Sådan bruger du BAuthenticator til totrinsgodkendelse på Binance-appen

Sådan bruger du BAuthenticator til totrinsgodkendelse på Binance-appen

2021-10-15 07:42

Hvad er totrinsgodkendelse?

Totrinsgodkendelse er en sikkerhedsmekanisme i flere lag, der er designet til at verificere identiteten af en bruger, før vedkommende får adgang til en konto. Den tilføjer et ekstra lag af beskyttelse mod uautoriseret adgang.
Totrinsgodkendelse er især afgørende for at beskytte dine kryptoaktiver og din Binance-konto. Selv hvis det lykkes en hacker at få fat i din adgangskode, har vedkommende stadig brug for den anden faktor (f.eks. Google Authenticator) for at få adgang til din konto, hvilket gør det betydeligt mere udfordrende at bryde din sikkerhed.

Sådan aktiverer du BAuthenticator på Binance-appen?

Før du begynder, skal du downloade og installere den officielle BAuthenticator-app på din mobilenhed.
1. Log ind på Binance-appen, og tryk på ikonet [Konto]. Tryk på profilsektionen øverst, og gå til [Sikkerhed].
2. Tryk på [Godkendelsesapp] - [Aktivér].
3. Du vil se en QR-kode og en opsætningsnøgle. Kopiér opsætningsnøglen. Tryk ikke på [Næste], før opsætningen af BAuthenticator er fuldført.
Åbn din BAuthenticator-app, og tryk på [Scan QR-kode] for at scanne QR-koden. Hvis du ikke kan scanne den, skal du trykke på [Indtast en opsætningsnøgle] og indtaste koden manuelt. Du bør se en ny konto med navnet "Binance.com" føjet til din BAuthenticator.
4. Gå tilbage til Binance-appen, og tryk på [Næste] for at fortsætte.
5. Verificer din BAuthenticator ved at indtaste den 6-cifrede kode, der genereres af appen.
6. Du har aktiveret BAuthenticator for din Binance-konto.

Sådan tilpasser du din BAuthenticator

1. Du kan stryge til venstre på koden for at [Fastgøre], [Redigere], [Eksportere] eller [Slette] en konto.
2. Tryk på knappen [+] øverst til højre for at føje flere konti til din BAuthenticator.
3. Hvis du vil tilpasse navnet på en konto, skal du stryge til venstre på totrinsgodkendelseskoden og trykke på [Rediger].
4. Du kan eksportere en konto, der er tilknyttet din BAuthenticator, til en anden enhed. Tryk på [Eksportér], og scan QR-koden med den nye enhed.

Hvordan ændrer jeg min BAuthenticator?

1. Tryk på redigeringsikonet ved siden af den godkendelsesapp, du vil ændre.
2. Læs bemærkningerne omhyggeligt, før du trykker på [Fortsæt]. Bemærk, at hævninger og P2P-transaktioner bliver deaktiveret i 24 timer, efter at du har skiftet godkendelsesmetode.
3. Fuldfør totrinsgodkendelse for at fortsætte.
4. Du vil se en QR-kode og en 16-cifret kode. Scan QR-koden med din nye godkendelsesmetode, eller indtast den 16-cifrede kode manuelt. Sørg for, at du har fuldført dette trin i din nye godkendelsesmetode, før du trykker på [Næste].
5. Indtast den 6-cifrede kode fra din nye godkendelsesmetode, og tryk på [Indsend]
6. Din godkendelsesmetode er ændret. Bemærk, at hævninger og P2P-transaktioner bliver deaktiveret i 24 timer, efter at du har skiftet godkendelsesmetode.