Spot- og marginhandel
Marginhandel
Introduktion til marginhandel
Nyt dynamisk rentesystem til Binance-marginhandel

2019-07-05 05:38
Sidst opdateret: 19. marts 2024
Fra og med 1. marts 2023 06:00 (UTC+0) sikrer Binance Margins nye dynamiske rentesystem renter, der altid afspejler de aktuelle markedsbetingelser.

Hvordan påvirker det mig?

Renter på marginlån ændres for hver time i henhold til de aktuelle markedsbetingelser. Brugere af Binance Margin vil fortsat blive opkrævet simpel rente for lån på timebasis. Renterne påløber i starten af hver time (f.eks. 13:00, 14:00 osv.) og vil blive lagt til deres samlede margingæld, hver gang den påløber.

Hvor kan jeg se de seneste renter?

Du kan se de seneste tokenrenter på siden med Binance Margin-data og API. Derudover kan du se den næste times estimerede rente via websiden Marginhandel. Tilsvarende slutpunkter kan ses på API.

Hvor kan jeg se historikken for marginrente?

Du kan se op til 30 dages historik for marginrente fra rentehistorikken i Binance Margin eller op til 6 måneders optegnelser via API. Du kan også bruge funktionen [Eksportér] til at downloade data fra det forløbne år. Hvis der er flere renteposter på en dag, bruges de største rentedata.

Hvordan beregnes renterne?

Systemet optjener automatisk en times rente, når du låner midler. Efterfølgende påløber der en ny times rente for hver time i systemet.
Lad os f.eks. antage, at timerenten er 0,001 %. Bruger A låner 1.000 USDT kl. 13:55, og nu er klokken 14:30.
Den akkumulerede rente indtil videre er 1.000 * 0,001 % * 2 timer = 0,02 USDT. Bruger A vil blive opkrævet for to timers rente, fordi den første rente blev talt kl. 13.55, og den anden blev talt kl. 14.00.

Hvad sker der, hvis jeg tilbagebetaler mit marginlån før tid?

Selvom renteberegningerne forbliver de samme under det nye dynamiske rentesystem, er det vigtigt at forstå, hvor og hvordan renten beregnes. Du kan tilbagebetale marginlån når som helst. Hvis du låner midler i under en time, bliver du dog stadig opkrævet rente for hele timen.
Beregningsformel:
I (rente) = P (lånte penge) * R (timerente) * T (i timer)
*Afrundet op til 8 decimaler
Eksempel
Lad os antage, at timerenten er 0,001 %. Bruger A låner 1.000 USDT kl. 13:20 og tilbagebetaler kl. 14:15.
Renten beregnes som 1.000 * 0,001 % * 2 timer = 0,02 USDT.
Bruger A blev opkrævet for to timer, fordi renten opkræves én gang for lånet mellem 13:20 til 13:59 og én gang fra 14:00 til 14:15.

Hvordan påvirker det mine marginniveauer?

Da renter kan svinge efter markedsbetingelserne, anbefaler vi, at man holder tæt øje med de gældende rentesatser og det relevante marginniveau for at undgå potentiel likvidation på grund af store renteudsving og/eller påløbet rente over tid.