Handelsguide
Hur bedriver man spothandel i Binance-appen?

2020-10-29 07:49
Hur man handlar
Andra funktioner
Hur man handlar
Ansvarsfriskrivning: I enlighet med MiCA-kraven är obehöriga stablecoins föremål för vissa begränsningar för EES-användare. För mer information klickar du här.
Videovägledning
Spothandel innebär att man köper eller säljer tillgångar, t.ex. kryptovalutor, till det aktuella marknadspriset (spotpriset). Leverans av tillgångar sker ofta omedelbart efter att ordern har uppfyllts. Spothandlare kan också ställa in ett specifikt spotpris för att deras order ska utföras med en gränsorder

Spothandel i Binance-appen: En steg-för-steg-guide

Du kan använda olika typer av order för att spothandla i Binance-appen, till exempel en marknadsorder eller en gränsorder. I det här exemplet använder vi en gränsorder för att köpa BTC.
1. Logga in i Binance-appen och gå till [Handel][Spot]. Välj ett handelspar, t.ex. BTC/USDC.
Handelspar är tillgångar som kan handlas mot varandra på en börs. Ett handelspar består av en bastillgång och en kurstillgång. Bastillgången avser den första kryptovalutan i paret, den som du köper eller säljer. Prisuppgiftstillgången avser den andra kryptovalutan, i vilket priser anges. Om vi tar handelsparet BNB/BTC som exempel är BNB bastillgången och BTC är noteringstillgången.
2. Gå till fliken [Köp] och välj [Gräns].
3. Ange det pris till vilket du vill köpa BTC och ange orderbeloppet. Du kan även använda procentfältet undertill för att välja hur stor del av ditt saldo du vill använda för ordern. Tryck på [Köp BTC] för att lägga din order.
4. Du ser din gränsorder under [Öppna order].
Obs!
  • Standardordertypen är en gränsorder. Om du vill handla direkt till det aktuella marknadspriset väljer du [Marknad].

Orderhistorik

Med orderhistorikfunktionen kan du se dina tidigare order i diagrammet.
1. Gå till [Marknader][Spot]. Välj ett handelspar, t.ex. BTC/USDC.
2. Tryck på ikonen [Inställningar] och välj [Orderhistorik] för att aktivera funktionen.
3. När den här funktionen är aktiverad kan du se dina tidigare order i diagrammet.

Orderpåminnelse

När du har aktiverat denna orderpåminnelse får du ett meddelande när din order har fyllts.
1. Tryck på [Handel] och gå till fliken [Spot]. Tryck sedan på [...] ikonen i det övre högra hörnet.
2. Tryck på [Inställningar]
3. Tryck på knappen bredvid [Spothandel] för att aktivera eller inaktivera den här funktionen.