Køb NFT'er
Sådan giver du et bud på NFT'er/mystiske bokse på Binance NFT-markedspladsen

Sådan giver du et bud på NFT'er/mystiske bokse på Binance NFT-markedspladsen

2022-11-15 02:00
For at give købere mere fleksibilitet ved køb af NFT'er og mystiske bokse har Binance NFT introduceret en [Giv bud]-funktion. Hvis den mystiske boks eller NFT i øjeblikket ikke er til salg på markedspladsen, kan du give et bud til sælgeren. Alternativt kan du også bruge denne funktion, hvis du vil købe en opført NFT til en pris, der er lavere end udbudsprisen.

Hvordan giver man et bud på en NFT/mystisk boks?

1. Log ind på din Binance-konto og gå til Binance NFT. Når du har fundet en NFT/mystisk boks, du kan lide, så klik på [Giv bud] på siden med detaljer.
2. Vælg dit buds betalingsmiddel og indtast prisen. Vælg også en udløbsdato for dit tilbud. Tilbuddets gyldighedsperiode skal være mindst 24 timer og bør ikke overstige en måned.
Klik på [Bekræft] for at fortsætte. Bemærk, at minimumsprisen for et bud er 1 BUSD, og at du kun kan give ét bud for hver NFT/mystiske boks. Budbeløbet vil blive reserveret i din Funding-wallet, og dine aktiver vil automatisk blive frigivet, når buddet annulleres eller udløber.
Hvis din kontosaldo er utilstrækkelig, så klik på [Køb krypto/indsæt].
3. Du kan se dine bud under [Profil] - [Tilbud] - [Tilbud givet]
Bemærk, at du kun kan have maksimalt 20 aktive bud. For at lave nye bud skal du først annullere nogle af dine aktive bud. Du kan annullere et bud ved at klikke på [Annuller], og dine aktiver vil automatisk blive frigivet.
For yderligere oplysninger henvises der til følgende ofte stillede spørgsmål: