Konvertering og blokhandel
Sådan bruger du Binance Convert

2021-03-17 13:41
Websted
App (Lite)
App (Pro)
Websted
Vejledningsvideo
Binance Convert er et enkelt værktøj til dig, hvis du vil købe eller sælge kryptovalutaer med et par klik. Det understøtter en bred vifte af aktiver og flere tusinde par, herunder fiatpengevalutaer. Du kan nemt konvertere et hvilket som helst tokenbeløb til et andet fra helt ned til 1 USD.
Du kan få et Binance Convert-tilbud med det samme på websitet eller i appen. Konverteringsprisen vil være baseret på de aktuelle markedsbetingelser uden ekstra gebyrer. Du kan få mere konkurrencedygtige tilbud på store ordrer end ved at købe eller sælge på spotmarkedet.

Hvordan bruger du Binance Convert på Binance-websitet?

Inden du starter, skal du sikre, at din saldo i Spot wallet eller Funding wallet er tilstrækkelig til at dække ordrebeløbet. Hvis din saldo er utilstrækkelig, skal du tjekke vores vejledninger om køb, indsættelse eller modtagelse af krypto.
1. Log på din Binance-konto, og gå til [Handl] - [Binance Convert].
Du kan også få adgang til Binance Convert fra dine fiatpenge wallet og Spot wallet.
2. Vælg enten et marked- eller en limitordre for at konvertere dine aktiver.
  • [Marked] udfører konverteringen til den aktuelle markedspris.
  • [Limit] udfører konverteringen til den angivne limitpris. Bemærk, at selv hvis limitprisen nås, er der ingen garanti for, at din ordre bliver gennemført.
Du kan vælge at bruge midlerne i din Spot wallet eller Funding wallet. Klik på [Spot wallet] for at skifte til [Funding wallet] og omvendt.

Markedsordre

3. Gå til fanen [Marked], og vælg de tokens, der skal konverteres. For eksampel konvertering af USDT til BNB. Indtast beløbet i USDT, der skal bruges, eller klik på [Saldo], og systemet vil automatisk indsætte det maksimale tilgængelige beløb, du kan bruge. Klik på [Vis eksempel på konvertering]
4. Du vil se det beløb, du kan modtage. Hvis du er tilfreds med kursen, skal du klikke på [Konverter] for at bekræfte din ordre. Bemærk, at tilbuddet automatisk opdateres efter et stykke tid for at afspejle den seneste markedspris, og det beløb, du kan få, vil blive opdateret.
5. Transaktionen bliver behandlet med det samme. Det konverterede token vil blive distribueret til den valgte wallet.
  • Hvis du vil vise de konverterede tokens, skal du klikke på [Gå til Wallet].
  • Hvis du vil tjekke handelsstatistikken for det token, du lige har konverteret, skal du klikke på [Vis mere].
  • Hvis du vil bruge Binance Convert igen, skal du klikke på [Handl mere].
3. Gå til fanen [Limit], og vælg de tokens, der skal konverteres. For eksampel konvertering af USDT til BNB. Du vil se handelsparrets effektivitet for 24 timer til venstre.
4. Indtast det beløb i USDT, der skal bruges, eller klik på [Saldo], og systemet vil automatisk indsætte det maksimale tilgængelige beløb, du kan bruge. Du vil også se det beløb, du får.
5. Du kan også indstille en varighed for konverteringsordren ved at klikke på ikonet [Indstillinger]
For eksempel kan du angive [30 dage] for en ordre. Hvis limitprisen ikke er nået efter 30 dage, annullerer systemet automatisk ordren. Bemærk, at når du har afgivet en limitordre, vil dine ordreaktiver være låst i den valgte periode.
6. Klik på [Afgiv ordre], og bekræft oplysningerne i pop op-vinduet. Klik på [Bekræft ordre].
7. Din ordre er blevet afgivet i den ordrebog, der venter på at blive udfyldt. Bemærk, at selv hvis limitprisen nås, er der ingen garanti for, at din ordre bliver gennemført.
Hvis du vil åbne din ordre, skal du klikke på [Konverteringshistorik].
8. Hvis du vil annullere en ordre, skal du klikke på [Annuller] ved siden af den.
Hvis du vil se din historik for ordrekonvertering, skal du gå til [Konverteringshistorik].
Vejledningsvideo
Binance Convert er et enkelt værktøj til dig, hvis du vil købe eller sælge kryptovalutaer med et par klik. Det understøtter en bred vifte af aktiver og flere tusinde par, herunder fiatpengevalutaer. Du kan nemt konvertere et hvilket som helst tokenbeløb til et andet fra helt ned til 1 USD.
Lad os se, hvordan man afgiver en konverteringsordre i Lite-versionen af Binance-appen.

Hvordan bruger du Binance Convert i Lite-versionen af Binance-appen?

Inden du starter, skal du sikre, at din saldo i Spot wallet eller Funding wallet er tilstrækkelig til at dække ordrebeløbet. Hvis din saldo er utilstrækkelig, skal du tjekke vores vejledninger om køb, indsættelse eller modtagelse af krypto.
1. Log på din Binance-app, og tryk på det gule ikon [Handl] på hjemmesiden. Vælg [Konverter].
2. Vælg enten et marked- eller en limitordre for at konvertere dine aktiver.
  • [Marked] udfører konverteringen til den aktuelle markedspris.
  • [Limit] udfører konverteringen til den angivne limitpris. Bemærk, at selv hvis limitprisen nås, er der ingen garanti for, at din ordre bliver gennemført.

Markedsordre

3. Gå til fanen [Marked], og vælg de tokens, der skal konverteres. For eksempel konvertering af USDT til BTC. Angiv det beløb i USDT, der skal bruges, og tryk på [Vis eksempel på konvertering]
4. Du vil se det beløb, du kan modtage. Hvis du er tilfreds med kursen, skal du klikke på [Konverter] for at bekræfte din ordre. Bemærk, at tilbuddet udløber efter et stykke tid. Du kan trykke på [Opdater] for at få et nyt tilbud, og det beløb, du kan få, vil blive opdateret.
5. Når transaktionen er blevet bekræftet, vil den blive behandlet med det samme. Det konverterede token vil blive distribueret til den valgte wallet.
  • Hvis du vil vise de konverterede tokens, skal du klikke på [Gå til Wallet].
  • Hvis du vil tjekke handelsstatistikken for det token, du lige har konverteret, skal du klikke på [Vis mere].
3. Gå til fanen [Limit], og vælg de tokens, der skal konverteres. For eksempel konvertering af USDT til BTC. Du vil se handelsparrets effektivitet for 1 dag, 1 uge og 1 måned øverst.
4. Indtast det beløb i USDT, der skal bruges, og systemet vil automatisk beregne det beløb, du kan få.
5. Du kan også angive en varighed for konverteringsordren under [Udløber om]
For eksempel kan du angive [30 dage] for en ordre. Hvis limitprisen ikke er nået efter 30 dage, annullerer systemet automatisk ordren. Bemærk, at når du har afgivet en limitordre, vil dine ordreaktiver være låst i den valgte periode.
6. Tryk på [Afgiv ordre], og bekræft oplysningerne i pop op-vinduet. Tryk på [Bekræft]. Din ordre er blevet afgivet i den ordrebog, der venter på at blive udfyldt. Bemærk, at selv hvis limitprisen nås, er der ingen garanti for, at din ordre bliver udfyldt.
7. Hvis du vil se din åbne ordre, skal du rulle ned til [Åbne ordrer].
Hvis du vil annullere din ordre, skal du trykke på [Annuller].
Hvis du vil se din historik for ordrekonvertering, skal du trykke på ikonet [Historik] øverst til højre og gå til fanen [Konverter]. Du kan vise alle fuldførte og annullerede ordrer her.
Vejledningsvideo
Binance Convert er et enkelt værktøj til dig, hvis du vil købe eller sælge kryptovalutaer med et par klik. Det understøtter en bred vifte af aktiver og flere tusinde par, herunder fiatpengevalutaer. Du kan nemt konvertere et hvilket som helst tokenbeløb til et andet fra helt ned til 1 USD.
Lad os se, hvordan man afgiver en konverteringsordre i Pro-versionen af Binance-appen.

Hvordan bruger du Binance Convert i Pro-version af Binance-appen?

Inden du starter, skal du sikre, at din saldo i Spot wallet eller Funding wallet er tilstrækkelig til at dække ordrebeløbet. Hvis din saldo er utilstrækkelig, skal du tjekke vores vejledninger om køb, indsættelse eller modtagelse af krypto.
1. Log ind på din Binance-app, og gå til [Handl][Konverter].
2. Vælg enten et marked- eller en limitordre for at konvertere dine aktiver.
  • [Marked] udfører konverteringen til den aktuelle markedspris.
  • [Limit] udfører konverteringen til den angivne limitpris. Bemærk, at selv hvis limitprisen nås, er der ingen garanti for, at din ordre bliver gennemført.
Du kan vælge at bruge midlerne i din Spot wallet eller Funding wallet. Klik på [Spot wallet] for at skifte til [Funding wallet] og omvendt.

Markedsordre

3. Gå til fanen [Marked], og vælg de tokens, der skal konverteres. For eksampel konvertering af USDT til BNB. Angiv det beløb i USDT, der skal bruges, og tryk på [Vis eksempel på konvertering]
4. Du vil se det beløb, du kan modtage. Hvis du er tilfreds med kursen, skal du klikke på [Konverter] for at bekræfte din ordre. Bemærk, at tilbuddet udløber efter et stykke tid. Du kan trykke på [Opdater] for at få et nyt tilbud, og det beløb, du kan få, vil blive opdateret.
5. Når transaktionen er blevet bekræftet, vil den blive behandlet med det samme. Det konverterede token vil blive distribueret til den valgte wallet.
  • Hvis du vil vise de konverterede tokens, skal du klikke på [Gå til Wallet].
  • Hvis du vil tjekke handelsstatistikken for det token, du lige har konverteret, skal du klikke på [Vis mere].
3. Gå til fanen [Limit], og vælg de tokens, der skal konverteres. For eksampel konvertering af USDT til BNB. Du vil se handelsparrets effektivitet for 1 dag, 1 uge og 1 måned øverst.
4. Indtast det beløb i USDT, der skal bruges, og systemet vil automatisk beregne det beløb, du kan få.
5. Du kan også angive en varighed for konverteringsordren under [Udløber om]
For eksempel kan du angive [30 dage] for en ordre. Hvis limitprisen ikke er nået efter 30 dage, annullerer systemet automatisk ordren. Bemærk, at når du har afgivet en limitordre, vil dine ordreaktiver være låst i den valgte periode.
6. Tryk på [Afgiv ordre], og bekræft oplysningerne i pop op-vinduet. Tryk på [Bekræft]. Din ordre er blevet afgivet i den ordrebog, der venter på at blive udfyldt. Bemærk, at selv hvis limitprisen nås, er der ingen garanti for, at din ordre bliver gennemført.
7. Hvis du vil se din åbne ordre, skal du rulle ned til [Åbne ordrer].
Hvis du vil annullere din ordre, skal du trykke på [Annuller].
Hvis du vil se din historik for ordrekonvertering, skal du trykke på ikonet [Historik] øverst til højre og gå til fanen [Konverter]. Du kan vise alle fuldførte og annullerede ordrer her.