Hur hittar jag mitt Binance användar-ID (BUID)?

2021-08-16 02:42
Binance ID eller UID (användar-ID) är en unik identifierare som tilldelas varje konto. Du måste ange ditt användar-ID vid kundstjänstproblem. Följ stegen nedan för att hitta ditt ID på Binance webbplats eller i appen.

På Binance webbplats:

Logga in på ditt konto och håll muspekaren över profilikonen. Klicka på [Instrumentpanel]. Ditt användar-ID visas högst upp på sidan.

I Binance-appen:

Tryck på ikonen [Kontocenter] i det övre vänstra hörnet. Du kommer då att se ditt användar-ID ovanför ditt smeknamn.