Sådan opdaterer du din bopælsadresse på Binance

2024-07-08 14:50
Hvis du for nylig er flyttet til en anden adresse eller et andet land, er det vigtigt, at dine Binance-kontooplysninger er opdaterede og nøjagtige. Hvis du holder din bopælsadresse opdateret, hjælper det med at opretholde sikkerheden på din konto og sikre, at du modtager vigtig kommunikation fra Binance.
Følg nedenstående trin for at opdatere dine adresseoplysninger på Binance (via website):
1. Log ind på din Binance-konto, og hold markøren over profilikonet. Klik på [Konto], og gå til [Identifikation].
2. Rul ned, og klik på [Rediger adresse].
3. Vælg det bopælsland, du vil opdatere til, og klik på [Fortsæt].
4. Udfyld adresseoplysninger, og klik på [Fortsæt].
 5. Følg instruktionerne omhyggeligt, og klik på [Overfør] for at overføre dokumentet.
6. Binance vil rettidigt gennemgå dine data. Bemærk, at det kan tage op til 2-3 arbejdsdage at gennemgå din dokumentation for adresse. Du bliver underrettet om resultatet, når processen er klar. Det er ikke nødvendigt at kontakte kundesupport.

Ofte stillede spørgsmål

Forskellige lande og regioner har forskellige regler, der gælder for finansielle institutioner og kryptovalutabørser. Når du flytter til et nyt land, skal Binance sikre dig, at din konto overholder de specifikke regler for din nye bopæl. Dette kan indebære nulstilling af din KYC, så den opfylder lokale lovkrav. Denne proces hjælper med at verificere din identitet og adresse nøjagtigt, forbedrer kontosikkerheden og overholder juridiske standarder.
Gennemgå vores identitetsverificeringsproces for en detaljeret vejledning i, hvordan du fuldfører KYC.
Forskellige lande har forskellige regler, hvilket kan påvirke tilgængeligheden af visse produkter og tjenester på Binance. Hvis du skifter bopælsland, er der en mulighed for, at du ikke har adgang til de samme produkter eller måske får adgang til nye baseret på lokale regler.
For specifikke oplysninger relateret til produkttilgængelighed i dit nye bopælsland bedes du kontakte vores kundeservice.
Det er ikke muligt at ændre dit ophold til Storbritannien på kort sigt på grund af de væsentlige ændringer i forbindelse med Financial Promotions Regime. Disse ændringer kræver nøje overvejelse og overholdelse, og vi ønsker at sikre en smidig overgang for alle vores brugere.
Du kan få mere at vide ved at gå til siden med ofte stillede spørgsmål om identitetsverificering.