Köp krypto (Fiat/P2P)
P2P-handel
P2P-säkerhet och efterlevnad
Hur jag häver mitt P2P-kontos avstängning hos Binance

2023-05-19 10:30
Webbplats
Binance P2P har introducerat en självbetjäningsfunktion för att hjälpa dig att ta bort en avstängning på ditt P2P-konto. Innan du begär att din avstängning ska tas bort, läs igenom "VI. Onormala handelsbeteenden och åtgärder för att hantera dem" i Transaktionspolicy för P2P-användare för att förhindra framtida kontoavstängningar.

I. Hur kan jag häva avstängningen av mitt Binance P2P-konto på grund av orderannullering 3–5 gånger?

Logga in på ditt Binance-konto och gå till sidan för P2P-ansökan om upphörande av avstängning. Ange orderuppgifter och styrkande handlingar och klicka på [Skicka].
För mer information om vilka dokument som krävs, se steg 5 i dessa Vanliga frågor.

II. Hur häver jag avstängningen av mitt Binance P2P-konto på grund av andra skäl?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [Handel][P2P].
2. Klicka på [P2P-användarcenter].
3. Gå till fliken [Ta bort begränsningar] för att se din pågående avstängning.
3.1. Om det inte finns någon avstängning på ditt konto visas det som [Inga begränsningar hittades].
3.2. Om ditt konto är begränsat så visar systemet:
  • Avstängd(a) funktion(er)
  • Skäl
  • ID för specifikt fall
  • Effektiv avstängningstid
  • Status.
3.3. Om ditt konto är begränsat och systemet inte visar någon begränsning eller möjlighet att skicka in en överklagan, kontakta Binance Support
4. Klicka på [Skicka överklagan] bredvid den avstängda funktionen för att lämna in en överklagan.
Om orsaken till avstängningen inte stöds av självbetjäningsfunktionen för överklagan så visas statusen [Överklagan ej möjlig]. Du kommer automatiskt att omdirigeras till Binance Support för ytterligare hjälp.
5. Fyll i alla obligatoriska fält och klicka på [Skicka].
  • Beroende på orsaken till avstängningen måste du skicka in olika dokument för att validera din avstängning.
  • Ange en detaljerad beskrivning av varför du begär att en avstängning ska hävas.
Nedan hittar du mer information om vad du ska skicka in för varje dokument som krävs:
Du måste spela in en video för identitetsverifiering enligt riktlinjerna nedan:
1. Du måste visas i videon. Håll informationssidan för den ID-handling som du använt för att verifiera ditt Binance-konto.
2. Säg följande uttalande: "Jag är (fullständigt namn), jag handlar med (kryptovalutans namn). Jag garanterar att källan till medlen är laglig, och att all information eller material som skickas är sant, lagligt och fullständigt. Kryptovalutor eller fiatpengar används inte för något olagligt syfte. Jag har det juridiska ansvaret för mina handlingar."
Viktiga anmärkningar:
  • Använd inga videoredigeringsverktyg (t.ex. Tiktok, DeepFace, Synthesia m.fl.) för videon.
  • Filstorleken får inte överstiga 30 MB
  • Filformat som stöds är mp4, mov och rmvb.
Ange ett ordernummer som är relevant för denna ansökan. Du kan lägga till högst 10 order.
Anmärkning:
  • Detta fält är valfritt. Du uppmuntras att fylla i relevanta order för Binance för att bättre validera ärendet.
  • Självbetjäning fungerar endast med order inom de senaste 6 månaderna. För ordrar äldre än 6 månader, kontakta Binance Support.
Din video måste innehålla alla krav nedan:
  • Öppna Google Play/App Store och sök efter din bank-/betalningsapp. Gå till appen från butiken.
  • Visa din inloggningsprocess (dölj lösenordet) och betalningstransaktionens uppgifter med säljaren inkluderad.
  • Se till att datum, tid, avsändarens kontouppgifter och mottagaren visas.
  • Videon måste spelas in med en annan enhet.
  • Varken redigera din video eller använd skärminspelningar.
  • Videon måste ha en ljus och rörlig bakgrund.
Lägg märke till att:
  • Du får inte skicka in mer än 20 filer.
  • Filstorleken får inte överstiga 30 MB.
  • Filformat som stöds är bl.a. .jpg, .jpeg, .png, .mp4, .mov, och .rmvb.
1. Välj [Fullständigt bankkortsnummer] eller [Första 6 och sista 4 siffrorna] och ange ditt bankkortsnummer.
2. Ladda sedan upp ditt kontoutdrag från inom de senaste tre månaderna genom att välja [Banktransaktionsutdrag] eller [Skärmbilder från internetbank].
2.1. Om du väljer att ladda upp ett kontoutdrag:
Klicka på [Ladda upp fil] på fliken [Banktransaktionsutdrag] för att ladda upp ett kontoutdrag från de senaste tre månaderna. Utdraget måste innehålla namn, kortnummer och tidigare Binance-transaktioner.
2.2. Om du väljer att ladda upp en skärmbild av dina senaste bankkontotransaktioner:
  • Klicka på [Ladda upp fil] på fliken [Skärmbilder från nätbank] för att ladda upp transaktionsskärmbilder med ditt namn och kortnummer (kan delas upp i två skärmbilder).
  • Se till att skärmbilderna innehåller transaktionsuppgifter för genomförda insättningar till Binance under de senaste tre månaderna. Om du har gjort insättningar som inte genomförts, lämnar du skärmbilder över misslyckade insättningar.
Observera!
  • Bilden måste innehålla både ditt fullständiga namn och de första 6 och sista 4 siffrorna i ditt kortnummer. Saknas uppgifter kan det leda till att överklagan avslås.
  • Om kortets kontoutdrag inte har kortnumret på det, lämnar du ett foto av ditt bankkort som innehåller ditt fullständiga namn och de första 6 och sista 4 siffrorna i ditt kortnummer.
  • För att skydda ditt kort, visa inte ditt fullständiga kortnummer och CVV när du laddar upp verifieringsdokument för överklagan.
  • Du kan inte ladda upp mer än 8 filer.
  • Enskilda filstorlekar får inte överstiga 10 MB.
  • Filformat som stöds inkluderar PDF, JPG, JPEG och PNG.
Klicka på [Ladda upp fil] för att lägga till styrkande dokument som hjälper kundsupporten att granska din överklagandeansökan (t.ex. chattprotokoll, betalningskvitto, annonsprishistorik, skärmbild från när betalningen mottogs etc.).
Lägg märke till att:
  • Du kan ladda upp högst 20 filer.
  • Filstorleken får inte överstiga 30 MB.
  • Filformat som stöds är inkluderar jpg, jpeg, png, mp4, mov, och rmvb.
6. Du har nu skickat in en överklagan. Vänta tills det blir klart. Binance kommer att granska din ansökan inom 3 arbetsdagar, och du kommer att meddelas om resultatet via sms eller e-post.
Efter godkännande kommer ditt kontos funktioner att återupptas.

Innan du skickar in en överklagan om att upphäva din kontoavstängning, läs avsnitt " VI. Onormala handelsbeteenden och åtgärder för att hantera dem" i Policy för P2P-användartransakttioner för att undvika kontoavstängning i framtiden. Det är viktigt att notera att irrelevanta bevis eller bevis som inte uppfyller kraven leder att överklagan avslås.

I. Hur kan jag häva avstängningen av mitt Binance P2P-konto på grund av orderannullering 3–5 gånger?

Logga in i din Binance-app och gå till sidan för P2P-ansökan om hävande av avstängning. Ange orderinformation och styrkande dokument och tryck sedan på [Skicka].
För mer information om vilka dokument som krävs, se steg 5 i dessa Vanliga frågor.

II. Hur häver jag avstängningen av mitt Binance P2P-konto på grund av andra skäl?

1. Logga in på ditt Binance-konto och gå till [P2P][Profil][Ta bort begränsningar]
1.1. Om det inte finns någon avstängning på ditt konto visas det som [Inga begränsningar hittades].
1.2 Om ditt konto är begränsat så visar systemet:
  • Avstängd(a) funktion(er)
  • Skäl
  • ID för specifikt fall
  • Effektiv avstängningstid
  • Status.
2. Tryck på [Skicka överklagan] bredvid den avstängda funktionen för att lämna in en överklagan.
Om orsaken till avstängningen inte stöds av självbetjäningsfunktionen för överklagan så visas statusen [Överklagan ej möjlig]. Du kommer automatiskt att omdirigeras till Binance Support för ytterligare hjälp.
3. Fyll i alla obligatoriska fält och tryck på [Skicka].
  • Beroende på orsaken till avstängningen måste du skicka in olika dokument för att validera din avstängning.
  • Ange en detaljerad beskrivning av varför du begär att en avstängning ska hävas.
Nedan hittar du mer information om vad du ska skicka in för varje dokument som krävs:
Du måste spela in en video för identitetsverifiering enligt riktlinjerna nedan:
1. Du måste visas i videon. Håll informationssidan för den ID-handling som du använt för att verifiera ditt Binance-konto.
2. Säg följande uttalande: "Jag är (fullständigt namn), jag handlar med (kryptovalutans namn). Jag garanterar att källan till medlen är laglig, och att all information eller material som skickas är sant, lagligt och fullständigt. Kryptovalutor eller fiatpengar används inte för något olagligt syfte. Jag har det juridiska ansvaret för mina handlingar."
Viktiga anmärkningar:
  • Använd inga videoredigeringsverktyg (t.ex. Tiktok, DeepFace, Synthesia m.fl.) för videon.
  • Filstorleken får inte överstiga 30 MB
  • Filformat som stöds är mp4, mov och rmvb.
Ange ett ordernummer som är relevant för denna ansökan. Du kan lägga till högst 10 order.
Anmärkning:
  • Detta fält är valfritt. Du uppmuntras att fylla i relevanta order för Binance för att bättre validera ärendet.
  • Självbetjäning fungerar endast med order inom de senaste 6 månaderna. För ordrar äldre än 6 månader, kontakta Binance Support.
Din video måste innehålla alla krav nedan:
  • Öppna Google Play/App Store och sök efter din bank-/betalningsapp. Gå till appen från butiken.
  • Visa din inloggningsprocess (dölj lösenordet) och betalningstransaktionens uppgifter med säljaren inkluderad.
  • Se till att datum, tid, avsändarens kontouppgifter och mottagaren visas.
  • Videon måste spelas in med en annan enhet.
  • Varken redigera din video eller använd skärminspelningar.
  • Videon måste ha en ljus och rörlig bakgrund.
Observera!
  • Du får inte skicka in mer än 20 filer.
  • Filstorleken får inte överstiga 30 MB.
  • Filformat som stöds är bl.a. .jpg, .jpeg, .png, .mp4, .mov, och .rmvb.
1. Välj [Fullständigt bankkortsnummer] eller [Första 6 och sista 4 siffrorna] och ange ditt bankkortsnummer.
2. Ladda sedan upp ditt kontoutdrag från inom de senaste tre månaderna genom att välja [Banktransaktionsutdrag] eller [Skärmbilder från internetbank].
2.1. Om du väljer att ladda upp ett kontoutdrag:
Tryck på [Ladda upp fil] på fliken [Banktransaktionsutdrag] för att ladda upp ett kontoutdrag från de senaste tre månaderna. Utdraget måste innehålla namn, kortnummer och tidigare Binance-transaktioner.
2.2. Om du väljer att ladda upp en skärmbild av dina senaste bankkontotransaktioner:
  • Tryck på [Ladda upp fil] på fliken [Skärmbilder från nätbank] för att ladda upp transaktionsskärmbilder med ditt namn och kortnummer (kan delas upp i två skärmbilder).
  • Se till att skärmbilderna innehåller transaktionsuppgifter för genomförda insättningar till Binance under de senaste tre månaderna. Om du har gjort insättningar som inte genomförts, lämnar du skärmbilder över misslyckade insättningar.
Observera!
  • Bilden måste innehålla både ditt fullständiga namn och de första 6 och sista 4 siffrorna i ditt kortnummer. Saknas uppgifter kan det leda till att överklagan avslås.
  • Om kortets kontoutdrag inte har kortnumret på det, lämnar du ett foto av ditt bankkort som innehåller ditt fullständiga namn och de första 6 och sista 4 siffrorna i ditt kortnummer.
  • För att skydda ditt kort, visa inte ditt fullständiga kortnummer och CVV när du laddar upp verifieringsdokument för överklagan.
  • Du kan inte ladda upp mer än 8 filer.
  • Enskilda filstorlekar får inte överstiga 10 MB.
  • Filformat som stöds inkluderar PDF, JPG, JPEG och PNG.
Tryck på [Ladda upp fil] för att lägga till styrkande dokument som hjälper kundsupporten att granska din överklagandeansökan (t.ex. chattprotokoll, betalningskvitto, annonsprishistorik, skärmbild från när betalningen mottogs etc.).
Lägg märke till att:
  • Du kan ladda upp högst 20 filer.
  • Filstorleken får inte överstiga 30 MB.
  • Filformat som stöds är inkluderar jpg, jpeg, png, mp4, mov, och rmvb.
6. Du har nu skickat in en överklagan. Vänta tills det blir klart. Binance kommer att granska din ansökan inom 3 arbetsdagar, och du kommer att meddelas om resultatet via sms eller e-post.
Efter godkännande kommer ditt kontos funktioner att återupptas.

