Kryptoafledte derivater
Futureskontrakter
Porteføljemargin
Binances porteføljemargintilstand – API

2023-05-04 14:45
Du kan se API-slutpunkterne og nøglegenereringsprocessen for Binances porteføljemargin i denne artikel. For at få adgang til porteføljemarginfunktionerne skal du sikre, at du bruger de korrekte slutpunkter og den korrekte API-nøgle.
Binances porteføljemargin tilbyder specifikke PAPI-slutpunkter. Derudover har du adgang til fapi- og dapi-slutpunkter til markedsdataformål, undtagen handels- og brugerdatarelaterede slutpunkter.

1. API-nøgletilladelser og porteføljemargin

Når du har aktiveret porteføljemargin, skal du være opmærksom på, at tilladelsen [Aktivér futures] automatisk bliver fjernet fra alle dine eksisterende API-nøgler. Du kan ikke ændre tilladelsen [Aktivér futures] for nogen tidligere API-nøgler, heller ikke selvom du lukker porteføljemargin. På samme måde følger tilladelsen [Aktivér handel med porteføljemargin] den samme logik. Hvis du lukker eller genåbner porteføljemargin, kan tilladelsen [Aktivér handel med porteføljemargin] ikke redigeres for nogen tidligere API-nøgler.

2. Hvordan genererer man en API-nøgle for porteføljemargin?

API-nøgler for porteføljemargin inkluderer et bestemt tag.
Når du har aktiveret porteføljemargin, kan du ændre API-nøglen for fremtidige begrænsninger og andre indstillinger.
Når du åbner en porteføljemarginkonto, vil tilladelsen [Aktivér futures] automatisk blive fjernet fra din tidligere API-nøgle.
Det betyder, at du ikke kan ændre indstillingen [Aktivér futures] for din eksisterende API-nøgle. Fjernelsen af denne tilladelse er permanent og kan ikke omgøres
Bemærk, at når din porteføljemarginkonto er lukket, kan du ikke ændre indstillingen [Aktivér handel med porteføljemargin] for de tidligere API-nøgler.
Desuden vil aktivering af handel med porteføljemargin begrænse brugen af fapi- og dapi-slutpunkter til handel og brugerdata. Du kan dog stadig bruge disse slutpunkter til at få adgang til markedsdatarelaterede oplysninger.

3. API-slutpunkter for porteføljemargin ("PAPI-slutpunkter")

Du kan få adgang til PAPI-slutpunkterne i Github-dokumentationen for porteføljemargin for en omfattende liste over specifikationer.
Du får også adgang til følgende to SAPI-slutpunkter, som også er tilgængelige for ældre brugere af klassisk porteføljemargin:
  • GET /sapi/v1/portfolio/collateralRate
  • GET /sapi/v1/portfolio/asset-index-price
For yderligere oplysninger om Binance-programmet for porteføljemargin henvises der til: