Hur skapar man betalningslänkar till Binance Betala för att ta emot krypto?

Hur skapar man betalningslänkar till Binance Betala för att ta emot krypto?

2023-01-20 02:51
Du kan använda Binance Betala för att skapa betalningsbegäran och enkelt ta emot krypto från vänner. Vi ska se hur du skickar och slutför en betalningsbegäran på Binance Betala.

Hur begär man en betalning via Binance Betala?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Betala]. Tryck på [Ta emot] - [Betalningslänk].
2. Välj valuta och ange det belopp du vill ta emot. Du kan också ändra beloppet till önskad fiatvaluta för att underlätta beräkningen. För att hjälpa motparten att förstå syftet med betalningsbegäran kan du också lägga till en beskrivning.
3. Tryck på [Dela länk] för att dela länken med motparten via sociala medieplattformar. Observera att inte alla sociala medieplattformar stöder länken, och motparten kan behöva kopiera och klistra in länken i webbläsaren för att öppna den.
Observera att betalningslänken upphör att gälla efter 30 dagar.
4. Du kan kontrollera betalningsförloppet genom att trycka på ikonen [Historik] i det övre högra hörnet. Välj den transaktion du vill visa för att se hur betalningen fortskrider i detalj

Hur slutför man betalningen efter att man har mottagit betalningsbegäran?

1. Tryck på länken du får så ser du namnet på den som begär betalningen och en beskrivning av betalningsbegäran. Om du känner igen begäran så trycker du på [Öppna Binance-appen]
Om omdirigeringen inte fungerar så kan du be motparten att skicka QR-koden till dennes Binance Betala till dig. Om du inte har Binance-appen så trycker du på [Ladda ner Binance-appen].
2. Du kommer att omdirigeras till sidan med betalningsförfrågan. Kontrollera informationen noggrant innan du trycker på [Betala]. Fortsätt INTE med betalningen om förfrågan kommer från en okänd motpart. Du kan rapportera alla misstänkta betalningsförfrågningar via Binance Support.
3. Tryck på [Betala] för att slutföra verifieringen så skickas betalningen till den som begärt den.

Kommer betalningslänken att löpa ut?

Ja, betalningslänken upphör att gälla efter 30 dagar. Skapa en ny betalningsbegäran och dela den med motparten.

Kan jag avbryta min förfrågan?

Ja. Om du vill avbryta en begäran går du till informationssidan [Begär betalning] och trycker på [Avbryt] – [Bekräfta]. Betalningen du fick returneras dock inte av systemet. Du kan återbetala betalningen till betalaren manuellt om det behövs.