta på videor och livestreams utan ett Binance konto. För att göra anspråk på belöningar eller för att vara värd för streams behöver du dock logga in på ditt Binance-konto. Om du inte  har ett Binance-konto ännu kan du registrera dig genom att följa instruktionerna här

Kan jag välja innehåll på det språk jag föredrar?

Videor och livestreams i ditt Binance Live-flöde baseras på dina språkinställningar. Det finns två sätt att ändra språkinställningarna på Binance Live.
  • Om du använder Binance-webbplatsen: Klicka på språkikonen i det övre högra hörnet och välj önskat språk.
  • Om du använder Binance-appen: Gå till [Mer][Information][Live]. Tryck på [Jag] – [Innehåll] för att välja önskat språk.

Hur kan jag ansöka om att bli en Binance Live-streamer?

Innan du börjar streama på Binance Live måste du uppfylla följande kriterier:
  • Ha minst 5 000 följare på Binance Square.
  • Ha dokumenterad erfarenhet av videoinspelning eller streaming.
Fyll i denna enkät med dina uppgifter. Om du uppfyller kraven kommer vi att ge dig tillgång till Binance Live. Granskningsprocessen kan ta upp till 7 dagar, så vi ber dig att ha tålamod.

Varför avslås min ansökan gång på gång?

Ansökningar avvisas om de inte uppfyller kraven för Binance Live. För att bli kreatör på Binance Live måste du ha minst 5 000 följare på Binance Square. Vi ber dig dessutom att tillhandahålla bevis på  din tidigare erfarenhet av video eller livestreaming.

Vilket innehåll kan jag streama?

Binance Live är en informations- och underhållningsplattform för kryptoinnehåll. Allt innehåll måste bestå av information eller underhållning med fokus på krypto. Detta kan vara innehåll relaterat till handel, listade tokens på Binance, NFT:er, Metaversum, GameFi-projekt eller nyheter. För att skydda våra användare tar vi innehållsmoderering på stort allvar. Läs våra riktlinjer för hantering av communityn Binance Flöde och följ reglerna.

Hur kan jag tjäna pengar på mitt innehåll som streamer?

För närvarande har du som streamer följande två alternativ för att tjäna pengar på ditt innehåll på Binance Live:

Gåvor

Gåvor är virtuella föremål som tittarna kan skicka till dig under livestreamen. Gåvor har ett USDT-värde och köps av tittare med hjälp av tillgångarna i användarens spotplånbok medan de tittar på din livestream.

Dricks

Tittare kan skicka dricks i USDT medan de tittar på din stream. USDT debiteras från användarens spotplånbok. Du hittar dina totala intäkter under [Livecenter][Totala belöningar (USDT)].

Vad betyder den gula bockmarkeringen bredvid ett kanalnamn?

Den gula bockmarkeringen anger att kontot drivs och hanteras av Binance.

Vad betyder den gröna bockmarkeringen bredvid ett kanalnamn?

Den gröna bockmarkeringen indikerar att kontot har verifierats av Binance. Den är endast tillgänglig för projekt, organisationer och institutioner. Kanalernas innehåll och begäran om verifiering bedöms från fall till fall.

Hur kan jag börja streama på Binance Live?

Innan du börjar streama på Binance Live måste du uppfylla följande kriterier:
  • Ha minst 5 000 följare på Binance Square.
  • Ha dokumenterad erfarenhet av videoinspelning eller streaming.
Vänligen fyll i denna enkät med dina uppgifter. Om du uppfyller kraven kommer vi att ge dig tillgång till Binance Live. Granskningsprocessen kan ta upp till 7 dagar, så var god vänta.
Klicka här för att ansöka om att bli en Binance Square-innehållsskapare nu.

Hur går man live på Binance Live?

1. Logga in på Binance och gå till [Binance Live].
2. Klicka på knappen [Gå live] och välj den enhet du vill använda för din stream. Om du använder mobilen har du också möjlighet att skapa [Live-chattrum].
3. Ange information om din kommande stream, till exempel titel och beskrivning, starttid och miniatyrbild. Klicka sedan på [Skapa live].
4. När du har skapat live-rummet omdirigeras du till [Livecenter]. Du kan hitta dina skapade live-rum när som helst under din profilikon i det övre högra hörnet under alternativet [Livecenter].
5. Klicka på live-rummet du vill streama på sidan [Livecenter] för att få din RTMP. Kopiera informationen till den streamingprogramvara du föredrar, till exempel OBS eller StreamYard.
6. Innan du börjar streama rekommenderar vi att du först testar din stream. Klicka på [Livecenter], välj ditt live-rum och klicka på [Gå live][Testa live].
7. Starta streamen via den streamingprogramvara du föredrar och gå till [Livecenter], välj din stream och klicka på [Gå live] – [Starta live].

Hur schemalägger jag en stream?

När du klickar på knappen [Gå live] och väljer den enhet du streamar från kan du schemalägga starttiden för din stream.

Vilka faktorer bör jag tänka på när jag konfigurerar min kanal?

Välj ett lämpligt användarnamn och en profilbild som din community kan associera dig med. Tillhandahåll din community genuint värde med ditt innehåll och följ användarvillkoren och riktlinjerna för hantering av communityn Binance Flöde.

Hur skapar jag en kryptobox?

Kryptobox är en Binance Pay-funktion som gör att du kan skicka kryptopresenter till dina vänner. Information om hur du skapar en kryptobox hittar du här
När du har fått din kryptobox-kod kan du välja en av följande kryptoboxar i ditt live-rum genom att klicka på kuvertikonen i det nedre högra hörnet:
1. Kryptotur: Fördelas slumpmässigt bland dina tittare baserat på först till kvarn-principen.
2. Kommentera för att vinna: Fördelas slumpmässigt bland de tittare som skickar ett chattmeddelande i livechatten inom den valda perioden.
3. Kryptoquiz: Fördelas slumpmässigt bland de tittare som svarar rätt på ett visst antal frågor inom den valda perioden i livechatten.
4. Följarbelöningar: Fördelas slumpmässigt bland tittare som följer din kanal inom den valda perioden.

Vad är gåvor?

Gåvor är virtuella varor för att belöna streamers för deras arbete med att förbereda och vara värd för streamen och tillhandahålla informativt, lärorikt eller underhållande innehåll. Du kan klicka på ikonen [Skicka gåva] när du är i ett live-rum och köpa den med USDT.

Vad är dricks?

Dricks är ett annat sätt att visa din uppskattning för din favoritkreatör. För att ge dricks till din favoritkreatör trycker du på [Binance Live] i appen, öppnar ditt föredragna live-rum och trycker på den gula [BNB]-ikonen i det nedre högra hörnet. Lämna ett meddelande till värden och tryck på [Bekräfta]. Dricks debiteras från din Spotplånbok i USDT. Binance tar ingen andel av dricks.

Vad är en kryptobox?

Kryptobox är en Binance Pay-funktion som låter dig skicka och ta emot kryptotokens. En kryptobox kräver att tittaren vidtar någon av följande åtgärder för att göra anspråk på belöningarna.
1. Klicka på [Gör anspråk] om en kryptobox dyker upp i ett live-rum.
2. Kommentera i chatten live-rummet.
3. Kommentera svaret på en kryptoquiz i en livechatt.
4. Följa en kreatörs kanal.
Håll koll på din favoritskapares live-rum för att göra anspråk på en kryptobox. Överraskningar kan vänta dig när som helst.

Vad är kryptoquiz?

Kryptoquiz är en typ av kryptobox. När du skapar din kryptobox kan du konfigurera in en kryptoquiz genom att välja antal tokens och kryptoboxar. Du kan skapa minst 2 och högst 5 frågor som kommer att visas i livechatten, och tittarna måste svara rätt på dem för att få en chans att göra anspråk på belöningarna i kryptoboxen.
Kryptoquiz-deltagarna med flest korrekta svar har större chans att låsa upp kryptobox-belöningar. Att delta i en kryptoquiz och svara rätt på alla frågor innebär dock inte att man automatiskt får priser. Priser fördelas slumpmässigt bland deltagande användare.

Hur får jag belöningarna från ett Binance Live-gåvoevenemang som jag har deltagit i?

Att delta i ett evenemang eller att delta i en kryptoquiz som innehåller gåvor ger dig inte automatiskt belöningar. Det kan ta upp till 14 arbetsdagar från slutet av live-evenemanget att fastställa vinnarlistan. Om du inte har fått din belöning inom 14 arbetsdagar efter att live-evenemanget har avslutats betyder det att du inte har fått några belöningar.

Hur kan jag ta ut intäkter eller belöningar?

Intäkterna från din stream och belöningar som erhållits genom gåvor eller andra kryptobelöningar kan tas ut. De krypto du fått (dvs. BNB) kommer att krediteras till din spotplånbok.

Är jag ansvarig för att moderera min community?

Ja, som kreatör är du ansvarig för innehållet du streamar och kommentarerna i din chatt. Du kan omedelbart dölja olämpliga kommentarer eller blockera användare som bryter mot riktlinjerna för Binances community-innehållstjänst i din chatt. Binance uppmuntrar kreatörer och användare att upprätthålla en säker och respektfull miljö genom att följa communityns riktlinjer och rapportera olämpliga incidenter så fort de inträffar.

Vad gör jag om folk beter sig illa eller är hatiska i min chatt?

Binance tolererar inte trakasserier eller hatiskt beteende. Om någon trakasserar andra användare eller är hatisk ber vi dig att rapportera detta. Klicka på [Mer] – [Rapportera] på videon eller live-rummet. Ett team följer upp genom att granska ärendet och vidta nödvändiga åtgärder om ett brott mot riktlinjerna för Binances community-innehållstjänst upptäcks.

Jag är en Web3-projektägare och vill börja streama. Vad behöver jag tänka på?

För närvarande tillåter vi endast sändningar kring projekt som antingen redan är listade eller kommer att listas på Binance Börs, Binance NFT och Binance Launchpad.
Projekt med sina egna krypto eller NFT-samlingar som inte är listade eller inte kommer att listas på Binance får för närvarande inte marknadsföra sina projekt med en stream.

Jag är en Web2-projektägare. Hur kan jag börja streama?

Binance Square är endast ett innehållsnav för alla de senaste nyheterna och trenderna inom krypto och Web3. Innehåll som inte är relaterat till krypto och Web3-ämnen är inte tillåtet på plattformen.