Sådan verificerer du din Binance-konto (EØS-lande)

2021-12-01 07:48
Vejledningsvideo

Hvor kan jeg få min konto verificeret?

Du kan få adgang til identitetsverificeringen i [Brugercenter] - [Identifikation], eller få adgang direkte herfra. Du kan se dit nuværende verificeringsniveau på siden, som bestemmer handelsgrænsen for din Binance-konto. For at øge din grænse skal du fuldføre det respektive niveau for identitetverificering.
*Bemærk, at denne vejledning kun er for brugere i bestemte EØS-lande. For andre lande henvises der til Sådan fuldføres identitetverificering
Standarder for identitetsbekræftelse eller KYC (Know Your Customer) er designet til at beskytte din konto mod svindel, korruption, hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme.
Alle nye brugere skal fuldføre [Verificeret] for at få adgang til Binance-produkter og -tjenester, herunder indsætning, handler og hævninger af kryptovaluta.
Eksisterende brugere, der ikke har fuldført identitetsverificering, vil få deres kontotilladelser midlertidigt ændret til "Kun hævning", med tjenester begrænset til hævning af penge, annullering af ordrer, lukning af positioner og indløsning.
Baseret på din region eller de valgte betalingskanaler skal du muligvis øge dit identitetsverificeringsniveau for at forbedre din kontosikkerhed. For yderligere oplysninger henvises der til Hvorfor skal jeg fuldføre identitetverificering?

Hvordan fuldfører man identitetsverificering? En trinvis vejledning

1. Log ind på din Binance-konto, og klik på [Profil] - [Identifikation].
Alternativt kan du klikke på [Fuldfør nu] i pop op-vinduet.
2. Klik på [Bliv verificeret].
3. Vælg dit land.
4. Indtast dine personlige oplysninger, og klik på [Fortsæt].
Sørg for, at alle de indtastede oplysninger stemmer overens med dine id-dokumenter. Du kan ikke ændre dem, når de er bekræftet.
5. Du vil blive omdirigeret for at fuldføre id-verificeringen og livlighedstesten på forskellige leverandørers websites baseret på det land, du har valgt. I øjeblikket er der 3 forskellige leverandører. Se de respektive leverandørers procedurer nedenfor.
1. Du skal acceptere vilkårene og betingelserne i den grundlæggende verificering, før du fortsætter til id-verificeringsprocessen.
2. Du vil se trinnene for id-verificeringsprocessen. Bemærk, at kravene varierer fra land til land. Se de instruktioner, der vises på din skærm.
3. Du vil blive omdirigeret til et tredjepartswebsite for at fuldføre verificeringsprocessen. Der er to muligheder:
  • QR-kode: Scan QR-kode med din mobiltelefon for at fortsætte; eller
  • Sms: Indtast dit mobiltelefonnummer, så modtager du et identifikationslink. Tryk på linket for at fortsætte.
4. Du vil blive omdirigeret til Ubble-platformen for at udføre verificeringen.
5. Tryk på [Start verificering], og acceptér vilkårene og betingelserne.
6. Du kan vælge at verificere med et nationalt id, et pas eller en opholdstilladelse. Se de respektive muligheder, der tilbydes i dit land.
7. Giv adgang til dit kamera, og følg derefter instruktionerne for at scanne dit id-dokument.
8. Du skal også fuldføre en video-selfie. Placer dit ansigt i ovalen for at starte. Du må ikke være iført hat, briller eller bruge filtre, og du skal sørge for, at belysningen er tilstrækkelig.
9. Når verificeringen er fuldført, vil din ansøgning blive gennemgået inden for kort tid.
1. Download Binance-appen for at fuldføre verificeringsprocessen på din telefon. Hvis du allerede har installeret Binance-appen, skal du åbne den og scanne QR-koden.
2. Du vil se trinnene for verificeringsprocessen. Kravene varierer fra land til land. Se de instruktioner, der vises på din skærm.
3. Scan dit id-dokument. Du kan vælge at verificere med et pas, et id-kort eller en opholdstilladelse. Se de respektive muligheder, der tilbydes i dit land.
4. Du skal først give kameraet adgang. Tryk på [Aktivér kamera].
5. Tag et billede af forsiden af dit id-dokument, og klik på [Overfør billede]. Sørg for, at hele dokumentet er i skærmområdet, og at alle oplysninger kan læses.
6. Du skal også fuldføre en video-selfie. Klik på [Optag video], placer dit ansigt inden for ovalen, og klik på [Start optagelse].
Du må ikke være iført hat, briller eller bruge filtre, og du skal sørge for, at belysningen er tilstrækkelig.
 7. Følg instruktionerne for at bevæge hovedet. Klik derefter på [Fortsæt], og sig tallene på skærmen højt. Tryk på [Afslut optagelse] for at gemme.
8. Tryk på [Indsend verificering].
1. Du kan vælge at fuldføre verificeringsprocessen på din computer eller din telefon. Klik på [Fortsæt] for at fortsætte på din computer, og du vil blive omdirigeret til tredjepartswebsitet.
Alternativt kan du klikke på QR-kodeikonet i nederste højre hjørne for at fuldføre det på din telefon. Download Binance-appen, og scan QR-koden for at fortsætte.
Vi vil bruge mobilgrænsefladen som et eksempel.
2. Du vil se trinnene for verificeringsprocessen. Kravene varierer fra land til land. Se de instruktioner, der vises på din skærm.
3. Scan først dit id-dokument. Vælg det land, hvor dit id er udstedt. Du kan vælge at verificere med et pas, et id-kort, et kørekort eller en opholdstilladelse. Se de respektive muligheder, der tilbydes i dit land.
4. Tag et billede af forsiden af dit id-dokument. Klik på [Dokumentet kan læses] for at indsende, eller klik på [Tag billede igen] for at tage billedet igen.
Sørg for, at hele dokumentet er i skærmområdet og at alle oplysninger er læsbare. Du kan klikke på [Se mere vejledning] for reference.
5. Du skal også fuldføre en video-selfie. Klik på [Fortsæt] for at fortsætte.
Du må ikke være iført hat, briller eller bruge filtre, og du skal sørge for, at belysningen er tilstrækkelig.
6. Placer dit ansigt i cirklen og kig lige ind i kameraet. Stå stille, og vent på, at det går i gang.
7. Du har fuldført verificeringen.
4. Dernæst skal du indsende adressebevis. Indtast din adresse og klik på [Fortsæt].
Afhængigt af dit land skal du muligvis overføre et adressebevis. Det kan være dit kontoudtog eller en forbrugsregning. Klik på [Fortsæt] for at indsende.
5. Du skal svare på nogle overholdelsesspørgsmål.
6. Du har indsendt din ansøgning. Vent tålmodigt på, at Binance gennemgår dine data. Når din ansøgning er blevet verificeret, sender vi dig en e-mailmeddelelse.
  • Indtast dine oplysninger, og fuldfør ansigtsverificeringen inden for 15 minutter. Opdater ikke din browser eller appen under processen.
  • Du kan forsøge at fuldføre identitetsverificeringen op til 10 gange om dagen. Hvis din ansøgning er blevet afvist 10 gange inden for 24 timer, skal du vente 24 timer med at prøve igen.
Bemærk: Du kan bruge dit græske id-kort, der er udstedt inden for 15 år, til at fuldføre identitetsverificeringen. Hvis udstedelsesdatoen på dit græske id-kort er ældre end 15 år, skal du bruge et pas eller et kørekort i stedet.