1. Varför har överklagandeprocessen ändrats? Tidigare kunde jag överklaga direkt i chatten.

Binance strävar efter att förse alla användare med transparenta handelsdata, som inkluderar slutförandegrad, genomsnittliga betalnings-/släpptider och kommentarer från motparter. För att säkerställa denna informations riktighet och integritet har vi implementerat en mer standardiserad procedur för alla användare.
Binance P2P har nu ett avdelat team som granskar alla överklaganden. Följaktligen har Binance Supports handläggare i chatten inte längre befogenhet att granska eller ta bort statistik eller kommentarer. Vi tror att den här nya processen kommer att gynna genuina och ärliga handlare, vilket säkerställer att de kan lita på korrekta data när de handlar.

2. Hur lång tid tar överklagandeprocessen?

Binance P2P kommer vanligtvis att granska en överklagan inom 3 arbetsdagar.

3. Vilket är det maximala antalet order som jag kan inkludera i ett överklagande?

Du kan skicka in upp till 10 order i en och samma överklagan. Om en befintlig överklagan är under granskning måste du dock vänta på att den avslutas innan du kan lämna in en ny.

4. Varför måste jag lämna in en överklagan? Kan du inte ta bort min avstängning direkt?

Binance stöder inte längre P2P-överklaganden på Binance-chatten. Istället hjälper ett särskilt team dig med överklagan och uppdaterar dig snabbt via sms eller e-post.
Genom att be användarna att skicka in sin begäran via självservicetjänsten för överklagande strävar Binance P2P efter att standardisera proceduren och se till att datajusteringar görs korrekt under noggrann granskning. Dessutom kan du lämna feedback online här.

5. Varför begärs bevis vid överklagan?

Genom att be om bevis kan Binance upprätthålla plattformens integritet, verifiera varje anspråks giltighet och noggrant bedöma situationen. Denna strategi skyddar inte bara ärliga användare utan upprätthåller också konsekventa och opartiska standarder för alla. Det skyddar handelsupplevelsen på Binance P2P och hjälper till att ge bästa möjliga hjälp inom ramen för våra möjligheter, samtidigt som vi behåller förtroendet och rättvisan bland användarna.

6. Vad kan jag göra om jag inte kan tillhandahålla bevis för en överklagan?

Att tillhandahålla bevis är en väsentlig aspekt av överklagandeprocessen, och vi kanske inte kan fortsätta med överklagan utan det. Vi uppmanar dig därför att samla in så mycket relevant bevisning som möjligt och skicka in den tillsammans med överklagan för att säkerställa en rättvis och effektiv lösning.

7. Var hittar jag skälen till att överklagandet avvisas? Hur kan jag lämna in en ny överklagan?

Du kan klicka på länken i e-postmeddelandet om avslag eller använda samma länk från din ansökan för att se skälen till avslaget.
För att skicka in en ny ansökan klickar du på knappen [Försök igen].