Ofte stillede spørgsmål
Hjem
Supportcenter
Ofte stillede spørgsmål
Tax
Sådan genererer du skatterapporter via Binance Tax

2023-02-06 08:10
Binance Tax er et nyt og gratis produkt, der hjælper dig med at beregne din kryptovaluta-skattepligt. Du kan se og redigere dine transaktioner og generere din skatterapport for AY 2022 i Binance Tax skatteværktøjet.
Binance Tax er ikke en forpligtelse for brugerne. Det er blot et værktøj, du kan bruge til at frigøre penge. Du kan bruge Binance Tax til at beregne dine skatteforpligtelser på handler, der udføres på Binance-platformen. Binance Tax vil i fremtiden omfatte andre blockchains, børser og wallets.
Bemærk, at Binance Tax er et værktøj, der er designet til at hjælpe din regnskabspraksis, og det er ikke en komplet skatteserviceløsning. Vi anbefaler, at du samarbejder med en skatteekspert for at sikre, at landespecifikke regler, tilføjelser eller udelukkelser anvendes korrekt på din rapportering.

Hvordan opretter man Binance Tax?

1. Besøg Binance Tax Tool. Klik på [Kom godt i gang] og log ind på din Binance-konto.
2. Hvis det er første gang, du logger ind på værktøjet, bliver du bedt om at vælge din skattejurisdiktion og omkostningsmodel. De oplysninger, der kræves, kan variere fra land til land. Klik på [Bekræft] for at gemme.
Du kan redigere disse indstillinger senere fra [Profil] - [Kontoindstillinger].

Hvordan kan jeg se mine Binance-transaktioner?

Binance Tax vil begynde at importere dine transaktioner til værktøjet. Det tager typisk et par timer, men det kan tage længere tid, hvis du har mange transaktioner. Når de er importeret, får du besked via e-mail.
Når dine transaktioner er importeret, vil du se alle dine Binance-transaktioner i skatteværktøjet. Du kan filtrere transaktionerne efter kategori, valuta og dato. Du kan redigere eller ignorere en transaktion eller manuelt tilføje en ny transaktion.

Hvordan genererer og downloader jeg min skatterapport?

1. Klik på [Skatterapporter] øverst.
2. Du kan se en oversigt over dine skatterapporter, en oversigt over dine kapitalgevinster og indkomstgevinster og din transaktionshistorik nedenfor. Klik på [Generer] under den rapporttype, du vil generere.
Afhængigt af din skattejurisdiktion vil din rapport om kapitalgevinster og indkomstgevinster måske ikke omfatte specifikke skatteberegningsregler i dit bopælsland. Du vil også få besked, mens du bruger Binance Tax, hvis dette er tilfældet. Du bør kontrollere beregningerne af gevinster/tab med en uafhængig skatteekspert, inden du indgiver din selvangivelse.
3. Læs og godkend ansvarsfraskrivelsen, og klik på [Opret].
4. Din anmodning vil blive behandlet, og du vil få besked, når den er klar.
5. Klik på [Eksporter historik]for at downloade din rapport.
6. Du får vist en liste over de tilgængelige rapporter. Klik på [Download] ved siden af den, du vil downloade, og en CSV-fil gemmes på din computer.

Hvordan redigerer, ignorerer eller tilføjer jeg en transaktion?

Redigering af en transaktion

1. Klik på [Rediger] ved siden af den transaktion, du vil redigere.
2. Du kan kun redigere visse detaljer i transaktionen. For en købstransaktion kan du f.eks. kun redigere gebyrbeløbet, nettoværdien af gebyret og kommentaren.
Klik på [Bekræft] for at gemme dine ændringer.
3. Du vil få besked, når transaktionen er redigeret. Bemærk, at dine skatter kan blive genberegnet, når du har redigeret en transaktion.

Ignorering af en transaktion

Hvis du ikke ønsker at medtage en transaktion i beregningen af skatterapporten, kan du ignorere den. Bemærk, at dine skatter og afgifter vil blive genberegnet, når du ignorerer en transaktion.
1. Klik på [...] ud for transaktionen og klik på [Ignorer transaktion].
2. Klik på [Bekræft] på pop-up-vinduet.
3. Den ignorerede transaktion vil blive overstreget og vil blive farvet grå. Bemærk, at du ikke kan redigere den ignorerede transaktion.
Hvis du vil medtage transaktionen igen, skal du klikke på [...] - [Medtag transaktion].

Tilføjelse af en transaktion

Du kan også tilføje transaktioner, der udføres uden for Binance, til Binance Tax.
1. Klik på [+ Tilføj transaktion]
2. Vælg transaktionstype (køb, salg, handel, sende, konvertering, overførsel, omkostning, indsættelse, hævning). Vælg derefter dato og tidspunkt for transaktionen, og indtast detaljerne. Du kan også tilføje en kommentar for din egen reference. Klik på [Bekræft]
3. Du vil få besked, når transaktionen er tilføjet.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvilke transaktioner understøtter Binance Tax i øjeblikket?
I øjeblikket understøtter Binance Tax op til 100.000 transaktioner på Binance-platformen. I fremtiden vil du kunne importere transaktioner fra andre wallets og blockchains til Binance Tax.
2. Hvad er formålet med kapitalgevinst- og indkomstgevinstrapporter?
Kapitalgevinstrapporten opsummerer alle dine handler og transaktioner på Binance i løbet af rapporteringsåret, hvilket genererer en kapitalgevinst eller et kapitaltab, såsom konvertering af din krypto til fiatvaluta. Bemærk, at Binance Tax i øjeblikket ikke understøtter transaktioner i forbindelse med visse Binance-produkter, såsom futures og NFT'er. Du kan tilføje disse transaktioner manuelt eller tage dem op et andet sted på din selvangivelse.
Rapporten om indkomstgevinster opsummerer alle transaktioner i løbet af rapporteringsåret, som øger din indkomst, f.eks. airdrops, staking, mining osv.
3. Hvor mange rapporter kan jeg generere?
Der er ingen begrænsning på antallet af rapporter, du kan generere. I øjeblikket kan hver bruger generere en kapitalgevinstrapport, en indkomstgevinstrapport eller en rapport for alle deres transaktioner i skatteåret 2022. Hvis du beslutter dig for at redigere eller manuelt tilføje en ny transaktion, kan du til enhver tid anmode om en ny rapport, da din skattepligt kan blive genberegnet.
Hvis du vil vide mere om beregning af kryptoskat, kan du læse denne artikel fra Academy.