Hvordan aktiverer man Google Authenticator til totrinsgodkendelse i Binance-appen?

Hvordan aktiverer man Google Authenticator til totrinsgodkendelse i Binance-appen?

2021-10-19 07:09

Hvad er totrinsgodkendelse?

Totrinsgodkendelse er en sikkerhedsmekanisme i flere lag, der er designet til at verificere identiteten af en bruger, før vedkommende får adgang til en konto. Det tilføjer et ekstra lag af beskyttelse mod uautoriseret adgang.
Totrinsgodkendelse er især afgørende for at beskytte dine kryptoaktiver og din Binance-konto. Selv hvis det lykkes en hacker at få fat i din adgangskode, har vedkommende stadig brug for den anden faktor (f.eks. Google Authenticator) for at få adgang til din konto, hvilket gør det betydeligt mere udfordrende at bryde din sikkerhed.

Hvordan aktiverer man Google Authenticator til totrinsgodkendelse på Binance-appen?

Før du begynder, skal du downloade og installere den officielle Google Authenticator-app på din mobilenhed.
1. Log ind på Binance-appen, og tryk på ikonet [Konto]. Tryk på profilsektionen øverst, og gå til [Sikkerhed].
2. Tryk på [Godkendelsesapp] - [Aktivér].
3. Du vil se en QR-kode og en opsætningsnøgle. Kopiér opsætningsnøglen. Tryk ikke på [Næste], før konfigurationen af Google Authenticator er fuldført.
Åbn din Google Authenticator-app, og tryk på knappen [+]. Tryk på [Indtast en installationsnøgle], og indsæt den kopierede kode. Indtast et navn til kontoen, og tryk på [Tilføj]. Så føjes den til din Google Authenticator-konto.
4. Gå tilbage til Binance-appen, og tryk på [Næste] for at fortsætte.
5. Verificer din Google Authenticator ved at indtaste den 6-cifrede kode, der genereres af appen.
6. Du har aktiveret Google Authenticator for din Binance-konto.
For yderligere oplysninger om Google Authenticator kan du læse: