Hur skapar jag och gör anspråk på röda paket på Binance?

2021-05-28 07:22
App

Vad är ett rött paket?

Rött paket är en funktion i Binance Betala med vilken du kan skicka roliga kryptogåvor till dina vänner. Du kan skapa ett rött paket som består av en slumpmässig eller fastställd mängd krypto och dela paketet med en grupp vänner. De kan göra anspråk på paketet med en kod i Binance-appen eller på webbplatsen för att hämta de krypto du lagt i det röda paketet.

Hur skapar jag ett rött paket i Binance-appen?

1. Logga in i Binance-appen och tryck på ikonen [Betala]. Välj [Rött paket].
2. Gå till [Skicka] och tryck på [Skapa nu]. Välj en distributionsmetod ([Slumpmässig] eller [Fast]).
  • Om du väljer [Slumpmässig], ange antal gåvor, den totala mängden krypto som ska skickas och ett meddelande till mottagarna.
  • Om du väljer [Fast] anger du antalet gåvor och mängden krypto som du vill skicka. Systemet beräknar automatiskt det totala beloppet som du måste betala. Ange sedan ett meddelande och tryck på [Fortsätt].
3. Bekräfta dina betalningsuppgifter och tryck på [Bekräfta].
4. Verifiera med huvudnyckel eller 2FA för att bekräfta betalningen.
5. En kod kommer att genereras för ditt röda paket. Du kan dela koden med dina vänner genom att kopiera koden eller trycka på [Spara QR-kod] eller [Dela länk] och sedan skicka den till dem. Dina vänner kan sedan göra anspråk på ditt röda paket i Binance-appen eller på webbplatsen.
Dela endast koden privat med dina avsedda mottagare, eftersom alla som har koden kan använda den för att hämta ditt röda paket.

Hur gör jag anspråk på ett rött paket i Binance-appen?

1. Logga in i Binance-appen och tryck på ikonen [Betala]. Gå till [Rött paket]
2. Gå till [Ta emot]. Ange koden för det röda paketet och tryck på [Hämta nu]. Tryck på [Öppna] för att göra anspråk på det röda paketet.
3. Du ser mängden krypto som begärs ut från det röda paketet. De krypto som har tagits ut kommer att betalas till din finansieringsplånbok. Du kan trycka på [Kontrollera nu!] för mer information.
Ansvarsfriskrivning: Om användare visar sig vara inblandade i kontroversiella aktiviteter förbehåller sig Binance all rätt att stänga av användare, stoppa alla aktiviteter med röda paket och returnera tillgångarna till den ursprungliga ägaren.
(*För att användaren ska förstå detta kan ansvarsfriskrivningen översättas till olika språk. I händelse av att de olika språkversionerna inte stämmer överens, ska den engelska versionen ha företräde.)

Hur skapar jag ett rött paket på Binances webbplats?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Mer][Betala]. Klicka på [Rött paket].
2. Klicka på [Skapa nu].
3. Välj en distributionsmetod ([Slumpmässig] eller [Fast]).
  • Om du väljer [Slumpmässig], ange antal gåvor, den totala mängden krypto som ska skickas och ett meddelande till mottagarna.
  • Om du väljer [Fast] anger du antalet gåvor och mängden krypto som du vill skicka i ett rött paket. Systemet beräknar automatiskt det totala beloppet som du måste betala. Ange sedan ett meddelande och klicka på [Fortsätt].
4. Kontrollera dina betalningsuppgifter och klicka på [Bekräfta].
5. Verifiera med huvudnyckel eller 2FA för att bekräfta betalningen.
6. En kod kommer att genereras för ditt röda paket. Du kan dela koden med dina vänner genom att klicka på [Kopiera kod], [Dela länk] eller [Spara bild] och skicka den till dem. Dina vänner kan sedan göra anspråk på ditt röda paket i Binance-appen eller på webbplatsen.
Dela endast koden privat med dina avsedda mottagare, eftersom alla som har koden kan använda den för att hämta ditt röda paket.
7. Du kan kontrollera det röda paketets inlösenförlopp genom att klicka på [Se uppgifter].

Hur gör jag anspråk på ett rött paket på Binances webbplats?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Mer][Betala]. Klicka på [Rött paket].
2. Ange koden för det röda paketet och klicka på [Hämta].
3. Klicka på [Öppna] för att göra anspråk på det röda paketet.
4. Du ser mängden krypto som begärs ut från det röda paketet. De krypto som har tagits ut kommer att betalas till din finansieringsplånbok. Du kan klicka på [Belöningsdetaljer >] för mer information.
Observera!
  • Flera anspråk från samma användare för samma röda paket tillåts inte.
  • Du kan inte göra anspråk på ett rött paket när det redan har lösts in.
  • Av säkerhetsskäl kommer ditt konto att låsas i fem timmar efter tio på varandra följande felaktiga försök att ange koder för röda paket. Du kommer inte att kunna hämta ut något rött paket efter att ditt konto har låsts.
1. Upphör röda paket att gälla?
Alla röda paket är giltiga i 24 timmar. Eventuella kvarvarande oinlösta gåvor kommer att returneras till avsändarens finansieringsplånbok efter 24 timmar.
2. Kan jag konvertera den mottagna krypton till fiatvaluta?
Kryptovalutan som du har gjort anspråk på från röda paket kommer att krediteras till din finansieringsplånbok. Du kan överföra tillgångarna till din fiat- och spotplånbok och ta ut pengar via tillgängliga fiatalternativ för ditt land.
Observera att om du delar koden till röda paket med dina vänner offentligt, t.ex. på sociala medier, är det möjligt att personer som du inte känner också får tillgång till koden och kan göra anspråk på ditt röda paket. Därför ska du endast dela med dig av koden till avsedda mottagare.
3. Hur ser jag historiken för mina röda paket?
Om du använder Binance-appen trycker du på ikonen [Historik] i det övre högra hörnet för att se dina sändnings- och mottagningsregister.
Om du använder Binance-webbplatsen klickar du på [Transaktionshistorik] längst upp till höger för att visa historiken.