Køb NFT'er
Sådan køber du et NFT/en mystisk boks til fast pris ​​på Binance NFT-markedspladsen

Sådan køber du et NFT/en mystisk boks til fast pris ​​på Binance NFT-markedspladsen

2022-11-15 02:00
Der er to måder at købe NFT'er/mystiske bokse på til fast pris på Binance NFT. Afhængigt af kilden til aktivet kan du enten købe det direkte fra markedspladsen eller besøge siden med detaljer vedrørende NFT'et/den mystiske boks for at gøre det. Bemærk, at det kun er NFT'er/mystiske bokse til faste priser med metoden [Køb nu], der kan sendes ud med hurtig betaling direkte på markedspladsen.

Hvordan køber man et NFT/en mystisk boks til fast pris fra Binance NFT?

1. Log ind på din Binance-konto, og gå til Binance NFT. Klik på den vare, du ønsker at købe, og du vil blive omdirigeret til produktets detaljeside. Klik på [Køb nu].
2. Du vil se pop op-vinduet [Bekræft betaling] med varens pris. Vælg betalingsmetode (Spot eller Funding wallet) og betalingsvaluta. Vi understøtter på nuværende tidspunkt BNB, BUSD og ETH. Klik på [Bekræft] for at fortsætte.
3. Når du har købt NFT'et, vises vinduet [Betaling vellykket].
Det købte NFT/den købte mystiske boks bliver distribueret til din profil.

Hvordan køber man NFT'er til fast pris fra aggregatorplatforme?

Processen svarer til at købe NFT'er på Binance NFT, men du skal betale et gasgebyr, og det kan under normale omstændigheder tage omkring 10 minutter for blockchainen at behandle din transaktion. Den faktiske behandlingstid vil afhænge af netværkstrafikken. Vent tålmodigt.
Du vil se en påmindelse om risikoen på NFT-detaljesiden.
Husk at sætte dig godt ind i tingene (DYOR), før du køber NFT'er. Binance vil ikke være ansvarlig for tab som følge af salg eller køb af NFT på Binance NFT-platformen. For yderligere oplysninger henvises der til vores risikoadvarsel.
1. Log på din Binance-konto, og gå til Binance NFT. Klik på det NFT, du ønsker at købe, og du vil blive omdirigeret til produktets detaljeside. Du vil se en meddelelse om, at NFT'et er fra en tredjepartsplatform. Klik på [Køb nu].
2. Du vil se pop op-vinduet [Bekræft betaling] med varens pris. Vælg betalingsmetode (Spot eller Funding wallet) og betalingsvaluta. Vi understøtter på nuværende tidspunkt BNB, BUSD og ETH. Klik på [Bekræft] for at fortsætte.
Vigtig bemærkning: Bekræft transaktionen så hurtigt som muligt. I modsat fald udløber det angivne gasgebyr og opdateres automatisk. Klik på [Bekræft] for at betale.
Eftersom dette er et NFT-køb, kan det tage noget tid at behandle transaktionen. Vent tålmodigt. Du kan klikke på [Opdater] for at få vist den seneste transaktionsstatus.
Hvis der er fejl med behandlingen af din betaling, vil du se vinduet [Betaling mislykkedes]. Klik på [Tilbage til markedspladsen] eller [Prøv igen].
Hvis varen ikke længere er til salg, vil du se en pop op-meddelelse. Klik på [OK] for at lukke købsvinduet.
Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du køber NFT'er/mystiske bokse på Binance NFT-markedspladsen, ved at gå til: