Kredit-/betalkort
Kredit-/betalkortsguide
Hur köper man krypto med kredit-/betalkort i Binance app? (Pro)

Hur köper man krypto med kredit-/betalkort i Binance app? (Pro)

2020-08-10 08:09
Senaste uppdateringen: 26 juli 2024
Ansvarsfriskrivning: I enlighet med MiCA-kraven är obehöriga stablecoins föremål för vissa begränsningar för EES-användare. För mer information klickar du här.
1. Logga in i Binance-appen och gå till Binance Pro. Tryck på [Lägg till tillgångar] [Köp med]. Här använder vi EUR som exempel. Du kan ändra fiatvalutan med hjälp av menyn högst upp till höger.

2. Här kan du välja att köpa kryptovaluta med olika fiatvalutor. Ange det fiatbelopp du vill spendera så visar systemet automatiskt det kryptobelopp du kommer att få.
Se därefter till att du väljer [Kort (Visa/Mastercard)] som betalningsmetod.
3. Om du inte har köpt krypto med kort tidigare trycker du på [Lägg till nytt kort] och anger dina kortuppgifter. Tryck på [Bekräfta]
Observera att du kan bli ombedd att vänta 24 timmar om du lägger till för många kort samtidigt. Om kortet inte kan läggas till kan du om möjligt prova ett kort som utfärdats av en annan bank eller i ett annat land.
4. Om du inte har slutfört identitetsverifieringen för ditt Binance-konto kommer du att bli ombedd att göra det i det här steget.
5. Kontrollera betalningsuppgifterna och transaktionsavgifterna noggrant innan du trycker på [Bekräfta]. Observera att priset och motsvarande mängd krypto kan omräknas automatiskt när som helst.
För att lära dig mer om beräkningar av prissättning och kryptokurser trycker du på knappen [...] bredvid prisuppgiften.
6. I tillämpliga fall kommer du att omdirigeras till din banks transaktionssida. Följ instruktionerna för att godkänna din betalning.
7. Vänta tills ordern har behandlats. Du kommer att se den köpta kryptovalutan på ditt konto inom kort.

Vanliga frågor – kort och betalning

Binance stöder VISA och Mastercard kredit- och betalkort samt Apple Pay och Google Pay. De valutor som stöds är följande:
AED, AMD, AUD, AOA, AZN, BGN, BHD, BRL, CAD, CHF, CLP, COP, CRC, CZK, DKK, DOP, EUR, GBP, GEL, HKD, HUF, IDR, ILS, ISK, JPY, KES, KWD, KZT, MNT, MXN, NZD, OMR, PAB, PEN, PHP, PLN, QAR, RON, SAR, SEK, TJS, TRY, TWD, UGX, USD, UYU, UZS, VND, XAF och ZAR.

Binance stöder för närvarande fler än 220 utfärdande länder. Prova ett kort från ett annat utfärdande land om du har ett.
Du kan länka upp till fem bankkort.

Vanliga frågor - Transaktioner

Ja, om du inte slutför ordern inom tidsfristen blir den ogiltig och du måste genomföra en ny transaktion.
Om betalning har dragits för misslyckade transaktioner kommer beloppet att återbetalas till ditt kort. Det kan ta några dagar innan återbetalningen syns på ditt kortutdrag.
Vissa banker kan uppfatta kryptotransaktioner som betalningar med kvasipengar. Därför kan vissa banker ta ut en extra avgift för att köpa kryptovaluta med dina kort. Om du debiterades en extra avgift bör du först kontakta din bank för att fråga om orsaken.
Vissa banker och kortleverantörer kan begränsa kryptovalutatransaktioner på grund av sina interna policyer. Om din transaktion blockeras kan du behöva rådgöra med din bank eller kortleverantör om deras regler för handel med kryptovalutor. Alternativt kan användare prova att använda ett annat kort (från samma eller en annan bank).
När du köper kryptovaluta med ett kort kommer, förutom avgifter, växlingskurser/priser också att påverka det slutliga beloppet du kan få. Du kan kontrollera dina orderuppgifter på sidan [Transaktion detaljer] .
Gå till [Fiathistorik] och hitta den misslyckade ordern. Tryck på den så kan du se orsaken till felet.
Om ytterligare support behövs kan du trycka på CS-knappen för att prata med kundsupport.

Vanliga frågor - Inställningar och Orderhistorik

Din krypto krediteras ditt Spotplånbokskort efter att transaktionen har slutförts. Du kan kontrollera orderstatus från [...] - [Historik] - [Köp][Engångsköp] för att visa din köphistorik.
Du kan se dina aktuella gränser och uppgradera din nivå av identitetsverifiering för att få en högre kontogräns. Gå till [Kontocenter] och tryck på [>][Verifieringar].

Om du vill veta mer om hur du använder bankkort på Binance kan du besöka sidan Vanliga frågor och svar om köpguiden för Kredit/betalkort.