Sådan udfylder du yderligere verificering, før du bruger Binances fiatpenge-tjeneste

Sådan udfylder du yderligere verificering, før du bruger Binances fiatpenge-tjeneste

2023-04-28 02:31
Binance evaluerer regelmæssigt sine produkter og tjenester for at opfylde lokale lovkrav. For at øge kontosikkerheden og sikre dine aktiver kan Binance kræve, at du fuldfører yderligere identitetsverificeringsprocedurer for specifikke fiatpenge-tjenester.
Yderligere verificering vil blive udløst, når du begynder at bruge fiatpenge-tjenesten på Binance. Du vil blive bedt om at indsende din ID-verificering igen.

Hvordan fuldfører jeg en ekstra verificering, før jeg bruger fiatpenge-tjenesten?

Scenarie 1

Du bliver bedt om at fuldføre en yderligere ID-verificering
Afhængigt af dit bopælsland vil du gennemgå verificeringen hos forskellige leverandører. Se den specifikke vejledning nedenfor.
Når du har fuldført identitetsverificeringen, skal du besvare et kort spørgeskema. Du vil kunne bruge Binances fiatpenge-tjeneste, når din verificering er blevet gennemgået.
1. Klik på [Vælg dokument]. Vælg et ID-dokument. Bemærk, at du skal bruge et gyldigt officielt id-kort (dvs. ikke udløbet) med dit billede.
2. Vælg det land, hvor dit ID-dokument er udstedt, og klik på [Indsend dokument]
3. Fortsæt verificeringsprocessen på din telefon. Klik på [Få sikkert link], og du vil se en QR-kode. Scan den med din mobiltelefon. Du kan også klikke på [Få link via sms] for at få det sendt til din mobiltelefon, eller klikke på [Kopiér link] og indsætte det i din telefons browser.
4. Når du har tilsluttet din mobil, vil du se nedenstående skærm på din computer. Du skal lade denne side være åben under hele processen.
5. Du skal tage et foto af forsiden af dit ID-dokument. Tryk på [Tag foto] for at begynde.
Hvis du ikke har aktiveret kameraadgang, skal du trykke på [Aktivér kamera] for at fortsætte.
6. Tryk på [Tag foto], og følg instruktionerne for at tage et foto af dit ID-dokument. Sørg for, at dine oplysninger er tydeligt synlige. Tryk på [Overfør] for at indsende, eller tryk på [Gentag] for at tage det igen.
7. Du skal også fuldføre en ansigtsverificering ved at tage en selfie. Tryk på [Tag foto]
8. Placer dit ansigt inden for den ovale form. Sørg for, at dit ansigt er tydeligt synligt, før du trykker på [Overfør]. Hvis ikke, skal du trykke på [Tag foto igen] for at prøve igen.
9. Tryk på [Indsend verificering]. Vent tålmodigt, indtil vi har gennemgået dine verificeringsoplysninger.
1. Du får vist en oversigt over verificeringstrinnene. Scan QR-koden med din telefon for at begynde.
2. Tryk på [Fortsæt]. Læs og godkend vilkårene, og tryk på [Næste].
3. Vælg det land, hvor dit ID er udstedt. Vælg derefter din dokumenttype, og tryk på [Næste]. Bemærk, at de understøttede dokumenttyper varierer afhængigt af det land, du har valgt.
4. Giv kameraet adgang, og placer dit ID-dokument i kassen. Tag et foto af dit dokument. Tryk på [Accepter] for at indsende eller [Prøv igen] for at tage et nyt billede.
5. Systemet vil behandle dit foto. Hvis dine oplysninger er tydeligt synlige, skal du trykke på [Dokument er læsbart]. Hvis systemet ikke kan registrere dine oplysninger på billedet, skal du trykke på [Prøv igen] for at tage et nyt billede, eller trykke på [Vælg en anden dokumenttype] og bruge et andet ID-dokument til at verificere.
6. Du skal også fuldføre en ansigtsverificering ved at tage en selfie. Kig lige ind i kameraet, og placer dit ansigt i billedet. Sørg for, at dine oplysninger er tydeligt synlige. Følg instruktionerne på skærmen, og tryk på [Overfør] for at indsende.
7. Dine data er blevet indsendt. Vent tålmodigt, indtil vi har gennemgået dine verificeringsoplysninger.

Scenarie 2

Du bliver bedt om at udfylde spørgeskemaet
Du skal besvare et kort spørgeskema med 4 enkle spørgsmål. Når du har fuldført det, kan du begynde at bruge Binances fiatpenge-tjenesten.

Scenarie 3

Du bliver bedt om at udfylde den udvidede undersøgelse (EDD)
Du kan blive bedt om at overføre dokumenter for at oplyse din Formueoprindelse (SOW). Dine dokumenter skal være:
  • udstedt i dit navn (eller forklare, hvorfor dokumenter fra tredjepart kan anvendes til at verificere din formueoprindelse)
  • klart synlige med mindst 300 dpi (dots per inch)
  • nylig modtaget inden for en måned, et kvartal, et år osv.
  • i acceptable former, f.eks. .pdf eller fotokopier af fysiske dokumenter med alle fire hjørner synlige. Skærmbilleder accepteres også
  • der tydeligt viser udstederens navn/logo
  • med tydelig angivelse af udstedelsesdatoen.
De dokumenter, der kan accepteres, omfatter:
Kategori
Beskrivelse
Løn
  • Lønsedler, der viser din indkomst fra mindst den seneste måned
  • Kontoudtog, der viser lønudbetalinger fra arbejdsgiveren for mindst den seneste måned
  • Skatteopgørelse fra det foregående skatteår
Selvstændig erhvervsvirksomhed
  • Skatteopgørelse fra det foregående skatteår
  • Seneste fakturaer/kontrakter/aftaler for selvstændige tjenesteydelser eller resultatopgørelser, der dokumenterer månedlige eller årlige indtægter
Arv
  • Kopi af den afdøde testators testamente/testament
  • Et underskrevet brev fra testamentets bobestyrer/advokat/skiftebevilling
Donation/gave/tilskud

