Kom igång med Binance Lite för att köpa och sälja krypto

2021-04-12 08:57
Instruktionsvideo
Ladda ner Binance-appen för att köpa, sälja eller konvertera din krypto på språng.
Vi har gjort Binance Lite-versionen till standard i Binance-appen för nya användare. Den erbjuder ett tydligare och enklare sätt för dig att köpa och sälja kryptovalutor med fiatvalutor. I Lite-versionen är handelsgränssnittet och plånboken förenklade, så att du slipper navigera genom komplexa produktfunktioner för att komma igång.

Hur köper jag kryptovalutor på Binance Lite?

Observera att du måste slutföra en identitetsverifiering för ditt Binance-konto innan du handlar .
1. Logga in i din Binance-app. Tryck på handelsknappen på startskärmen och välj [Köp]
2. Välj den kryptovaluta du vill köpa. Till exempel BNB.
3. Du kan även trycka på kryptovalutan direkt på startsidan för att köpa. Tryck på [Köp] på sidan med tillgångar.
4. Välj den fiatvaluta du vill använda och ange beloppet, eller tryck på [Efter mängd] och ange mängden krypto du vill få. Du ser en beräkning av mängd eller pris. Tryck på [Köp].
5. Välj en betalningsmetod. Vi erbjuder olika fiatkanaler för användare i olika länder/regioner vid köp av krypto. Se appen för att se tillgängliga fiatkanaler.
Om du till exempel använder EUR kan du välja att betala med [Apple/Google Pay], [Betal-/kreditkort] eller [ Kontantsaldo]. För att betala med ett kontantsaldo måste du först sätta in fiatvaluta på ditt konto. För att betala med kort anger du bara dina kortuppgifter och bekräftar betalningen.
6. Vi erbjuder också P2P-handelsalternativ för vissa länder. Se appen för att se tillgängliga P2P-kanaler för ditt land. Om du till exempel använder VND kan du välja att betala offline via [Banköverföring]

Hur säljer jag kryptovalutor på Binance Lite?

1. Logga in i din Binance-app. Tryck på handelsknappen på startskärmen och välj [Sälj]
2. Välj den kryptovaluta du vill sälja. Till exempel BNB. Ange sedan beloppet eller välj en procentandel att sälja. Du kan också trycka på [Efter belopp] och ange mängden fiat du vill få. Tryck på [Sälj].
3. Välj hur du vill ta emot fiatvalutan. Vi erbjuder olika fiat-kanaler för användare i olika länder vid köp av krypto. Gå till appen för att se tillgängliga fiat-kanaler för ditt land.
Om du till exempel säljer krypto i EUR kan du välja [Betalkort/kreditkort] eller [Kontantsaldo].
4. Vi erbjuder även P2P-handel för vissa länder. Se appen för att se tillgängliga P2P-kanaler för ditt land.
Om du till exempel säljer i VND kan du välja att ta emot din fiat via [Banköverföring] med P2P-handel.

Vad är skillnaden mellan Binance Lite och Binance Pro?

Binance Lite är lämplig för användare som är nya inom kryptohandel, medan Binance Pro erbjuder mångsidiga handelsfunktioner för att uppfylla professionella handlares behov, såsom terminshandel, optionshandel och marginalhandel.
Om du vill prova Binance Pro går du till kontocentret och trycker på [Binance Pro].