Finans
Binance Pay
Hvad er $1-spillet og ofte stillede spørgsmål

2022-06-01 08:49

Hvad er $1-spillet?

$1-spillet er et budspil på Binance Pay, hvor du kan afgive et bud og få chancen for at vinde forskellige præmier. Du kan indsende ét bud i hver kampagneperiode, og Binance Pay vil annoncere resultaterne inden for 24 timer efter, at aktiviteten er afsluttet. Hvis dit bud ikke vinder, vil dit bud blive refunderet til din Funding-wallet inden for 48 timer efter aktivitetens afslutning.
Du kan nu invitere andre brugere til at deltage og modtage op til 30 billetter i hver runde af $1-spillet. Hvis du inviterer én bruger til at deltage, kan du modtage op til 3 ekstra billetter. Du kan f.eks. modtage 3 billetter ved at invitere ikke-Binance-brugere til spillet. Jo flere billetter du har, jo større er sandsynligheden for, at du vinder buddet.

Ofte stillede spørgsmål

1. Er jeg berettiget til at deltage i $1-spillet?
For at deltage i $1-spillet skal du have en verificeret Binance-konto og svare korrekt på quizzen på hjemmesiden for $1-spillet, før du kan trykke på [Spil nu]
Du kan få flere oplysninger om verificering af din Binance-konto ved at læse den trinvise vejledning på Sådan fuldfører du identitetsverificering
2. Hvorfor kan jeg ikke finde $1-spillet på Binance-appen, selvom jeg har modtaget kampagnemailen?
Sørg for, at din Binance-app er opdateret (version 2.43.0 eller nyere).
3. Hvordan deltager jeg i $1-spillet?
(i) Gå til [Pay] i Binance-appen, og tryk på ikonet [$1 Game]. Alternativt kan du gå til Binance Pay Red Packet-kampagnen og rulle ned. Tryk på $1 Game-banneret.
(ii) Fuldfør quizzen, og tryk på [Spil nu] for at indsende et bud. Du skal byde det beløb, der er angivet under [Pris nu] fra din Funding-wallet, og så får du en billet.
(iii) Du kan trykke på knappen [Inviter venner] for at modtage flere billetter. Hver bruger kan få op til tre billetter ved at invitere en anden bruger til at deltage i spillet. Der kan maksimalt optjenes 30 billetter i hver runde af $1-spillet.
(iv) Du vil modtage et app-push/en notifikation i app for at bekræfte din deltagelse. For at se dine transaktionsoplysninger skal du gå til [Binance Pay] - [$1-spil] - [ Mit abonnement].
4. Kan jeg annullere mit bud?
Du kan ikke annullere dit bud, når det først er afgivet.
5. Hvorfor er min 1 USD låst, når jeg har godkendt et bud?
Når du har godkendt et bud, vil dit bud blive låst, mens transaktionen behandles. Hvis du taber buddet, vil dit bud blive refunderet inden for 48 timer efter, at vinderen er annonceret.
6. Kan jeg indsende mere end ét bud for at få flere billetter?
Du kan kun indsende ét bud – vellykket eller ej – i hver kampagneperiode. Der er dog ingen begrænsning på antallet af kampagner, du kan deltage i.
7. Hvordan kan jeg få ekstra billetter ud over at indsende et bud?
Du kan få flere billetter ved at trykke på knappen [Inviter ven] på kampagnesiden. Du skal blot dele kampagnen med dine venner og invitere dem til at registrere sig på Binance. Hver bruger kan få op til tre billetter ved at invitere en anden bruger til at deltage i spillet. De kan maksimalt få 30 billetter til hver runde af $1-spillet. Jo flere billetter du har, jo større er sandsynligheden for, at du vinder buddet.
Den inviteredes kontostatusAntal billet(ter), den inviterende kan modtage
Ny Binance-brugerTre
Ny Binance Pay-brugerTo
Eksisterende Binance Pay-brugerEn
Bemærk, at for at være berettiget til ekstra billetter skal dine henvisninger deltage i $1-spillet. Nye Binance-brugere skal f.eks. deltage i $1-spillet inden for 14 dage efter registreringen.
Afhængigt af hvornår brugeren deltager i spillet, kan de inviterende modtage de tilsvarende billetter i løbet af den aktuelle aktivitetsperiode for $1-spillet eller den næste ugentlige iteration.
8. Hvordan får jeg at vide, om jeg har vundet en præmie?
Vinder(e) får besked via app-push/notifikation i app inden for 24 timer efter aktivitetens afslutning.
9. Hvad sker der, hvis jeg taber buddet?
Hvis du ikke vinder, vil dit bud blive refunderet til din Funding-wallet inden for 48 timer efter, at vinderen/vinderne er blevet annonceret.
Bemærk, at refusionen på 1 USD sker i den valuta, som buddet blev afgivet i. Hvis dit bud f.eks. er blevet konverteret til USDT fra en anden valuta, vil du modtage en refusion i USDT.
10. Hvor kan jeg tjekke mit refunderede bud, hvis jeg tabte?
Du kan se refusionsoptegnelserne under [Binance Pay] - [Transaktionshistorik] - [ Forhåndsautorisering].

Bemærk:
  • Denne kampagne er ikke tilgængelig for brugere i følgende lande: Ungarn, Nigeria, Polen, Frankrig, Belgien, Luxembourg og Danmark.
  • Hvis præmien er et tokenværdibevis, er kampagnen ikke tilgængelig for brugere i følgende lande: USA, Canada, Singapore, Japan, Indonesien, Vietnam, Kasakhstan, Thailand, De Forenede Arabiske Emirater, Australien, New Zealand, Malaysia, Storbritannien, Nordirland, Tyrkiet, Filippinerne, Italien, Spanien, Tyskland, Holland, Portugal og Brasilien.
  • Hvis præmierne er tokens sponsoreret af Earn-projekterne, er kampagnen ikke tilgængelig for brugere i følgende lande: USA, Canada, Tyskland, Storbritannien og Nordirland, Litauen, Finland, Norge, Den Russiske Føderation, Malaysia, Hongkong, Korea (Republikken), Kasakhstan, Thailand, De Forenede Arabiske Emirater, New Zealand, Australien, Singapore, Japan, Indonesien, Vietnam, Tyrkiet, Filippinerne, Italien, Spanien, Holland, Portugal og Brasilien.