Ordertyper
Vad är en stoppmarknadsorder?

2024-07-16 13:42
Ansvarsfriskrivning: I enlighet med MiCA-kraven är obehöriga stablecoins föremål för vissa begränsningar för EES-användare. För mer information klickar du här.
En Stoppmarknadsorder kommer att utföra en marknadsorder för en given kvantitet när specificerade villkor är uppfyllda. Du kan ange ett utlösarpris för att aktivera ordern. Det finns två typer av stoppmarknadsorder: stoppa förlust- eller hämta vinst-marknadsorder.
*På grund av extrema marknadsrörelser kan det utförda priset på marknadsordern vara lägre eller högre än det senast handlade priset som användaren kan ha sett. Ta hänsyn till marknadsdjup och prisfluktuationer.
Exempel:
En köporder utlöst till ett pris av 67267,13, men utförs till ett pris av 67287,98.

Hur lägger jag en stopp-marknadsorder?

Du kan gå till [Handla] - [Spot] och välja [Stoppmarknad] i rullgardinsmenyn för ordertyp.
Information om stoppa förlust- och hämta vinst-marknadsorder finns under fliken [Order] på handelssidan.

Hur kan jag se de(n) stoppmarknadsorder som placerats på Kline-diagrammet?

För att visa de(n) stoppmarknadsorder som lagts på Kline-diagrammet, gå till [Handla] - [Spot] och tryck på ikonen för Kline-diagram.
Tryck sedan på ikonen för [Diagraminställningar] så kommer du att kunna välja [Stoppmarknadsorder] under avsnittet [Ordervisning].
Stoppmarknadsorder är också tillgängliga via API. När spotmarknaden stöder stoppmarknadsorder visar fältet "orderType" i exchangeInfo-slutpunkten STOP_LOSS och TAKE_PROFIT. Mer information finns i API-dokumenten för Spot.
Om du vill veta mer om Binance spothandel kan du besöka sidan med vanliga frågor om spothandel.