Användarvillkor
Binance användarvillkor
Regler för tilldelning av priser baserade på BNB Smart Chain-hashvärde

Regler för tilldelning av priser baserade på BNB Smart Chain-hashvärde

2021-02-01 11:43
  • Vi kommer att ta de sista 9 numeriska siffrorna i det sista BNB Smart Chain-hashvärdet kl. 23:59 (UTC) på den angivna dagen under kampanjperioden som det vinnande numret.
  • En användares unika identifierare (UID) innehåller högst 9 siffror. Om någon UID innehåller färre än 9 siffror, kommer “0” att läggas till framför den första siffran tills vi har totalt 9 siffror (anta till exempel att UID är 35283019, det justerade UID:et kommer att vara 035283019).
  • Vi kommer sedan att använda det vinnande numret för att matcha UID:erna från den första siffran och framåt. Användare vars UID har flest identiska siffror i rad kommer att vinna belöningen.
  • Om antalet matchningar överstiger antalet vinnare kommer vi sedan att välja vinnare utifrån deras UID i stigande ordning (Anmärkning: ju tidigare registreringstiden är, desto färre UID-nummer).
  • Till exempel:
    • Antag att det sista BNB Smart Chain-blockhashvärdet på den sista dagen under denna kampanjperiod är: 3E53A755905113FD1738F0A585D65CE4AC942AAF214625112E30A07FBBA5DFA5
    • Då tar vi bort bokstäverna från hashvärdet och får vi en rad med siffrorna: 35375590511317380585654942214625112300755
    • Det vinnande numret är 112300755.
      • Vid en jämförelse av de 9 siffrorna i alla UID:er, och om de matchar de sista 9 siffrorna i det vinnande numret 112300755, kommer användaren att vinna.
      • Användare vars användar-ID (UID) har 7 på varandra följande siffror som överensstämmer med  7 på varandra följande siffror i den vinnande nummersekvensen kommer att prioriteras framför användare vars UID har 6 på varandra följande siffror som överensstämmer med 6 på varandra följande siffror i den vinnande nummersekvensen.
      • I analogi med detta gäller att om ett UID inte matchar de sista 7 till 9 siffrorna i följd, utan överensstämmer med de andra 6 på varandra följande siffrorna i den vinnande nummersekvensen, kommer användaren att vinna, och så vidare.
      • I slutet, om vi matchade 2 UID med 3 på varandra följande siffror i den vinnande nummersekvensen: 041400790 (överensstämmer med ”112300755”) och 032100736 (överensstämmer med ”112300755”), men eftersom det bara kan finnas 1 vinnare, kommer vi att välja vinnaren genom att ordna deras UID i stigande ordning. Därför vinner UID 032100736.