Avancerade funktioner
Hur du ser dina order och nedräkningstimern på ljusdiagrammet

Hur du ser dina order och nedräkningstimern på ljusdiagrammet

2022-03-24 08:59
I enlighet med MiCA-kraven är obehöriga stablecoins föremål för vissa begränsningar för EES-användare. För mer information klickar du här.
Du kan nu visa dina öppna order, orderhistorik och en nedräkningstajmer för att kontrollera återstående tid innan det aktuella ljuset stängs i ljusdiagrammets stapel. Så här aktiverar du detta på Binance webbplats och i appen.

Hur visar jag mina order i ljusdiagrammet?

På webbplatsen

Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Handel][Spot]. Klicka på ikonen [Inställningar]. Du kan markera rutorna för att visa öppna order och orderhistorik.
Observera att orderhistorikfunktionen endast visar de senaste 500 utförda ordrarna under de senaste 6 månaderna.
Om du använder [Ursprungligt] gränssnitt:
  • Dina öppna order visas som flytande rutor
  • Din orderhistorik visas som ikonerna [B] (köporder) eller [S] (säljorder) ovanför ljusdiagrammet.
För muspekaren över ikonen för att visa orderinformation.
Om du använder gränsnittet [Trading View]:
  • Dina öppna order visas som flytande rutor
  • Din orderhistorik visas som små pilar. Rött indikerar säljorder och grönt indikerar köporder. Du kan hålla markören över pilarna för att visa orderdetaljer eller dra den flytande rutan till ett nytt pris för att ändra ordern. För mer information, se Hur man ändrar en öppen gränsorder på Binance Spot.

I appen

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Marknader][Spot]. Tryck på ett handelspar för att öppna handelsgränssnittet. Till exempel BTC/USDT.
2. Tryck på ikonen [Inställningar] för att visa orderhistorik och öppna order i ljusdiagrammet.
3. När du har gjort detta kommer du att se ikonerna [S] (säljorder) och [B] (köporder) på diagrammet för dina tidigare order.
Dina öppna order visas som flytande rutor i diagrammet. Du kan också se ordertyp, belopp och pris.
4. För att se orderinformationen trycker du på ikonerna [S] eller [B]. Tryck på [>] för att gå till sidan Orderhistorik.

Hur visar jag ljusnedräkningstimern på ljusdiagrammet?

Nedräkningstiden anger den tid som återstår innan det aktuella ljuset stängs. När du har aktiverat det ser du en nedräkningstajmer bredvid det senaste priset.

På webbplatsen

Om du använder [Ursprungligt] gränssnitt:
Högerklicka var som helst i diagrammet och klicka på [Fler inställningar] – [Prislinje] – [Nedräkning].
Du ser en nedräkningstajmer under det senaste priset.
Om du använder gränsnittet [Trading View]:
Högerklicka var som helst i diagrammet och klicka på [Inställningar].
Gå till fliken [Vågar] och markera rutan bredvid [Nedräkning till stapelstängning]. Klicka på [OK].
4. Du kommer att se nedräkningstajmern under det senaste priset.

I appen

Tryck på ikonen [Inställningar] och markera rutan bredvid [Nedräkning].
Du ser en nedräkningstajmer under det senaste priset.

Hur ser man prisutvecklingen i ljusdiagrammet?

Du kan se prisutvecklingen för ett handelspar i Binance-appen genom att knipa med fingrarna (zooma ut) i ljusdiagrammet.
För att aktivera eller inaktivera den här funktionen trycker du på ikonen [Inställningar], väljer [Mer] och aktiverar [Zooma till ytdiagram].