P2P-handel
P2P-ordreappel/-kontosuspendering
Sådan appellerer du P2P-ordrer på Binance-websitet

2023-09-27 06:52
Sælger
Køber
Sælger
Sidst opdateret: 12. juni 2024
P2P-sælgere kan indsende appeller for P2P-salgsordrer på Binances website ved at følge nedenstående trin.
1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Handel] - [P2P]. Gå til [Ordrer], og find den transaktion, du vil indsende en appel for.
2. Klik på [Transaktionsproblem, jeg vil appellere] på siden [Verificer betaling]
3. Klik på [Appellér] i pop op-vinduet.
4. Vælg en årsag til din appel, og beskriv situationen så detaljeret som muligt, så vores kundeservicemedarbejdere bedst kan hjælpe dig. Inkluder også eventuelle relaterede skærmbilleder.
5. Din appel vil blive vist som [Afventer]. Modparten har 10 minutter til at svare på din appel.
6. Modparten vil få besked om at besvare din appel. Vedkommende kan enten vælge [Forhandling mislykkedes] eller [Konsensus opnået].
7. Hvis du har nået en aftale med modparten, skal du klikke på [Annuller appellen], og du vil blive ført tilbage til siden til bekræftelse af betaling for at frigive dine aktiver.
Bemærk, at hvis du klikker på [Annuller appellen] ved en fejltagelse, skal du vente 5 minutter, før du kan indsende din appel igen.
Alt efter svaret, modparten vælger:
1. Forhandling mislykkedes
Hvis modparten vælger [Forhandling mislykkedes], vil du se denne besked: "Vent på hjælp fra Binances kundesupport" under appelstatussen. Det betyder, at en kundesupportmedarbejder vil hjælpe dig og modparten med at løse tvisten inden for kort tid. Du får besked via e-mail og sms, når der er en opdatering.
2. Konsensus opnået
Hvis modparten vælger [Konsensus opnået], vil du blive bedt om at bekræfte, om der er opnået enighed. Efter bekræftelse vil systemet annullere ordren.
3. Modparten undlod at svare
Hvis modparten ikke svarer inden for 10 minutter, ændres din appelstatus til [Afventer]. Vent tålmodigt på hjælp fra kundesupport.
Sidst opdateret: 2. maj 2024
P2P-købere kan appellere for P2P-købsordrer på Binances website ved at følge nedenstående trin.
1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Handel] - [P2P]. Gå til [Ordrer], og find den transaktion, du vil indsende en appel for.
2. Klik på [Transaktionsproblem, jeg vil appellere] på siden [Afventer frigivelse].
3. Klik på [Appellér] i pop op-vinduet.
4. Vælg en årsag til din appel, og beskriv situationen så detaljeret som muligt, så vores kundeservicemedarbejdere bedst kan hjælpe dig. Inkluder også eventuelle relaterede skærmbilleder.
5. Din appel vil blive vist som [Afventer]. Modparten har 10 minutter til at svare på din appel.
6. Modparten vil få besked om at besvare din appel. Vedkommende kan enten vælge [Forhandling mislykkedes] eller [Konsensus opnået].
7. Hvis du har nået en aftale med modparten, skal du klikke på [Annuller appellen], og du vil blive ført tilbage til siden til bekræftelse af betaling for at frigive dine aktiver.
Bemærk, at hvis du klikker på [Annuller appellen] ved en fejltagelse, skal du vente 5 minutter, før du kan indsende din appel igen.
Alt efter svaret, modparten vælger:
1. Forhandling mislykkedes
Hvis modparten vælger [Forhandling mislykkedes], vil du se denne besked: "Vent på hjælp fra Binances kundesupport" under appelstatussen. Det betyder, at en kundesupportmedarbejder vil hjælpe dig og modparten med at løse tvisten inden for kort tid. Du får besked via e-mail og sms, når der er en opdatering.
2. Konsensus opnået
Hvis modparten vælger [Konsensus opnået], vil du blive bedt om at bekræfte, om der er opnået enighed. Efter bekræftelse vil systemet frigive kryptoen.
3. Modparten undlod at svare
Hvis modparten ikke svarer inden for 10 minutter, ændres din appelstatus til [Afventer]. Vent tålmodigt på hjælp fra kundesupport.