Användarhandledning
Hur präglar man Binance Account Bound-krypto (BAB)?

2022-09-08 09:09

Vad är Binance Account Bound (BAB)?

Binance BAB-krypto (Account Bound) är den första Soulbound-krypton (SBT) någonsin som bygger på BNB-kedjan. BAB-krypto kan inte överföras och har inget penningvärde. Det kommer att fungera som ett digitalt verifieringsverktyg för Binance-användare som har slutfört sin identitetsverifiering.
Mer information finns i Vad är Soulbound Tokens (SBT)?

Hur präglar man Binance Account Bound-krypto (BAB) på Binance?

Binance-användare som har slutfört identitetsverifieringen kan prägla sina BAB direkt från sina plånböcker. Nu ska vi se hur man gör det i Binance-appen.
1. Logga in i Binance-appen och tryck på [Mer] på startsidan. Bläddra ner till [Övrigt] [BABT].
2. Du kommer att se listan över krav för att prägla dina BAB-krypto, inklusive att slutföra identitetsverifieringen, ansluta en kompatibel plånbok och verifiera plånbokens ägarskap.
3. Det finns tre sätt att ansluta plånboken, beroende på vilken typ av plånbok du använder.
3.1 Binance Web3-plånbok
Binance Web3-plånbok är en plånbok som är inbäddad i Binance-appen. Tryck på [Binance Web3-plånbok] för att ansluta.
3.2 Trust Wallet
För att ansluta din Trust Wallet, tryck på [Trust Wallet]
Du kommer att omdirigeras till Trust Wallet-appen. Tryck på [Anslut]. Om du inte kan se popup-fönstret för anslutning bör du kontrollera att din nätverksanslutning är stabil och försöka igen.
3.3 WalletConnect
Du kan även ansluta din plånbok via WalletConnect. Observera att din plånbok måste vara kompatibel med WalletConnect.
Tryck på [Anslut plånböcker via WalletConnect] och välj en plånboksapp på din enhet (t.ex. MetaMask), eller skanna QR-koden för att ansluta din plånbok.
4. Tryck på [Signera meddelande][Signera] för att verifiera att du äger plånboken.
5. Du kan nu prägla dina BAB-krypto. Tryck på [Hämta BAB-krypto]
6. Du kommer att se ett popup-fönster med gasavgiften för att prägla dina BAB-krypto. Välj att betala från din spotplånbok eller finansieringsplånbok och välj betalningsvaluta. Tryck på [Fortsätt].
7. Dina BAB-krypto är präglade. Tryck på [Visa på BSCScan] för att granska uppgifterna.