Hur konverterar man ett litet kontosaldo till BNB?

2018-04-24 13:34
Webbplats
När du ägnar dig åt handel kommer det att uppstå lite ”grus” – ett lågt saldo som finns kvar i din kontoplånbok efter transaktionen. Hos Binance kan du konvertera detta grus med en värdering under 0,0012 BTC till BNB en gång var sjätte timme.

Hur konverterar jag mindre saldon till BNB på Binance-webbplatsen?

1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok] [Spot]
3. Här kan du se en lista över de tillgångar som kan konverteras till BNB. Markera rutan bredvid den eller de tillgångar du vill konvertera och klicka på [Konvertera]
Observera!
  • En fast avgift på 2 procent tillämpas på all konvertering av kryptovalutor.
  • När du försöker konvertera mer än 10 000 av samma kryptovaluta  visas en popup-bekräftelse. Klicka på [Bekräfta] för att fortsätta.
4. Kontrollera konverteringsuppgifterna och klicka på [Bekräfta]. BNB överförs sedan till din spotplånbok.
5. För att kontrollera konverteringshistoriken, klicka på [Konverteringshistorik].
1. Logga in i Binance-appen och gå till [Plånböcker][Spot]. Tryck på [Konvertera tillgångar med lågt värde till BNB]
2. Du kommer att se en lista över de tillgångar som kan konverteras till BNB. Markera rutan bredvid den eller de tillgångar du vill konvertera och tryck på [Konvertera]. 3. Kontrollera konverteringsuppgifterna och tryck på [Bekräfta]. BNB överförs sedan till din spotplånbok.
3. För att kontrollera din konverteringshistorik, tryck på historikikonen längst upp till höger.
Observera!
  • Du kan konvertera så många tillgångar som du önskar i en och samma konvertering.
  • Olistade/avnoterade kryptovalutor kan inte konverteras.
  • Du kan göra en konvertering av små saldon var sjätte timme.
  • Observera att beloppet som visas på förhandsgranskningssidan bara är en uppskattning. De valda tillgångarna kommer att konverteras till BNB enligt det aktuella marknadspriset när du klickar på [Bekräfta].
  • Om tillgångsvärderingen är mindre än 0,00000001 BNB kommer den inte att kunna konverteras till BNB.
  • Om det uppstår en fluktuation på 5 procent (eller mer) under konverteringen kommer konverteringen att stoppas av hänsyn till användarna. Försök igen senare.
För mer information om kryptogrus, se Vad är en grusattack?