VIP
Sådan kommer du i gang med funktionen Administreret underkonto og ofte stillede spørgsmål

Sådan kommer du i gang med funktionen Administreret underkonto og ofte stillede spørgsmål

2021-12-17 10:51
Funktioner for administreret underkonto
Trinvis vejledning
Funktioner for administreret underkonto
Produkterne og tjenesterne, der henvises til her, er muligvis ikke tilgængelige i din region.
Binance tilbyder funktionen Administreret underkonto som en rent teknologisk løsning, der opfylder behovene hos kontoejeren og den udpegede handlende. Binance er ikke part i nogen kontrakt, der er indgået mellem kontoejeren og den udpegede handlende.

Hvad er en administreret underkonto?

En administreret underkonto ("Administreret underkonto") er en konto oprettet under en hovedkonto ("Hovedkonto"), som gør det muligt for hovedkontoejeren ("Kontoejer") at bevare ejerskab og kontrol over aktiver, adskille porteføljer og kun give handelsadgang via API til en udpeget handlende ("Udpeget handlende").
Vi tilbyder funktionen Administreret underkonto for at styrke både kontoejere og udpegede handlende. Denne funktion giver større fleksibilitet og mulighed for at adskille porteføljer, samtidig med at handelsstrategier, ordre- og transaktionshistorik beskyttes.

Hvem skal bruge funktionen Administreret underkonto?

Den administrerede underkonto gør det muligt for kontoejere at oprette flere administrerede underkonti for at opfylde deres differentierede behov. En kontoejer kan f.eks. give kun handel-adgang til forskellige administrerede underkonti til hver respektivt udpeget handlende. Fra den udpegede handlendes perspektiv vil den administrerede underkonto holde handelsstrategier og historiske/kommissionsbaserede ordrer fortrolige.
Administrerede underkonti kan gavne både kontoejere og udpegede handlende.
1. Kontoejere
Kontoejere kan kun give kun handel-adgang via API til flere udpegede handlende via flere administrerede underkonti, mens de stadig bevarer enekontrol over indbetalinger og hævninger fra de administrerede underkonti til enhver tid.
2. Udpegede handlende
Udpegede handlende kan bruge flere administrerede underkonti til at køre forskellige handelsstrategier, samtidig med at proprietære oplysninger holdes fortrolige.
Administreret underkonto er tilgængelig for virksomhedskontobrugere og VIP 1 (eller højere) personlige kontobrugere, der har fuldført alle kontoregistreringskrav, identitetsbekræftelse og aktiveret totrinsgodkendelse.

Egenskaber for administreret underkonto

Egenskaber for administreret underkonto
Kontoejere
Udpegede handlende
  • Giv flere udpegede handlende handelsadgang, mens du bevarer kontrollen over aktiverne.
  • Du kan frit handle med din egen Binance-konto.
  • Du kan til hver en tid se aktivsaldi for administreret underkonto.
  • Planlæg hævninger fra administrerede underkonti når som helst.
  • Implementer proprietær handelsstrategi via API for kontoejeres aktiver i flere administrerede underkonti.
  • Hold dine handelsstrategier og optegnelser fortrolige.
  • Administrerede underkontis handelsbeløb kan tælles med i volumenkravene for den udpegede handlende.

Sådan ansøger man om en administreret underkonto.

Administrerede underkonti er udelukkende for VIP-brugere. For at aktivere denne funktion kan brugerne kontakte deres VIP-kontoadministrator eller sende os en e-mail på vip@binance.com for at få hjælp.

Ofte stillede spørgsmål

1. Er der de samme transaktionsgebyrsatser for administrerede underkonti som for den udpegede handlende?

Det grundlæggende handelsgebyr, der gælder for hver administreret underkonto, vil følge den samme gebyrsats, som gælder på den udpegede handlendes VIP-niveau. Den udpegede handlende vil dog være ansvarlig for yderligere faste og variable handelsgebyrer for hver relevant administreret underkonto, som angivet i MSA-vilkårene.
Ja, det er kun kontoejere, der kan hæve aktiver under den administrerede underkonto via administreringsfunktionen for den administrerede underkonto.
Nej, for at holde den udpegede handlendes proprietære handelsstrategier fortrolige, vil kontoejeren ikke have adgang til den udpegede handlendes handels-/ordrehistorik.
Nej, den udpegede handlende kan ikke hæve aktiver fra den administrerede underkonto. Hævninger fra den administrerede underkonto kan kun foretages af kontoejeren.
Hver kontoejer kan som standard oprette op til 10 administrerede underkonti.
Nej, den udpegede handlende kan ikke overføre aktiver til og fra den administrerede underkonto. Overførsler fra den administrerede underkonto kan kun foretages af kontoejeren.
Nej, rabatter fra den administrerede underkonto vil fortsat blive krediteret kontoejerens oprindelige henviser.
Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du administrerer din konto, ved at klikke for at se fanen "Trinvis vejledning" på denne side.

