Avancerade funktioner
Hur man ändrar en öppen gränsorder på Binance Spot

2023-04-26 02:12
Du kan redigera en öppen orders pris och belopp om ordern inte har genomförts eller är delvis genomförd. När du redigerar en order kommer det tidigare order-ID:t att annulleras och ett nytt order-ID kommer att skapas. Observera att du endast kan redigera öppna gränsorder.

Hur ändrar man en öppen gränsorder på Binances webbplats?

Det finns två sätt att redigera dina öppna gränsorder på webbplatsen.

Under fliken [Öppna ordrar]:

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Handel][Spot]. Bläddra ner till fliken [Öppna order] under ljusdiagrammet. Du kan se alla dina öppna order här. Klicka på ikonen [Redigera] bredvid den order du vill redigera.
2. Ange ett nytt pris och belopp. Klicka på [Bekräfta].

På ljusdiagrammet:

1. Om du har aktiverat funktionen för visning av öppna order på ljusdiagrammet under läget [TradingView] kan du redigera priset på en öppen order genom att dra det till ett nytt pris.
2. Du ombeds att bekräfta ändringen. Klicka på [Bekräfta].
3. Du kan också klicka på beloppet för en öppen order för att redigera dess pris och belopp.
4. Ange nytt pris och belopp. Klicka på [Bekräfta].
5. För att aktivera/inaktivera ändringsfunktionen i ljusdiagrammet klickar du på ikonen [Inställningar] längst upp till höger. Detta öppnar upp en sidopanel. Aktivera eller avaktivera med knappen bredvid [Justering av K-line]

Hur ändrar man en öppen gränsorder i Binance-appen?

1. Logga in i Binance-appen och gå till [Handel][Spot]. Under fliken [Öppna order] trycker du på ikonen [Redigera] bredvid en öppen order som du vill redigera.
2. Ange ett nytt pris och belopp. Tryck på [Bekräfta].