Hvorfor skal jeg fuldføre identitetsverificering for min Binance-konto?

Hvorfor skal jeg fuldføre identitetsverificering for min Binance-konto?

2021-05-14 03:45

Hvorfor skal jeg fuldføre identitetsverificering?

Binance kræver, at brugerne fuldfører identitetsverificering for at øge sikkerheden på deres konto. Læs Sådan fuldfører du identitetsverificering.
Hvis du oplever problemer med hævninger, kan du læse om følgende årsager og løsninger:

1. Du tilgår din konto fra flere IP-adresser

Hvis du tilgår din Binance-konto fra flere IP-adresser, vil systemet betragte det som "mistænkeligt" og midlertidigt suspendere hævninger fra din konto for at beskytte dine aktiver.
Kontakt Binance Support for at verificere din identitet.

2. Du har ikke fuldført ansigtsverificering

Hvis du ikke har fuldført ansigtsverificeringsprocessen under identitetsverificering, vil dit hævningsbeløb være begrænset. Der henvises til de grænser, der er angivet i [Identificering]
For at øge din hævningsgrænse kan du fuldføre identitetsverificering på Binances website eller i Binance-appen, eller kontakte Binances support for at give yderligere oplysninger til verificering.

3. Der er problemer med din identitetsverificering

Hvis de oplysninger, du har indsendt til identitetsverificering, er ufuldstændige, vil hævninger midlertidigt blive suspenderet fra din konto.
Kontakt Binance Support for at give yderligere oplysninger til verifikation.

4. Du har ikke aktiveret totrinsgodkendelse (2FA)

Totrinsgodkendelse er, når du beskytter din konto med to faktorer eller låse, hvilket skaber et ekstra lag af sikkerhed, såsom adgangsnøgler, Binance Authenticator og sms-verificering. Du skal aktivere mindst tre godkendelser, før du kan hæve midler. Du kan gå til [Profil] - [Sikkerhed] for at aktivere totrinsgodkendelse.