Hvordan opretter man en API-nøgle til en spot-lead-handelsportefølje?

Hvordan opretter man en API-nøgle til en spot-lead-handelsportefølje?

2024-07-18 04:49
Ansvarsfraskrivelse: Produkter og tjenester, der refereres til her, er muligvis ikke tilgængelige i din region.
Spot-lead-handlende kan oprette op til to API-nøgler til deres lead-handelsporteføljer på Binance Spot-kopihandelsplatformen.
1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Handl][Kopihandel][Spot].
2. Gå til den portefølje, som du vil oprette en API-nøgle til, og klik på [API].
3. Klik på [+ Opret kopihandels-API].

4. Klik på [Rediger begrænsninger].
5. Vælg [Begræns adgang til kun betroede IP'er (anbefales)], og indtast IP'erne på positivlisten. Klik på [Bekræft], så kan du markere afkrydsningsfeltet ud for [Aktivér spot- og marginhandel].
6. Når din API-nøgle er oprettet, vil du se etiketten [API-handel] på porteføljen. For flere detaljer om API-handel henvises til Binance API-dokumentationen.
Vigtige bemærkninger:
  • Før du genererer en API-nøgle, skal du sikre dig, at du har oprettet en leadportefølje.
  • Spot-kopihandels-API'en kan kun bruges til spot-lead-handel.
  • API-nøglen slettes automatisk ved lukning af leadporteføljen.
  • Lead-handlende kan oprette op til to API-nøgler for hver leadportefølje.
  • API-nøglen til spot-lead-handel understøtter kun USDT.
  • Grænsen for lead-handlende API-ordrehastighed er 20 forespørgsler pr. 10 sekunder.