P2P FAQ-center
Hur man köper och säljer krypto via Binance P2P Expresszone

2021-01-22 13:21
Du kan enkelt köpa och sälja kryptovalutor från Binance P2P Expresszone. Ange bara mängden krypto- eller fiatvaluta att köpa eller sälja, så matchar systemet automatiskt den bästa tillgängliga ordern på P2P-marknaden baserat på dina föredragna betalningsmetoder.

Hur köper jag krypto via Binance P2P Expresszone?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Handel][P2P]
2. Klicka på [Express]
3. Välj den fiatvaluta som ska användas och den krypto du vill köpa. När du har angett fiatbeloppet beräknar systemet automatiskt det kryptobelopp du kan få. Klicka på [Sälj med 0 avgift].
4. Välj önskad betalningsmetod och klicka på [Bekräfta köp]
5. Du kommer att se säljarens betalningsinformation. Överför pengar till säljarens konto via den betalningsmetod som anges inom tidsgränsen. Du kan använda funktionen [Chatt] till höger för att kontakta köparen.
När du har gjort överföringen klickar du på [Överförd, meddela säljaren] och [Bekräfta betalning]
Viktig anmärkning: Du måste överföra betalningen direkt till säljaren via en banköverföring eller andra betalningsplattformar från tredje part baserat på säljarens betalningsinformation. Om du redan har överfört betalningen till säljaren ska du inte klicka på [Avbryt] om du inte redan har fått en återbetalning från säljaren på ditt betalkonto. Klicka inte på [Överförd, meddela säljaren] eller [Bekräfta betalning] om du inte har betalat säljaren.
6. När säljaren har bekräftat din betalning kommer denne att släppa kryptovalutan till dig och transaktionen anses vara slutförd. Du kan klicka på [Visa mitt saldo] för att visa tillgångarna.

Hur säljer jag krypto via Binance P2P Expresszone?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Handel][P2P]
2. Klicka på [Express].
3. Välj den krypto du vill sälja och den fiatvaluta du vill ta emot. Ange mängden krypto som ska säljas, och systemet beräknar automatiskt hur mycket fiat du kan få. Klicka på [Sälj med 0 avgift].
4. Välj önskad betalningsmetod och klicka på [Bekräfta försäljning].
5. Orderstatusen visas som [Väntande betalning]. Köparen bör överföra pengarna till dig via din valda betalningsmetod inom tidsfristen. Du kan använda funktionen [Chatt] till höger för att kontakta köparen.
6. När köparen har gjort betalningen ändras orderstatusen till [Släpp krypto till köparen]. Bekräfta alltid att du har fått köparens betalning på ditt bankkonto eller i din plånbok innan du klickar på [Betalning mottagen] och [Bekräfta frisläppande]. Släpp INTE krypto till köparen om du inte har fått köparens betalning.
7. Du kommer att uppmanas att bekräfta frisläppandet av krypton med dina 2FA-enheter.
8. Ordern är nu klar. Du kan klicka på [Visa mitt saldo] för att kontrollera det befintliga saldot i din finansieringsplånbok.
Observera att du inte kan lägga mer än två pågående order samtidigt. Du måste slutföra den befintliga ordern innan du lägger en ny order.