VIP
Sådan kommer du i gang med funktionen Udpeget handelsgebyr og ofte stillede spørgsmål

Sådan kommer du i gang med funktionen Udpeget handelsgebyr og ofte stillede spørgsmål

2023-02-10 02:59
Produkterne og tjenesterne, der henvises til her, er muligvis ikke tilgængelige i din region.
Binance tilbyder funktionen Administreret underkonto udelukkende som en teknologisk løsning, der opfylder kontoejerens og den udpegede handlendes behov. Binance er ikke part i nogen kontrakt, der er indgået mellem kontoejeren og den udpegede forhandler.
Udpegede handlende kan bruge funktionen Udpeget handelsgebyr til at beregne de respektive handelsgebyrer.
Bemærk, at gebyrerne beregnes på baggrund af dine input. Det beløb, der er beregnet ved hjælp af funktionen Udpeget handelsgebyr, er kun til din reference og er ikke en faktura eller et bevis for opkrævning. For at undgå tvivl opkræver vi ikke noget udpeget handelsgebyr på dine vegne.

Hvem kan bruge funktionen Udpeget handelsgebyr?

Udpegede forhandlere af administrerede underkonti kan bruge funktionen Udpeget gebyr til at beregne gebyrer som en procentdel af aktiverne på hver administreret underkonto.
For mere information om administrerede underkonti henvises dertil Sådan kommer du i gang med administrerede underkontofunktioner og hyppigt stillede spørgsmål

Hvad er funktionerne i funktionen Udpeget handelsgebyr?

• Indstil og juster satsen for det udpegede handelsgebyr,
  • Se den samlede saldo, satsen for udpeget handelsgebyr, beløb for udpeget handelsgebyr og historik for udpeget handelsgebyr for hver administreret underkonto,
  • Download rapporter om udpeget handelsgebyr.

Sådan indstilles og justeres satsen for udpeget handelsgebyr.

1. Log ind på din Binance-konto og klik på [Profil] - [Underkonti].
2. Vælg [Transaktionshistorik], og klik derefter på [Udpeget handelsgebyr].
3. Hvis det er første gang, du besøger denne side, vil du se en pop-op med tips til, hvordan du bruger denne funktion.
4. Markér feltet ud for den eller de administrerede underkonti, som du ønsker at anvende (for at indstille eller justere) satsen for det udpegede handelsgebyr på.
5. Klik på [Gebyrindstillinger].
6. Indtast satsen for udpeget handelsgebyr, og klik på [Anvend] for at bekræfte.
7. Du kan se den anvendte sats for udpeget handelsgebyr på oversigtssiden.

Hvordan beregner Binance det udpegede handelsgebyr?

For hver administreret underkonto tages der automatisk et snapshot af den samlede saldo kl. 23:59:59 (UTC+0) dagligt. Baseret på snapshottet beregner systemet det udpegede handelsgebyr kl. 08:00:00 (UTC+0) den næste dag og anvender den seneste gebyrprocent, du har angivet. Beløbet for udpeget handelsgebyr beregnes på følgende måde:
Udpeget handelsgebyrbeløb (T) = Samlet saldo (pr. T 23:59:59 UTC+0) * Udpeget handelsgebyr % (pr. T+1 08:00 UTC+0)/365 dage
Det udpegede handelsgebyr vil blive genberegnet, hvis en administreret underkonto fjernes og efterfølgende tilknyttes igen.

Hvad kan jeg se under [Oversigt]?

På siden [Udpeget handelsgebyr] kan du se følgende oplysninger:
  • Samlet saldo (USDT): Samlet saldo ved afslutningen af den seneste dag i USDT;
  • Udpeget handelsgebyr % (p.a.): Den senest anvendte sats for udpeget handelsgebyr,
  • Beløb (USDT): Det kumulative beløb for udpeget handelsgebyr i USDT,
  • Samlet beløb (USDT): Det samlede beløb for udpeget handelsgebyr i USDT.
Du kan også filtrere konti uden indstillinger for udpeget handelsgebyr ved at markere feltet ud for [Skjul uden gebyrindstillinger]. Du kan downloade rapporter ved at klikke på knappen [XLSX] øverst til højre.

Hvad kan jeg se under [Oplysninger]?

For at se oplysninger om en bestemt administreret underkonto kan du klikke på [Oplysninger] under Handlings-kolonnen.
Du kan se følgende oplysninger:
  • Samlet saldo (USDT): Samlet saldo ved dagens afslutningen i USDT;
  • Udpeget handelsgebyr % (p.a.): Satsen for udpeget handelsgebyr, der påløber denne administrerede underkonto,
  • Beløb (USDT): Beløb for det udpegede handelsgebyr i USDT,
  • Samlet beløb (USDT): Det samlede beløb for udpeget handelsgebyr i USDT.
Du kan også se oplysninger for en bestemt periode ved at tilpasse tidsintervallet via [Periode]. Du kan downloade rapporter ved at klikke på knappen [XLSX] øverst til højre.
*Bemærk: De data, der vises i disse ofte stillede spørgsmål, er kun illustrationer til reference.
Du kan få mere at vide om Binance VIP-konti på siden med ofte stillede spørgsmål til VIP.