Hvis du er studerende og modtager et tilskud, skal du bruge denne mulighed som bevis for formue.
  • Aftale om donation/gave/tilskud til fast ejendom eller andre aktiver
  • Underskrevet erklæring/brev fra donoren, hvori donoren erklærer arten af donationen/gaven/tilskuddet
  • Kontoudtog, der viser bankindsættelsen af donationen/gaven/tilskuddet
Realkreditlån/lån
  • En realkredit-/lånekontrakt, der viser realkredit- eller låneværdien med en tilbagebetalingsplan
  • Et kontoudtog, der viser, at der er indbetalt et lån på din konto
Selskabets overskud (aktier/udbytte)

• Udbytteopgørelser
  • Distributionsaftaler
  • Seneste kontoudtog, der viser udbyttebetalinger
  • Seneste reviderede virksomhedsregnskab
Finansiel investering
  • Erklæring fra investeringsudbyderen
  • Bankudskrift med angivelse af afregning fra investeringsudbyderen
  • Andre erklæringer eller dokumenter, der beviser dit investeringsoverskud (fra obligationer, aktier osv.)
Kryptoinvestering (og erklæring)
  • Opgørelser fra andre børser for den angivne opnåede periode (alt over en måned)
  • Skærmbilleder af cold wallet
  • Krypto (fiatpenge til krypto) købskvitteringer, bekræftelsesmails
  • alle andre dokumenter, der i tilstrækkelig grad kan bekræfte oprindelsen af kryptoinvesteringen
AndreObligatorisk tekst om, hvor deres formue stammer fra, og dokumentation herfor

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvorfor har Binance brug for oplysninger om min formue (udvidet undersøgelse, EDD)?  Hvorfor opbevarer I mine aktiver, når jeg har ret til at trække dem tilbage?
For at overholde reglerne om bekæmpelse af hvidvaskning af penge (AML) skal Binance foretage en gennemgang af visse konti med hensyn til formueoprindelse og kilde til midler. Det er en standard og almindelig praksis for overholdelse af reglerne.
Du kan stadig trække dine aktiver ud, hvis du har en fiatpenge-saldo på din Binance-konto og ikke ønsker at fuldføre den udvidede undersøgelse (EDD). Dog skal indbyggere i FATF og EU-listede højrisikolande udfylde SOW-erklæringen for at få adgang til fiatpengeprodukter på Binance.
2. Hvorfor skal jeg indsende en EDD?
For at sikre, at brugernes midler er sikre, er Binance forpligtet til at overholde strengere regler for bekæmpelse af hvidvask af penge (AML) og indhente en erklæring om formueoprindelse (SOW) fra brugere med bopæl i visse lande. Hvis du er bosat i følgende FATF og EU-listede højrisikolande, skal du udfylde SOW-erklæringen for at få adgang til fiatpengeprodukter på Binance.
3. Jeg føler mig utryg ved at give oplysninger på min lønseddel.
Dine personlige oplysninger og indsendte dokumenter er sikkert beskyttet af krypteringsprotokoller og -software. Vi opretholder fysiske, elektroniske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger vedrørende indsamling, opbevaring og videregivelse af dine personlige oplysninger. Du kan være sikker på, at dine personlige oplysninger er sikkert beskyttet.
4. Hvordan beregner jeg min årlige indkomst? Skal jeg medtage mine andre investeringer?
Beregn din årsindkomst ved at lægge alle de indkomstkilder sammen, du har modtaget i løbet af året, herunder løn, drikkepenge, bonus, provision, lejeindtægter osv. Medtag også andre investeringsindtægter, f.eks. overskud fra aktier, obligationer eller investeringsforeninger, i beregningen.
Herefter skal du trække udgifter i forbindelse med indkomsten fra for at beregne din årlige nettoindkomst. F.eks. erhvervsudgifter, investeringsudgifter eller udgifter til udlejningsejendomme.
5. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende. Hvilke dokumenter skal jeg indsende?
Du bedes indsende et af nedenstående dokumenter:
  • Skatteopgørelse fra det foregående skatteår
  • Seneste fakturaer/kontrakter/aftaler for selvstændige tjenesteydelser eller resultatopgørelser, der dokumenterer månedlige eller årlige indtægter.
6. Hvad sker der, hvis mine dokumenter bliver afvist? Kan jeg stadig indbetale, handle eller hæve penge fra Binance?
Hvis du blev bedt om at fuldføre en yderligere ID-verificering, og den ikke blev godkendt, vil Binance midlertidigt stoppe med at levere tjenester til dig, da vi ikke kunne verificere, om du er kontohaveren. Hvis du har en fiatpenge-saldo på din Binance-konto, skal du kontakte kundeservice for at fuldføre endnu en verificeringsproces for at bekræfte din identitet.
Hvis du blev bedt om at fuldføre en udvidet undersøgelse (EDD) og ikke har en fiatpenge-saldo på din Binance-konto, kan du stadig trække din adgang tilbage uden at gennemføre EDD'en. Men, hvis du er bosat i følgende FATF og EU-listede højrisikolande, skal du udfylde SOW-erklæringen for at få adgang til fiatpengeprodukter på Binance.