Kryptoafledte derivater
Futureskontrakter
Porteføljemargin
Sådan aktiverer du porteføljemargintilstanden på Binance

2023-05-04 14:14
Alle VIP 1-9-brugere og normale brugere, der har en samlet aktivsaldo på over 10.000 USDT (inklusive nettoaktivet (egenkapital) i cross-margin-wallet og wallet-saldoen i USD(S)-M- og COIN-M-futures-wallets), kan bruge Binances porteføljemargintilstand.

Hvad er kravene for at aktivere porteføljemarginen?

For at åbne eller lukke en porteføljemarginkonto skal du opfylde følgende betingelser:
  • Cross-margin: Ingen lån, åbne ordrer, åbne positioner eller negative saldi.
  • USDⓈ-M Futures: Ingen åbne ordrer, åbne positioner eller negative saldi, og du bruger ikke isoleret margin- eller multi-aktiv-tilstand.
  • COIN-M Futures: Ingen åbne ordrer, åbne positioner eller negative saldi, og du bruger ikke isoleret margintilstand.
  • Opfyld det påkrævede VIP-niveau eller den påkrævede aktivsaldo.
  • Din cross-marginkonto skal være aktiveret.

Hvordan aktiverer man porteføljemargintilstand?

Du kan aktivere porteføljemargintilstanden fra forskellige grænseflader.

Grænseflade for handel med futures

1. Log ind på din Binance-konto, og gå til Binance Futures-handelssiden. Hvis du opfylder kriterierne, vil du se knappen [Opgrader] ud for [Marginforhold]. Klik på [Opgrader].
Du kan også klikke på indstillingsikonet og gå til [Præference] - [Kontotilstand]. Du vil se knappen [Opgrader] øverst. Klik på [Opgrader].
2. Læs omhyggeligt de oplysninger og termer, der vises i pop op-vinduet, før du klikker på [Bekræft].
3. Hvis du er berettiget til at aktivere porteføljemargintilstanden, vil du blive bedt om at tage en quiz. Denne quiz sikrer, at du har en klar forståelse af reglerne, risiciene og fordelene ved handel med porteføljemargin. Klik på [Tag quiz], og besvar spørgsmålene korrekt for at fortsætte.
4. Når du har fuldført quizzen, vil du blive bedt om at bekræfte aktiveringen af porteføljemargin. Klik på [Aktivér]. Processen kan tage op til 15 sekunder.

Wallet-side

Du kan også aktivere porteføljemarginen fra din wallet-side ved at klikke på [Wallet] - [Futures]. Hvis du opfylder kriterierne, vil opgraderingsknappen blive vist i højre side af siden.
Bemærk, at hvis du ikke er berettiget til at aktivere porteføljemargintilstanden, vil du modtage en fejlkode. Før du forsøger at opgradere igen, skal du se fejlmeddelelsen for at få vejledning i, hvad der skal gøres.

Hvordan bruger man porteføljemargintilstand?

Når porteføljemargintilstanden er aktiveret, kan du se de generelle oplysninger.
Oplysningerne om porteføljemargin (UniMMR, samlet gæld, vedligeholdelsesmargin, justeret egenkapital) vises i nederste højre hjørne af handelsgrænsefladen.
Dine futures- og margin-wallets flyttes til din porteføljemarginkonto.

Hvordan skifter man mellem porteføljemargintilstand og standardtilstande for handel?

Handelsgrænseflade

1. Hold markøren over ikonet [Indstillinger], og klik på [Præferencer].
2. Gå til fanen [Kontotilstand] for at se din aktuelle tilstand og skifte fra én tilstand til en anden.

Wallet-side

1. Hold musen over wallet-ikonet, og klik på [Porteføljemargin] - [Skift tilstand].
2. Klik på [Skift].
Vigtige bemærkninger:
  • Porteføljemargintilstanden understøtter ikke handelsbots, bortset fra futuresgrid-handel. Bemærk dog, at din handelsbotsaldo ikke vil blive inkluderet i marginberegningen.
  • For at vende tilbage til standardhandelstilstanden skal du sikre dig, at din negative saldo er ryddet først.
  • For at sikre uafbrudt API-adgang bedes du genskabe din API-nøgle, når du har aktiveret/deaktiveret porteføljemargintilstanden.

Hvordan aktiverer man underkonti for porteføljemargin?

Du kan aktivere porteføljemargintilstanden for dine administrerede underkonti og virtuelle underkonti. Log ind på hovedkontoen, og gå til [Kontoadministration]. Klik på ikonet under [PM] ved siden af en virtuel underkonto, og vælg [Aktivér porteføljemargin].
Bemærk, at porteføljemargin for administrerede underkonti kun kan aktiveres af handelsteams.
For yderligere oplysninger om Binance-programmet for porteføljemargin henvises der til: