Kredit-/betalkort
Kredit-/betalkortsguide
Hur köper man krypto med kredit-/betalkort på Binance-webbplatsen?

Hur köper man krypto med kredit-/betalkort på Binance-webbplatsen?

2020-11-05 14:06
Senaste uppdateringen: 24 juli 2024
Ansvarsfriskrivning: I enlighet med MiCA-kraven är obehöriga stablecoins föremål för vissa begränsningar för EES-användare. För mer information klickar du här.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Köp krypto].
2. Här kan du välja att köpa krypto med olika fiatvalutor. Ange det belopp du vill spendera så visar systemet automatiskt det kryptobelopp du kommer att få.
Välj sedan att betala med [Kort (VISA/Mastercard)] och klicka på [Köp].
3. Om du inte har köpt krypto med kort tidigare klickar du på [Lägg till nytt kort] och anger dina kortuppgifter. Klicka sedan på [Bekräfta]
Observera att du kan bli ombedd att vänta i 24 timmar om du försöker lägga in för många kort samtidigt. Om kortet inte kan läggas till kan du om möjligt försöka använda ett kort som utfärdats av en annan bank eller i ett annat land.
Väntetiden på 24 timmar gäller endast processen för att lägga till kort. Om du har lagt till ett kort tidigare kan du fortfarande göra köp utan någon ytterligare väntetid.
4. Kontrollera betalningsuppgifterna och transaktionsavgifterna noggrant innan du klickar på [Bekräfta]. Observera att priset och motsvarande mängd krypto när som helst kan räknas om automatiskt.
Om du vill veta mer om beräkningen av prissättning och kryptopriser klickar du på knappen [...] bredvid prisuppgiften.
5. Om tillämpligt kommer du att omdirigeras till din banks transaktionssida med ett engångslösenord. Följ instruktionerna för att validera din betalning.
6. Vänta tills ordern har behandlats. Du kommer att se den köpta kryptovalutan på ditt konto inom kort.
1. Vilka betalningsmetoder och valutor stöds om jag använder ett bankkort för att köpa krypto?
Binance stöder VISA och Mastercard kredit- och betalkort samt Apple Pay och Google Pay. De valutor som stöds är följande:
AED, AMD, AUD, AOA, AZN, BGN, BHD, BRL, CAD, CHF, CLP, COP, CRC, CZK, DKK, DOP, EUR, GBP, GEL, HKD, HUF, IDR, ILS, ISK, JPY, KES, KWD, KZT, MNT, MXN, NZD, OMR, PAB, PEN, PHP, PLN, QAR, RON, SAR, SEK, TJS, TRY, TWD, UGX, USD, UYU, UZS, VND, XAF och ZAR.
2. Det framgår att det land där mitt kort utgivits inte stöds. Vilka kortutfärdande länder stöder Binance för närvarande?
Binance stöder för närvarande kort från över 220 länder. Om det land som utfärdat kortet inte stöds kan du prova att använda ett kort från ett annat land.
3. Hur många bankkort kan jag koppla till mitt konto?
Du kan lägga till upp till fem bankkort på ditt konto.
1. Kommer transaktionen att annulleras om jag inte kan slutföra köpet inom tidsfristen?
Ja, om du inte slutför ordern inom tidsfristen blir den ogiltig och du måste göra en ny transaktion.
2. Om mitt köp misslyckas, kan jag få tillbaka det betalda beloppet?
Ja, om betalning har dragits för misslyckade transaktioner kommer betalningsbeloppet att återbetalas till ditt kort. Det kan ta några dagar innan återbetalningen syns på ditt kortutdrag.
3. Varför tillkommer en extra avgift när jag köper krypto?
Vissa banker kan klassificera kryptotransaktioner som betalningar med kvasipengar, vilket leder till extra avgifter. Om du debiteras en extra avgift kan du kontakta din bank för att reda ut orsaken.
4. Varför ser jag felmeddelanden som ”Transaktionen avvisades av den utfärdande banken. Kontakta din bank eller prova ett annat bankkort” eller ”Kortet du använder stöds inte, byt kort och försök igen”?
Vissa banker och kortleverantörer begränsar transaktioner med kryptovalutor på grund av interna policyer. Om din transaktion blockeras bör du rådfråga din bank eller kortutfärdare om deras regler för handel med kryptovalutor. Alternativt kan du försöka använda ett annat kort (från samma eller en annan bank).

5. Varför fick jag mindre kryptovaluta än förväntat? Finns det andra faktorer utöver avgifter som påverkar, till exempel konverteringskurser?
När du köper kryptovaluta med ett kort kan både avgifter och konverteringskurser/priser påverka det slutliga belopp du får. Kontrollera din orderinformation under [Historik][Fiatorder].
6. Vad ska jag göra om mitt köp misslyckas? Var hittar jag detaljerad information om felet och lösningen?
Gå till [Historik] [Fiatorder] och hitta den order som misslyckades. Orderstatusen kommer vara ”Misslyckad”. Klicka på knappen [i] för att se en detaljerad förklaring under [Kan inte bearbetas]
Du kan klicka på [Förfrågan] för att be om ytterligare hjälp från Binances kundtjänst.
1. Var kan jag se den kryptovaluta jag köpt när ordern är genomförd?
Håll muspekaren över plånboksikonen och gå till [Översikt] för att kontrollera om kryptovalutan har anlänt.
2. När jag lägger en order får jag ett meddelande om att jag redan har nått min dagliga gräns. Hur ökar jag gränsen?
Klicka på [Öka gräns] om du har nått din dagliga gräns.
Du kommer att uppmanas att slutföra ytterligare verifiering. När du har slutfört processen kan du öka din gräns.
Alternativt kan du se dina aktuella gränser och uppgradera din nivå av identitetsverifiering för att få en högre kontogräns. Håll muspekaren över profilikonen och gå till [Konto] - [Identifiering]. För mer information, se Hur slutför man identitetsverifiering för ett personligt konto?
3. Var kan jag se min köphistorik?
Klicka på [Köp och sälj] [Order] på startsidan.
Du kan se din orderhistorik genom att klicka på [Fiatorder][Köp].
För att lära dig mer om hur du använder bankkort på Binance kan du besöka sidan Guide till köp med kredit/betalkort.