Kredit-/debetkort
Tilbagevendende køb
Hvad er Tilbagevendende køb og ofte stillede spørgsmål?

2021-09-01 05:59

Hvad er Tilbagevendende køb?

Tilbagevendende køb giver brugerne mulighed for at automatisere deres køb af kryptovaluta gennem en investeringsstrategi baseret på udjævning af en position. Denne funktion giver brugerne mulighed for at vælge den kryptovaluta, de ønsker at købe, angive beløbet og hyppigheden af deres køb.
Med Tilbagevendende køb kan brugerne eliminere behovet for manuelle transaktioner ved at indstille automatiske kryptokøb efter en tidsplan.

Hvordan bruger man Tilbagevendende køb?

Se Sådan bruger du Tilbagevendende køb for flere oplysninger.

Typer af Tilbagevendende køb

Frekvens

Tilmeldingsdato

Den valgte dato for køb

Første køb

Efterfølgende Tilbagevendende køb

DagligtMandagTirsdagTirsdag i indeværende ugeDet valgte tidspunkt på hver dag
TirsdagMandagMandag i efterfølgende uge
UgentligMandagTirsdagTirsdag i indeværende ugeDen valgte ugedag
TirsdagMandagMandag i efterfølgende uge
HalvmånedligMandagTirsdagTirsdag i indeværende ugeDen valgte ugedag hver 2. uge
TirsdagMandagMandag 2 uger senere
MånedligMandag (f.eks. den 20.)Tirsdag (f.eks. den 21.)Den 21. i indeværende månedDen valgte dato (f.eks. den 20.) i hver måned
Tirsdag (f.eks. den 21.)Mandag (f.eks. den 20.)Den 20. i efterfølgende måned

Ofte stillede spørgsmål

Vi accepterer i øjeblikket kredit-/betalingskortbetalinger for Tilbagevendende køb. Kun Visa og Mastercard understøttes.
Du kan blive opkrævet et transaktionsgebyr, når du køber kryptovalutaer via kredit-/betalingskort på Binance, og gebyrsatsen kan kontrolleres under transaktionen. Hvis du bliver opkrævet et større gebyr end vist, skal du kontakte din kortudsteder for at få flere oplysninger.
Se Sådan bruger du Tilbagevendende køb for flere oplysninger.
Se Sådan bruger du Tilbagevendende køb for flere oplysninger.
Du kan gemme op til 5 kredit-/debetkort til Tilbagevendende køb. Kun kredit-/debetkort fra Visa og Mastercard understøttes.
Bemærk, at hvis det kredit-/debetkort, du vil fjerne, er knyttet til en af dine eksisterende tilbagevendende købsplan, vil du blive bedt om at annullere planen, før du kan fjerne kortet.
Hvis dit køb mislykkedes, kan du vælge [Acceptér nyt tilbud] baseret på det nye tilbud, der vises på siden, eller klikke på [Annuller betaling] for at annullere ordren.