P2P-handel
P2P-annoncering
Sådan publicerer du P2P-handelsannoncer på Binance-websitet

2020-09-21 13:29
Sidst opdateret: 12. august 2024
Ansvarsfraskrivelse: I overensstemmelse med MiCA-kravene er uautoriserede stablecoins underlagt visse begrænsninger for EØS-brugere. Klik her for at få yderligere oplysninger.
1. Log ind på din Binance-konto, og gå til  [handl] - [P2P].
2. Klik på [Mere] - [Send ny annonce].
3. Vælg annoncetype (køb eller salg), aktiv og fiatpengevaluta. Vælg derefter pristype: Du kan vælge enten [Variabel] eller [Fast] pris. Klik derefter på [Næste].
Bemærk:
- Annonce med fast pris: Din annoncepris er fast og bevæger sig ikke med markedsprisen på kryptoen. Du skal indtaste/redigere den nøjagtige pris for din annonce.
- Annonce med variabel pris: Din annoncepris svinger med markedet og opdateres hvert minut.
- Beregning af variabel pris: Markedsreferencepris *x variabel prismargin
Eksempel: Hvis du angiver annoncens prismargin til 95 %, betyder det, at annonceprisen kan ligge op til 5 % under den aktuelle markedspris. Hvis du vælger 105 %, kan annonceprisen være op til 5 % højere end den aktuelle markedspris.
4. Indstil det samlede handelsbeløb og ordregrænsen, og tilføj op til 5 betalingsmetoder.
Bemærk, at købere skal fuldføre betalingen inden for den betalingsfrist, du har angivet. Ellers vil ordren blive annulleret.
5. Du kan føje følgende oplysninger til din annonce:
  • Bemærkninger (valgfrit): En reference til brugere, før de afgiver en ordre.
  • Automatisk svar (valgfrit): Der sendes automatisk en besked til modparten, når denne har afgivet ordren.
  • Vælg Regioners tilgængelighed: Din annonce vises i den eller de regioner, der matcher brugerens annoncefilter.
  • Betingelser for modpart: Brugere, der ikke opfylder betingelserne, vil ikke kunne afgive en ordre.
Når du har indstillet betingelserne, skal du klikke på [Send].
6. Gennemgå annoncedetaljerne, og klik på [Bekræft for at sende].
7. Du kan se status for din annonce under [Mere] - [Mine annoncer].
8. Når annoncen er offentliggjort, kan du redigere, lukke eller gøre den online/offline. Klik derefter på [Send]
Bemærk, at du ikke kan ændre en annonce, når du først har lukket den.
For flere detaljer om P2P annoncer, se venligst: