Hvorfor skal jeg verificere min Binance-konto igen (EØS-lande)

Hvorfor skal jeg verificere min Binance-konto igen (EØS-lande)

2021-12-01 08:59

Hvorfor skal jeg verificere min Binance-konto fra tid til anden?

Binance kræver, at alle brugere fuldfører identitetsverificering for at øge deres kontosikkerhed og for at overholde landes regler. Derfor kan du blive bedt om at verificere din Binance-konto igen fra tid til anden. For eksempel kræver vi, at eksisterende brugere udfører identitetsverificering igen, når vi har opgraderet vores standarder for overholdelse af regler, som skal flugte med de seneste EU-direktiver om bekæmpelse af hvidvaskning af penge.

1. Sikkerhed

Identitetsverificering spiller en vigtig rolle i kontosikkerhed. Med identitetsverificering kan Binance beskytte din konto mod potentielle risici. Vi skal sikre, at vores identitetsverificeringsproces kan holde sig ajour med de nye foranstaltninger og levere en sikkerhedsramme på teknisk niveau.

2. Lovgivning

Binance overholder også en række AML-standarder (regler for bekæmpelse af hvidvask af penge), risikoforebyggelse, overholdelse og drift af visse aktiviteter, der er blevet reguleret af jurisdiktionerne. Dette kan forebygge hvidvaskning af penge, finansiering af terrorister og økonomisk kriminalitet.
For at bevare adgangen til alle Binance-produkter og -tjenester skal alle eksisterende EØS-landes brugere verificere deres Binance-konti igen med den nye identitetsverificering.
Vi giver brugerne besked i batches for at udføre den nye verificering. Bemærk, at du først kan udføre den nye verificering, når du har modtaget e-mailnotifikationen. Følg instruktionerne i e-mailen for at fuldføre identitetsverificering. Fuldfør verificeringen inden for deadline, ellers bliver din Binance konto begrænset til "Kun hævning".
Du kan besøge Sådan verificerer du Binance-kontoen (EØS-lande) for at få en detaljeret vejledning om verificeringsprocessen.

Skal jeg verificere min Binance-konto igen?

Du skal verificere din konto igen, hvis:
  • Du har verificeret din konto, før standarderne i de nye EU-direktiver om bekæmpelse af hvidvaskning af penge blev implementeret;
  • Du har ikke indsendt dit adressebevis eller besvaret spørgeskemaet for udvidet undersøgelse (EDD) før;
  • Du har brugt den gamle leverandør af id-verificering for at fuldføre id-verificeringen;
  • Din tidligere verificering lever ikke op til kravene til de nye standarder for EU-direktiver om bekæmpelse af hvidvaskning af penge.
Du modtager en e-mailnotifikation, hvis du bliver bedt om at verificere igen eller indsende yderligere oplysninger for din Binance konto. Fuldfør verificeringen inden for deadline, ellers bliver din Binance konto begrænset til "Kun hævning".

Hvordan verificerer jeg min Binance-konto igen?

1. Når du har modtaget en e-mailmeddelelse fra Binance, skal du logge ind på din konto, og du vil se en pop op-besked. Klik på [Fortsæt]
2. Du bliver omdirigeret til Verificeringscenteret. Klik på [OK].
3. Klik på [Start nu], og du bliver omdirigeret for at fuldføre den nye verificering.
4. Vent tålmodigt, når du har fuldført verificeringen. Vi vil gennemgå din verificering.

Sådan opdaterer du dine oplysninger om identitetsverificering.

Hvis dine identitetsoplysninger har ændret sig, og en af følgende betingelser er opfyldt, kan du gå til siden [Opdater identitetsverificering] for at opdatere.
Du kan også kontakte vores kundeservicemedarbejdere via Binance Support for at opdatere dine oplysninger. Indtast "Hvordan opdaterer man identitetsverificering" og klik på linket [Klik her for at nulstille KYC], som du finder i svaret fra kundeservice.
Årsager til at opdatere din identitetsverificering kan være:
1. Dokumenterne er udløbet;
2. Navnet på dokumentet er ændret;
3. ID-nummeret på dokumentet er ændret;
4. Nationaliteten er ændret;
5. Opdater eller udskift dine eksisterende dokumenter for at opfylde specifikke krav fra fiat-kanaler;
6. Ændr navnet til et system, der kan genkendes af systemet (f.eks. fra et id-kort på det lokale sprog til et engelsksproget pas);
7. Opdater dokumenter, så de opfylder kravene til Binance Card.
Bemærk:
  • Læs erklæringen omhyggeligt, før du klikker på [Bekræft opdatering].
  • Du må ikke overføre din konto til en anden person eller erstatte dit ID med en anden persons ID.
Trin:
1. Gå til siden [Opdatering af identitetsverificering] . Vælg årsagen til opdateringen, og læs erklæringen omhyggeligt. Marker feltet [Jeg forstår og accepterer erklæringen], og klik på [Bekræft opdatering]
2. Indtast de nødvendige oplysninger, og klik på [Fortsæt]
3. Vent på, at systemet behandler din opdateringsanmodning. Når du har fuldført den, modtager du en e-mailnotifikation.