Hvad er Binances Belønningshub, og hvordan bruger man den?

2023-04-26 05:00
Binance Rewards Hub er en one-stop portal, hvor du kan deltage i opgaver og optjene Binance voucher-belønninger. Hver kupon giver forskellige fordele, såsom gratis tokens, opgraderinger på VIP-niveau og rentefrie lån til marginhandel.
I henhold til vilkår for anvendelse og i overensstemmelse med lokale regler er visse Rewards Hub-funktioner muligvis ikke tilgængelige i dit område.

Hvordan bruger jeg Belønningscenter?

1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Profil] - [Belønningscenter]
2. Gå til hjemmesiden for Belønningscenter for at se de point eller kuponer, du har optjent fra forskellige kampagner eller aktiviteter. Her kan du også se alle igangværende opgaver og tilgængelige belønninger.

Hvordan optjener man belønninger fra Belønningshub via opgaver?

1. Rul ned til [Få belønninger] for at se de seneste opgaver og belønninger.
2. Hvert opgavekort vil vise dig opgavens fremgang, belønning og aktivitetsperiode. Klik på [i] eller knappen [Regel] ud for en opgave for at se flere oplysninger.
3. Klik på [Udfør opgave], og følg instruktionerne for at fuldføre den.
Hvis du ikke kan se knappen [Udfør opgave] på en opgave, betyder det, at du ikke er berettiget til at deltage.

Hvordan kan jeg se opgaver i Belønningscenter?

1. Du kan se tilgængelige kuponer for belønninger under [Få belønninger]. Klik på [Brug], eller klik på [Mine kuponer].
2. Klik på [Vis flere] for at se flere belønninger.
3. Du bliver omdirigeret til siden med kuponer. Under fanen [Løbende] kan du se status for hver enkelt kupon, du ejer.
  • For at bruge en kupon skal du klikke på [Brug] og følge instruktionerne for at indløse den.
  • Hvis du er i gang med at bruge kuponen, vises den som værende [I brug]. Klik på knappen [i] på kuponen for at få vist flere oplysninger, herunder kuponens værdi, udløbsdato og vilkår og betingelser.
Indløs dine kuponer inden udløbsdatoen. Hvis en kupon udløber, er den ikke længere gyldig, og du kan ikke forlænge udløbsdatoen eller ombytte kuponen til andre belønninger.
4. Du kan også indløse kuponer ved hjælp af kuponkoder. Klik på [Kuponkode], og indtast koden. Klik derefter på [Gør krav på kupon].
Bemærk, at hver kode kun kan indløses én gang pr. bruger.
5. Du kan se din kuponhistorik ved at gå til fanen [Tidligere]

Hvordan optjener man belønninger fra Belønningshub ved brug af point?

1. Klik på [Belønningsforretning] for at indløse belønninger ved brug af point.
2. Du kan se alle de tilgængelige belønninger her. Klik på [Indløs] for at bruge dine point til at gøre krav på din ønskede belønning.
3. Der trækkes point fra din pointsaldo, når du har gjort krav på værdikuponen.  Du kan se alle de belønninger, du har gjort krav på, på siden [Mine værdikuponer].
Bemærk:
  • Du kan muligvis ikke se nogen opgave eller belønning i Belønningscenter. Det betyder, at du ikke er berettiget til opgaven eller belønningen. Hold øje med fremtidige opgaver og belønninger.
  • I henhold til vilkår for anvendelse og i overensstemmelse med lokale regler er visse Rewards Hub-funktioner muligvis ikke tilgængelige i dit område.