Hvordan opdaterer jeg mine oplysninger om identitetsverificering?

Hvis dine identitetsoplysninger har ændret sig, og en af følgende betingelser er opfyldt, kan du gå til siden [Opdater identitetsverificering] for at opdatere.
Du kan også kontakte vores kundeservicemedarbejdere via Binance Support for at opdatere dine oplysninger. Indtast "Hvordan opdaterer man identitetsverificering" og klik på linket [Klik her for at nulstille KYC], som du finder i svaret fra kundeservice.
Årsager til at opdatere din identitetsbekræftelse kan f.eks. være:
1. Dokumenterne er udløbet;
2. Navnet på dokumentet er ændret;
3. ID-nummeret på dokumentet er ændret;
4. Nationaliteten er ændret;
5. Opdater eller udskift dine eksisterende dokumenter for at opfylde specifikke krav fra fiat-kanaler;
6. Ændr navnet til et system, der kan genkendes af systemet (f.eks. fra et id-kort på det lokale sprog til et engelsksproget pas);
7. Opdater dokumenter, så de opfylder kravene til Binance Card.
Bemærk:
  • Læs erklæringen omhyggeligt, før du klikker på [Bekræft opdatering].
  • Du må ikke overføre din konto til en anden person eller erstatte dit ID med en anden persons ID.
Trin:
1. Gå til siden [Opdatering af identitetsverificering] . Vælg årsagen til opdateringen, og læs erklæringen omhyggeligt. Marker feltet [Jeg forstår og accepterer erklæringen], og klik på [Bekræft opdatering]
2. Indtast de nødvendige oplysninger, og klik på [Fortsæt]
3. Vent på, at systemet behandler din opdateringsanmodning. Når den er fuldført, bliver du underrettet via e-mail.
3. Hvordan opdaterer jeg mine oplysninger om identitetsverificering?
Hvis dine identitetsoplysninger har ændret sig, og en af følgende betingelser er opfyldt, kan du gå til siden [Opdater identitetsverificering] for at opdatere.
Du kan også kontakte vores kundeservicemedarbejdere via Binance Support for at opdatere dine oplysninger. Indtast "Hvordan opdaterer man identitetsverificering" og klik på linket [Klik her for at nulstille KYC], som du finder i svaret fra kundeservice.
Årsager til at opdatere din identitetsbekræftelse kan f.eks. være:
1. Dokumenterne er udløbet;
2. Navnet på dokumentet er ændret;
3. ID-nummeret på dokumentet er ændret;
4. Nationaliteten er ændret;
5. Opdater eller udskift dine eksisterende dokumenter for at opfylde specifikke krav fra fiat-kanaler;
6. Ændr navnet til et system, der kan genkendes af systemet (f.eks. fra et id-kort på det lokale sprog til et engelsksproget pas);
7. Opdater dokumenter, så de opfylder kravene til Binance Card.
Bemærk:
  • Læs erklæringen omhyggeligt, før du klikker på [Bekræft opdatering].
  • Du må ikke overføre din konto til en anden person eller erstatte dit ID med en anden persons ID.
Trin:
1. Gå til siden [Opdatering af identitetsverificering] . Vælg årsagen til opdateringen, og læs erklæringen omhyggeligt. Marker feltet [Jeg forstår og accepterer erklæringen], og klik på [Bekræft opdatering]
2. Indtast de nødvendige oplysninger, og klik på [Fortsæt]
3. Vent på, at systemet behandler din opdateringsanmodning. Når den er fuldført, bliver du underrettet via e-mail.