Hvad kan kontoejeren gøre?

Oversigt over kontoejerens rettigheder over den administrerede underkonto
Funktion
Beskrivelse
Kontoadministration Opret administrerede underkonti, og giv den udpegede handlende handelsadgang via API.
Indsættelse og hævning Administrer indbetalinger og hævninger af aktiver mellem hovedkontoen og de administrerede underkonti.
Oversigt over Wallet og konti Se den aktuelle wallet-oversigt over administrerede underkonti, aktivbalancer, gevinst og tab og andre oplysninger.

Administration af administrerede underkonti

1. Gå til [Min konto] - [Underkonto] - [Administreret underkonto][Opret administreret underkonto].
2. Indtast navnet på din ønskede administrerede underkonto, og angiv den udpegede handlendes UID/bruger-id og e-mailadresse.
3. Hvis det ikke lykkes at tiknytte, skal du klikke på [Tilknyt konto] ud for den administrerede underkonto.

Indbetaling og hævning

Indsæt

1. Gå til [Administreret underkonto], og klik på [Overfør] på den tilsvarende overførselsside for administreret underkonto. Du vil kunne indbetale aktiver fra hovedkontoen til den valgte administrerede underkonto under fanen [Indbetal].

Hævning

1. Gå til [Administreret underkonto], og klik på [Overfør] på den tilsvarende administrerede underkonto, du vil have adgang til, for at åbne den tilsvarende side til overførsel af administrerede underkonti. Du vil kunne hæve aktiver fra den aktuelle administrerede underkonto til hovedkontoen under fanen [Hæv].
  • Kontoejere kan vælge en overførselsdato (inden for 30 dage fra den valgte dato), og en meddelelse om hævning vil blive sendt til den udpegede erhvervsdrivendes e-mailadresse.
  • Kontoejerne kan også vælge at hæve deres aktiver med det samme.

Vis aktiver

1.  Gå til [Administreret underkonto], og klik på [Oplysninger] på den tilsvarende administrerede underkonto, du vil have adgang til. Du kan se aktiver og urealiseret gevinst og tab for den respektive administrerede underkonto.

Hvad kan den administrerede underkontos udpegede handlende gøre?

Oversigt over den udpegede handlendes adgangsrettigheder til den administrerede underkonto
Funktion
Beskrivelse
Bemærk
KontoadministrationAdministrer margin- og futures kontiDenne er muligvis ikke tilgængeligt i visse områder
API-administrationOpret og rediger den administrerede underkontos API-nøgler og API-adgang.Hver administreret underkonto kan oprette op til 30 API-nøgler, som kan anvendes til at afgive ordrer/forespørgsler/positioner osv. gennem den administrerede underkonto i den offentlige API-grænseflade.
Oversigt over Wallet og kontiTjek saldoen på den administrerede underkonto, og overfør aktiver mellem de spot, futures- og margin-wallets, der tilhører den samme administrerede underkonto.Kontoejeren skal have aktiveret handel med de respektive produkter.

Administration af administrerede underkonti

Du kan se den administrerede underkonto på listen Kontoadministration og administrere kontoens tilladelser her.

API-administration

Du kan oprette og redigere API-nøgler og tilladelser for administreret underkonto.

Vis aktiver

Du kan se saldoen på dine administrerede underkonti. Klik på [Overfør] for at overføre aktiver for administreret underkonto mellem spot, futures- og margin-wallets på den samme administrerede underkonto. Bemærk, at kontoejeren skal have aktiveret handel med de respektive produkter.

Frigørelse og sletning

Fra kontoejer

1.  Gå til [Administreret underkonto], og klik på ikonet [Frigør] på den tilsvarende administrerede underkonto, du vil frigøre. Det er vigtigt at sikre, at kontoen ikke har nogen åbne ordrer/positioner/aktiver og/eller API-nøgler. Bemærk, at denne handling ikke kan fortrydes.

Fra udpeget handlende

1.  Gå til [Administration af underkonti], og klik på ikonet [Frigørelse] på den tilsvarende administrerede underkonto, du vil frigøre. Det er vigtigt at sikre, at kontoen ikke har nogen åbne ordrer/positioner og/eller API-nøgler. Sørg også for, at din Spot wallet har mindre end 1.000 USD i tilsvarende aktiver. Bemærk, at denne handling ikke kan fortrydes.