Kontofunktioner
Guide till kontofunktioner
Hur anpassar man sina inställningar och aviseringar i Binance-appen?

Hur anpassar man sina inställningar och aviseringar i Binance-appen?

2024-01-09 09:43
Du kan anpassa dina inställningar och aviseringar i Binance-appen genom att följa instruktionerna nedan. Klicka för att expandera varje rullgardinsmeny för mer information.

Var kan jag ändra mina inställningar och aviseringar för Binance-appen?

1. Logga in i Binance-appen och gå till [Kontocenter]. Tryck på inställningsikonen uppe till höger.
Här kan du anpassa olika inställningar för din app.

1. Allmänt

Du kan ändra meddelandeinställningar, valuta, P2P-betalningsmetoder och redigera dina kryptouttagsadresser.
Ange inställningar för app-push, Binance-inkorg och e-postaviseringar. Slå på eller av knappen för att aktivera eller inaktivera funktionen.
Övergripande
  • Aviseringsspråk: Ta emot aviseringar på svenska.
  • Marknadsföringsuppdateringar: Få meddelanden om de senaste marknadsföringskampanjerna och aktiviteterna.
App-push
  • Enhetsbehörighet: Välj om du vill tillåta Binance åtkomst till din plats, kamera, foton etc.
  • Operativa uppdateringar: Ta emot aktivitets- och systemmeddelanden, handelsaviseringar samt nyheter via app-push.
  • Uppdateringar om transaktionsrisk: Få meddelanden om marginalinlösen och tvångslikvidation i god tid. Vi rekommenderar att du aktiverar denna avisering för att skydda dina tillgångar.
    Viktig anmärkning: Denna funktion fungerar som en riskvarning och Binance kan inte garantera utskick i tid. Du samtycker till att du, under din användning av tjänsten och möjligen under vissa omständigheter (inklusive men inte begränsat till personliga nätverksbelastningar och undermålig nätverksmiljö) inte kan ta emot eller få försenade påminnelser. Binance förbehåller sig rätten att inte lämna och har ingen skyldighet att lämna meddelanden.
  • Aviseringar från Square: Ta emot aviseringar om gillamarkeringar, svar, nya följare, @-omnämnande och innehållsuppdateringar på Binance Square. Du kan också välja hur ofta du vill få dessa aviseringar.
Aviseringar i inkorgen på webbplatsen
Välj att ta emot aktivitets-, handels-, nyhets- och systemaviseringar via din Binance internmejl.
Avisering om ordertransaktion
  • Spot/marginalhandel: Du kan välja att få aviseringar när din spot- eller marginalorder är helt fylld.
  • Terminstransaktioner: Få uppdateringar om dina terminstransaktioner.
Viktig anmärkning:Denna funktion fungerar som en riskvarning och Binance kan inte garantera utskick i tid. Du samtycker till att du, under din användning av tjänsten, kanske under vissa omständigheter (inklusive men inte begränsat till personliga nätverksbelastningar och undermålig nätverksmiljö) inte kan ta emot eller få försenade påminnelser. Binance förbehåller sig rätten att inte leverera och har ingen skyldighet att leverera meddelanden.
Välj den fiatvaluta du föredrar för visning och beräkning av fiatpriser.
Här kan du lägga till eller ta bort en P2P-betalningsmetod, anpassa P2P-orderaviseringar, se vanliga frågor om P2P-handel, byta P2P-handelsläge etc.
Under fliken [Alla] kan du se alla dina sparade kryptouttagsadresser. Om du vill lägga till en ny adress trycker du på [+] längst upp till höger.
För att ta bort en adress eller lägga till den i vitlistan, tryck på [...] bredvid den.
På fliken [Vitlista] kan du aktivera eller inaktivera vitlistan för uttag och funktionerna för ett-stegs-uttag. För mer information om hur de fungerar, se artikeln om hur du aktiverar uttagsvitlista på Binance.
Välj att använda Binance-appen på svenska.

2. Utseende

Du kan anpassa utseendet i din Binance-app och dina handelsdiagram.
Välj ljust eller mörkt läge eller följ enhetens systeminställningar.
Välj en färguppsättning för ljusdiagrammen.
Välj önskad färg för pristrender.

3. Marknad

Välj en standardmässig fiatvaluta för P2P-orderbetalning.
Ändra tidszon på basis av beräkningen av kontots resultatanalys. För mer information, se artikeln om hur du tar del av insikter om din portfölj i Binance-appen.
Observera!
  • Om du väljer [Senaste 24 timmarna] används data från de senaste 24 timmarna för att beräkna ditt resultat.
  • När du väljer en ny tidszon kommer ändringsprocenten i resultatanalysen för dina spot-, marginal-, options- och terminsplånböcker att beräknas om baserat på den nya tidszonen.
  • Ändringen påverkar inte prisförändringsprocenten som visas på handelsdiagrammen.
Välj de handelspar som ska visas på din enhets widget. Tryck på [Lägg till] för att välja handelspar.
Du kan följa instruktionerna här för att ställa in widgeten i Binance-appen på din iOS-enhet.

4. Övrigt

Se vår sekretesspolicy eller justera dina marknadsförings- och analysbehörigheter här.
Om din Binance app är långsam kan du prova att rensa cacheminnet. Tryck på [Ja] för att fortsätta.
Visa den aktuella versionen av Binance-appen och tjänsteavtalet och sök efter uppdateringar. Vi rekommenderar att du alltid uppdaterar din Binance-app till den senaste versionen.

5. Automatiserade prisbevakningsmeddelanden

För att aktivera meddelandet om automatisk prisbevakning trycker du på ikonen [Meddelanden] i det övre högra hörnet och väljer relevant meddelande.
På sidan Prisbevakning trycker du på knappen [Inställningar] och väljer funktionen [Stäng av meddelanden] för att inaktivera meddelandet.
När du är klar kommer du inte att få några meddelanden om prisbevakning förrän dessa återaktiveras.
Meddelanden om automatiska prisbevakningar kan ibland försenas om det finns ett problem med nätverket. Om dina prisbevakningar är försenade, försök att byta till ett annat nätverk.