Køb krypto (fiatpenge/P2P)
Kredit-/debetkort
Vejledning om køb med kredit-/debetkort
Hvordan køber man krypto med kredit-/debetkort på Binance-appen? (Pro)

Hvordan køber man krypto med kredit-/debetkort på Binance-appen? (Pro)

2020-08-10 08:09
Sidst opdateret: 26. juli 2024
Ansvarsfraskrivelse: I overensstemmelse med MiCA-kravene er uautoriserede stablecoins underlagt visse begrænsninger for EØS-brugere. Klik her for at få yderligere oplysninger.
1. Log ind på din Binance-app, og gå til Binance Pro. Tryk på [Tilføj midler] - [Køb med]. Her bruger vi EUR som eksempel. Du kan ændre fiatpengevalutaen ved hjælp af menuen øverst til højre.

2. Her kan du vælge at købe krypto med forskellige fiatpengevalutaer. Indtast det fiatpengebeløb, du vil bruge, og systemet viser automatisk den mængde krypto, du vil modtage.
Sørg derefter for at vælge [Kort (Visa/Mastercard)] som betalingsmetode.
3. Hvis du ikke tidligere har købt krypto med et kort, skal du trykke på [Tilføj nyt kort] og indtaste dine kortoplysninger. Tryk på [Bekræft]
Bemærk, at du kan blive bedt om at vente 24 timer, hvis du tilknytter for mange kort på én gang. Hvis kortet ikke kan tilknyttes, kan du prøve et kort, der er udstedt af en anden bank, eller med et andet udstedende land, hvis det er muligt.
4. Hvis du ikke har fuldført identitetsverificering for din Binance-konto, vil du blive bedt om at gøre det på dette trin.
5. Kontrollér betalingsoplysningerne og transaktionsgebyrerne omhyggeligt, før du trykker på [Bekræft]. Bemærk, at prisen og den tilsvarende mængde krypto til enhver tid kan genberegnes automatisk.
Hvis du vil vide mere om beregningerne af priser og kryptokurser, skal du trykke på knappen [...] ud for pristilbuddet.
6. Hvis det er relevant, vil du blive dirigeret til din banks transaktionsside. Følg vejledningen for at validere din betaling.
7. Vent tålmodigt på, at din ordre behandles. Du vil snart se den købte krypto på din konto.

Ofte stillede spørgsmål – Kort og betaling

Binance understøtter kredit- og betalingskort fra VISA og Mastercard samt Apple Pay og Google Pay. De understøttede valutaer er som følger:
AED, AMD, AUD, AOA, AZN, BGN, BHD, BRL, CAD, CHF, CLP, COP, CRC, CZK, DKK, DOP, EUR, GBP, GEL, HKD, HUF, IDR, ILS, ISK, JPY, KES, KWD, KZT, MNT, MXN, NZD, OMR, PAB, PEN, PHP, PLN, QAR, RON, SAR, SEK, TJS, TRY, TWD, UGX, USD, UYU, UZS, VND, XAF og ZAR.

I øjeblikket understøtter Binance mere end 220 udstedende lande. Prøv et kort fra et andet udstedende land, hvis du har et.
Du kan linke op til fem bankkort.

Ofte stillede spørgsmål – Transaktioner

Ja, hvis du ikke gennemfører ordren inden for tidsfristen, bliver den ugyldig, og du skal indsende en ny transaktion.
Hvis betalingen er blevet hævet for mislykkede transaktioner, vil dit betalingsbeløb blive returneret til dit kort. Det kan tage et par dage, før refusionsprocessen vises på dit kontoudtog.
Nogle banker kan opfatte kryptotransaktioner som kvasikontantbetalinger. Derfor kan nogle banker opkræve et ekstra gebyr for at købe kryptovaluta med dine kort. Hvis du er blevet opkrævet et ekstra gebyr, bedes du kontakte din bank for at få afklaret årsagen først.
Nogle banker og kortudbydere kan begrænse kryptovalutatransaktioner på grund af deres interne politikker. Hvis din transaktion er blokeret, skal du muligvis rådføre dig med din bank eller kortudbyder om deres regler for handel med kryptovaluta. Alternativt kan brugerne prøve at bruge et andet kort (fra samme eller en anden bank).
Når du køber kryptovaluta med et kort, skal du være opmærksom på, at konverteringssatser/-priser ud over gebyrer også vil påvirke det endelige beløb, du kan modtage. Du kan kontrollere dine ordreoplysninger på siden [Transaktionsdetaljer].
Gå til [Fiatpengehistorik], og find den mislykkede ordre. Tryk på det, og du kan se årsagen til fejlen.
Hvis der er behov for yderligere support, kan du trykke på knappen CS for at tale med Kundesupport.

Ofte stillede spørgsmål – Indstillinger og ordrehistorik

Din krypto vil blive krediteret til din Spot wallet kort efter, at du har fuldført transaktionen. Du kan kontrollere ordrestatus fra [...] - [Historik]. Gå til [Køb] - [Engangskøb] for at se din købshistorik.
Du kan se dine aktuelle grænser og opgradere dit identitetsverificeringsniveau for en højere kontogrænse. Gå til [Kontocenter], og tryk på [>] - [Verificeringer].

Hvis du vil vide mere om brug af bankkort på Binance, kan du besøge siden med ofte stillede spørgsmål vedrørende vejledningen til køb med kredit-/debetkort.