Web3-wallet
Hvad er Binances Web3-wallet, og hvordan fungerer det?

2023-10-25 07:18
Binance Web3 Wallet er en selvforvaltet kryptotegnebog i Binance-appen, der er designet til at styrke brugerne inden for decentralized Finance (DeFi). Den fungerer som en digital gateway til blockchain-baserede applikationer (DApps) og giver brugerne en sikker og strømlinet metode til at administrere deres kryptovalutaer, udføre token-swaps på tværs af flere kæder, tjene afkast og interagere med en række blockchain-platforme.
1. Enkelt: Opret en wallet på få sekunder ved hjælp af din Binance-app uden at skulle bekymre dig om hemmelige fraser eller private keys.
2. Praktisk: Med integration til Binance Bridge og andre udbydere fremmer Web3 Wallet nemme token-swaps på tværs af blockchains til bedre priser. Du kan nemt udforske DApps og generere afkast med et enkelt tryk.
3. Sikkert: MPC-teknologi (Multi-Party Computation) styrer alle transaktioner og reducerer enkeltstående fejlpunkter for at sikre, at dine aktiver er SAFU (forsikringsfond for brugere). Yderligere forbedrede sikkerhedsfunktioner, såsom beskyttelse mod forkerte adresser og registrering af skadelige kontrakter osv. giver dig besked, hvis et token eller en blockchain udgør en sikkerhedsrisiko på transaktionstidspunktet.
4. Selvforvaltning: Binance Web3 Wallet bruger en sofistikeret sikkerhedsmekanisme, der producerer tre uafhængige nøgler, der opbevares individuelt på forskellige steder, herunder din personlige cloud og enhed. For at få adgang til din Web3 Wallet skal du have mindst to nøgler. Denne mekanisme giver brugeren fuld kontrol over sin wallet.
5. Kundeservice 24/7: Du kan få adgang til vores kundeservice døgnet rundt alle ugens dage for en problemfri brugeroplevelse.
Download en Binance-app, og kom i gang
For at komme i gang med Binance Web3 Wallet skal du downloade Binance-appen. Du skal bare logge ind på din Binance-app og trykke på [Wallets]. Skift til fanen [Web3] øverst, og tryk på [Opret wallet].
Find flere oplysninger om Binances Web3-wallet her:
Ansvarsfraskrivelse: Binances Web3-wallet er et valgfrit produkt. Det er dit ansvar at afgøre, om dette produkt er egnet til dig. Binance er ikke ansvarlig for din adgang til eller brug af tredjepartsapplikationer (herunder funktionalitet indlejret i Binances Web3-wallet ) og påtager sig intet ansvar i forbindelse med din brug af sådanne tredjepartsapplikationer, herunder, uden begrænsning, eventuelle transaktioner, du bestrider. Læs Vilkår for anvendelse for Binances Web3-wallet grundigt, og sæt dig selv ind i tingene.