Kryptoafledte derivater
Futureskontrakter
Vejledning til futures
Hvordan bruges Forfølg ordre-funktionen på Binance Futures?

2024-05-08 10:52
Websted

Hvad er Forfølg ordre-funktionen?

Forfølg ordre er en handelsfunktion, der giver brugerne mulighed for øjeblikkeligt at opdatere en åben limitordrepris til den aktuelle buy1/ask1-pris i ordrebogen.

Hvad er fordelen ved Forfølg ordre-funktionen?

En limitordre kan have ventet uudfyldt i lang tid. I de fleste almindelige tilfælde kan brugere, der gerne vil opdatere ordreprisen til buy1/sell1-prisen hurtigt, vælge at annullere den aktuelle ordre og oprette en ny. Med Forfølg ordre-funktionen kan brugerne opdatere ordreprisen med det samme med et enkelt klik. Forfølg ordre-funktionen kan hjælpe med at forenkle operationer for at øge mulighederne for, at ordren kan fyldes og derved øge handelseffektiviteten.

Hvad er buy1/sell1-prisen?

For købsordrer er buy1-prisen den højeste købspris i ordrebogen.
For salgsordrer er sell1-prisen den laveste salgspris i ordrebogen.
Bemærk:
  • Forfølg ordre-funktionen er tilgængelig for USDⓈ-M-kontrakter.
  • Forfølg ordre-funktionen anvendes på almindelige åbne limitordrer.
  • Brugere, der har aktiveret porteføljemargintilstanden, kan ikke bruge Forfølg ordre-funktionen.

Hvordan bruger man Forfølg ordre-funktionen?

1. På siden Handel med futures skal du rulle ned og klikke på [Åbne ordrer]. Hvis du har en åben limitordre, vil der være en [Forfølg]-knap til højre.
2. Når du klikker på [Forfølg], vil der være et pop op-vindue til bekræftelse. Klik på [Bekræft], og ordreprisen opdateres til buy1/sell1-prisen med det samme.

Hvordan bruger man Forfølg ordre-funktionen på Binance-appen?

1. Gå til fanen [Futures], og tryk på [Åbne ordrer]. Hvis du har en åben limitordre, vil der være en [Forfølg]-knap til højre.
2. Når du trykker på [Forfølg], vises der et pop op-vindue til bekræftelse. Tryk på [Bekræft], og ordreprisen opdateres til buy1/sell1-prisen med det samme.