Spot- og marginhandel
Spot-handel
Vejledning til handel
Sådan foretager du spothandler på Binance-websitet.

2018-01-04 10:35
Vejledning til handel
Andre funktioner
Vejledning til handel
Ansvarsfraskrivelse: I overensstemmelse med MiCA-kravene er uautoriserede stablecoins underlagt visse begrænsninger for EØS-brugere. Klik her for at få yderligere oplysninger.
Videovejledning
1. Log ind på din Binance-konto, og klik på [Handel] - [Spot].
2. Du vil derefter blive omdirigeret til Spot-handelsgrænsefladen.
Handelspar er aktiver, der kan handles mod hinanden på en børs. Et handelspar består af et basisaktiv og et noteret aktiv:
  • Basisaktiv: Den første kryptovaluta i parret, som du køber eller sælger.
  • Noteret aktiv: Den anden kryptovaluta, i hvilken priserne angives.
I eksempelvis BNB/BTC-handelsparret er BNB basisaktivet, og BTC er noteringsaktivet.
(1) Handelsbeløb for handelsparret i 24 timer
(2) Candlestick-graf og markedsdybde
(3) Ordrebog til salg
(4) Ordrebog til køb
(5) Handelstype: Spot/cross-margin/isoleret margin/gitter
(6) Skift mellem køb/salg
(7) Ordretype: Limit/Marked/Stop-limit/OCO (One-Cancels-the-Other)/Trailing-stop/OTO (One-Triggers-the-Other)/OTOCO (One-Triggers-a-One-Cancels-the-Other)
(8) Sektion for købs-/salgsordre
(9) Åbne ordrer, ordrehistorik, handelshistorik, midler, gitterordrer
(10) Markedshandler og Mine handler
(11) Spot wallet-saldo
3. Lad os tage køb af BNB som et eksempel. Vælg et BTC-handelspar såsom BTC/USDC.
4. Klik på [Spot] øverst til højre, og vælg [Køb]. Vælg derefter mellem ordrerne [Limit], [Marked], eller [Stop-limit], og indtast den pris og det beløb, du ønsker at købe. Du kan også trække i bjælken under feltet [Beløb] for at tilpasse den procentdel af Spot wallet-saldoen, der skal bruges til ordren.
5. Klik på [Køb BTC] for at afgive ordren.
Bemærk:
  • Standardordretypen er en limitordre. Du kan bruge en markedsordre, hvis du vil have en ordre fyldt så hurtigt som muligt. Du kan finde flere oplysninger under Hvad er en markedsordre og en limitordre, og hvordan afgiver man dem?
  • Hvis BTC f.eks. handles til 65.000 USDC, men du vil købe den til 63.000 USDC, kan du afgive en limitordre. Din ordre vil blive udført, når markedsprisen falder til 63.000 USDC.
Du kan tilpasse din Spot-handelsgrænseflade med følgende funktioner:

1. Tilpas tidszonen

Du kan se prisændringsprocenten i forskellige tidszoner ved hjælp af funktionen [Ændringsgrundlag].

1. Hold markøren over ikonet [Indstillinger] og klik på [Ændringsgrundlag]
2. Vælg en tidszone, og prisændringsprocenten vil blive opdateret i overensstemmelse hermed. Bemærk, at denne funktion kun gælder for prisændringsprocenten, ikke for candlestick-grafen.

2. Ordrebekræftelse

Når funktionen [Ordrebekræftelse] er aktiveret, vil du se en pop op-bekræftelse, der kræver, at du klikker på [Fortsæt], før du afgiver en ordre.
Du kan klikke på ikonet [Indstillinger] og slå knappen til ud for de ordretyper, du ønsker at modtage en ekstra ordrebekræftelse for.

3. Meddelelse om ordre

Du kan modtage notifikationer, når en ordre er afgivet, annulleret, udfyldt, delvist udfyldt eller udløbet.
Hold markøren over ikonet [Indstillinger], og rul ned til [Meddelelse og påmindelser]. Skift knappen for at aktivere meddelelser.
For flere oplysninger om tilpasning af Spot-handelsgrænsefladen henvises til følgende artikler: