Handelsbottar
Investera automatiskt
Vad är automatiska investeringar (Auto-Invest) och hur använder man dem?

Vad är automatiska investeringar (Auto-Invest) och hur använder man dem?

2021-11-23 08:32

Vad är automatisk investering?

Med Auto-Invest kan du automatisera dina kryptoinvesteringar och få dina kryptoinnehav att växa. Det är en investeringsstrategi för att utjämna anskaffningsvärdet (DCA, ränta-på-ränta). Du kan välja vilka kryptovalutor du vill köpa dagligen, veckovis, varannan vecka eller månadsvis.
Dina köpta BNB kommer automatiskt att sättas in i BNB Valv, och övriga krypto som köpts kommer att sättas in på kontot för den flexibla Tjäna Enkelt-produkten, så att du kan få passiva inkomster på dina insatta deigitala tillgångar.

Vilka kryptovalutor erbjuds på Auto-Invest?

För närvarande stöder Auto-Invest över 200 kryptotillgångar.

Vilka stablecoins, fiatvalutor och kryptovalutor stöds som betalningsalternativ på Auto-Invest?

För närvarande stöder Auto-Invest över 20 stablecoins, fiatvalutor och kryptovalutor som betalningsalternativ. Du kan se en fullständig lista över de tillgångar som stöds under [Tjäna] [Auto-Invest].
Engångsköp: Du kan slutföra ett engångsköp i realtid av kryptovalutor via planen med endast en kryptovaluta, med portföljplanen eller med den indexkopplade planen på Auto-Invest.
Återkommande köp: Du kan automatisera köp av kryptovalutor via planen med endast en kryptovaluta, med portföljplanen eller med den indexkopplade planen på Auto-Invest med din önskade frekvens (t.ex. varje timme, dagligen, veckovis, månadsvis etc.).
Auto-Invest har stöd för DCA (medelvärdesinvesteringsstrategi) för krypto till krypto. För närvarande kan du köpa över 210 tillgångar med BTC, ETH eller BNB på Auto-Invest.
1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Tjäna][Auto-Invest]
App
Webbplats
2. Välj bland över 210 tillgängliga kryptovalutor för Auto-Invest-teckningar.
Du kan välja att skapa en plan med en [Enskild kryptovaluta] för en enda kryptovaluta.
Du kan även skapa en plan för [Flera tillgångar], till exempel en [Portfölj-plan] för att köpa flera kryptovalutor i en portfölj eller en [Indexkopplad plan] (Observera att detta endast är tillgängligt för användare i vissa jurisdiktioner. Du kan läsa mer på Vad är en indexkopplad Auto-Investplan och hur använder man den?).
Du kan dessutom använda funktionen [Fyll automatiskt] för att välja ett förvaltat urval av flera olika kryptovalutor samtidigt som du behåller fullständig flexibilitet att justera deras fördelning inom ramen för din portföljplan.
Innan du prenumererar kan du välja tidsramen för en tillgång för att kontrollera den simulerade avkastningen. Du kan också klicka på diagramikonen för att se kryptons historiska resultat.
3. Innan du skapar en Auto-Invest-plan kan du lära dig mer om hur Auto-Invest fungerar och de vanliga frågorna.
Om du använder webbplatsen bläddrar du ner till botten av sidan för vanliga frågor.
Om du använder appen trycker du på [Läs mer] för att komma åt självstudiekursen och vanliga frågor.

App

Se videon nedan för att se hur du skapar en plan på appen.

Webbplats:

1. Klicka på [Flera tillgångar] bredvid [Skapa din egen plan!]
2. Du kan välja krypto för din Auto-Invest manuellt eller klicka på [Fyll i automatiskt] för att systemet ska föreslå ett rekommenderat urval av flera kryptovalutor.
2.1 Manuellt val
Klicka på [+ Lägg till krypto] för att välja krypto för din Auto-Investplan. Du måste välja minst två kryptovalutor för att komma igång. Till exempel BTC och ETH. Klicka på [Bekräfta].
2.2 Fyll i automatiskt
Klicka på [Fyll i automatiskt] och välj en förinställning. Till exempel [De tre största].

3. Ange portföljfördelningen för varje kryptovaluta. Den lägsta tilldelningsprocenten är 10 procent och totalsumman bör inte överstiga 100 procent.
4. Ange teckningsbeloppet och den tillgång du vill använda. För närvarande stöder vi stablecoins, fiatvalutor och DCA för krypto-till-krypto (se Vilka stablecoins, fiatvalutor och kryptovalutor stöds som betalningsalternativ på Auto-Invest?). Välj den återkommande cykeln, dvs. daglig, veckovis, varannan vecka eller månadsvis. Du kan också välja en specifik dag och tid för köpet.
5. Du kan också välja att aktivera [Använd ett flexibelt Tjäna Enkelt-saldo]. När det är aktiverat och om du inte har ett tillräckligt saldo i din spotplånbok, kommer systemet automatiskt att ta av tillgångarna på ditt flexibla sparkonto för att slutföra köpet.
6. Kontrollera sammanfattningen och klicka på [Bekräfta] för att prenumerera.

App

Se videon nedan för att se hur du skapar en plan på appen.

Webbplats:

1. Klicka på [Skapa en plan] bredvid den kryptovaluta du vill investera automatiskt.
2. Ange teckningsbeloppet och den tillgång du vill använda. För närvarande stöder vi stablecoins, fiatvalutor och DCA för krypto-till-krypto (läs mer på Vilka stablecoins, fiatvalutor och kryptovalutor stöds som betalningsalternativ på Auto-Invest? och Stöder Auto-Invest DCA för krypto till krypto?). Välj den återkommande cykeln, från dagligen, veckovis, varannan vecka eller månadsvis. Du kan också välja en specifik dag och tid för köpet.
3. Du kan även välja att aktivera din [Tjäna Enkelt-plånbok]. Om du inte har ett tillräckligt stort saldo av den valda krypton i din spotplånbok så kommer systemet automatiskt att lösa in samma tillgång från ditt Tjäna Enkelt-konto för flexibla produkter för att slutföra köpet. Om du till exempel vill använda USDT för din plan men inte har USDT i din spotplånbok så kan du aktivera [Tjänka Enkelt-plånboken] för att använda USDT på ditt Tjäna Enkelt-konto för flexibla produkter.
4. Kontrollera sammanfattningen och klicka på [Bekräfta] för att prenumerera.
4. Du kan se dina pågående Auto-Invest-planer, portföljvärde och vinst och förlust under [Min Auto-Invest-plan] på Auto-Invests startsida.
  • För att hantera dina Auto-Invest-planer, klicka på [Gå till plånbok].
  • För att se automatiska investeringars köphistorik, klicka på [Gå till historik].

App:

1. Gå till [Min plan] för att se alla dina planer.
För att pausa eller återuppta en plan, välj knappen [Pågående] under [Status]
Om du vill redigera en plan, till exempel ändra investeringsfrekvensen, trycker du på redigeringsikonen. Om du vill avbryta en plan permanent trycker du på [Visa detaljer][Ta bort plan].

Webbplats:

Gå till [Auto-Invest] för att se alla dina planer.
För att pausa eller återuppta en plan, växla på knappen under [På/Av]. För att ändra en plan, till exempel ändra investeringsfrekvensen, klicka på [Redigera]. För att stoppa en plan permanent, klicka på [Ta bort plan].
Dina köpta BNB kommer automatiskt att sättas in i BNB-valvet, och den andra köpta krypton kommer att sättas in på ditt Tjäna Enkelt-konto för flexibla produkter. Du kan lösa in dina köpta krypto när som helst genom att gå till [Plånbok][Tjäna]. Scrolla ned till den berörda tillgången du vill lösa in och klicka på [Lös in]. Belöningarna du tjänar kommer att följa användarvillkoren för Tjäna Enkelt
I vissa jurisdiktioner kan dessa digitala tillgångar överföras till ditt spotplånbok och kommer inte att medföra några Tjäna Enkelt-belöningar. Dessa inkluderar men är inte begränsade till:
  • När kvoten för flexibla Tjäna Enkelt-produkter är slut.
  • När flexibla Tjäna Enkelt-produkter inte är tillgängliga i din region.
  • När krypto erbjuds på Auto-Invest och inte för flexibla Tjäna Enkelt-produkter.
Om du har aktiverat funktionen [Använd saldot för den flexibla Tjäna Enkelt-produkten] och saldot i din spotplånbok är otillräckligt för att täcka köpet för Auto-Investplanen, kommer systemet automatiskt att lösa in tillgångarna på ditt flexibla Tjäna Enkelt-produktkonto för att slutföra köpet.
Om du inte aktiverar funktionen kommer köpet att misslyckas. Systemet försöker göra ett nytt köp på nästa automatiska investeringsdatum.
Du kan bara teckna högst 100 Auto-Investplaner. Denna gräns inkluderar alla planer under [Min portfölj] och [Mina indexkopplade], exklusive eventuella belöningsplaner från Auto-Invest-kampanjer.
Om du får felmeddelandet "Plangräns nådd" ber vi dig att ta bort dina andra oanvända planer. Vi rekommenderar starkt att du regelbundet granskar och tar bort ogiltiga eller oanvända planer för att hålla dig under plangränsen.
Auto-Invest-priser skiljer sig från marknadspriserna på Binance Spot, Binance Konvertera och likviditetspoolerna. Auto-invest är en premiumtjänst med funktioner som automatiska köp, en förvaltad portföljtjänst, en fullständigt självförvaltad tjänst för indexkopplade planer och avancerad hantering av planer.
Som ett resultat kan priserna för automatisk investering inte vara desamma som för Binance Spot, Binance Konvertera och likviditetspooler. Du bör överväga om detta är viktigt för dig innan du tecknar dig för detta. Alla automatiska investeringstransaktioner genomförs i enlighet med användarvillkoren för automatisk investering.
Priset på de köpta kryptovalutorna kommer att registreras under [Historik][Teckning].
En avgift kommer att tas ut för alla köp på Auto-Invest. Avgiftssatserna och motsvarande avgiftsbelopp som tas ut per transaktion kommer att registreras under [Historik] – [Prenumeration].
Mängden krypto som köps kommer att bestämmas av de prisuppgifter som tillhandahålls av Auto-Invest-systemet. Det tillkommer dessutom en månatlig avgift för ombalansering av portföljen för alla indexkopplade Auto-Invest-planer. Se Vanliga frågor om indexkopplade Auto-Invest-planer för mer information.