Web3-wallet
Ofte stillede spørgsmål om Binances Web3-wallet

2023-10-23 13:45

1. Hvad er Binance Web3 Wallet?

Binance Web3 Wallet er en selvforvaltet kryptotegnebog i Binance-appen, der er designet til at styrke brugerne inden for decentraliseret finansiering (DeFi). Den fungerer som en digital gateway til blockchain-baserede applikationer (DApps) og giver brugerne en sikker og strømlinet metode til at administrere deres kryptovalutaer, udføre token-swaps på tværs af flere kæder, tjene afkast og interagere med en række blockchain-platforme. Få mere at vide om Web3 Wallet her.

2. Hvad er fordelene ved at bruge Binance Web3 Wallet?

Binance Web3 Wallet er den nemmeste måde at prøve kræfter med Web3 på. Det giver brugerne en sikker og strømlinet metode til at administrere deres kryptovalutaer, udføre token-swaps på tværs af flere kæder, tjene afkast og interagere med en række blockchain-platforme.
  • Det er enkelt: Opret en wallet på få sekunder ved hjælp af din Binance-app uden at skulle bekymre dig om hemmelige fraser eller private keys.
  • Praktisk: Med integration til Binance Bridge og andre udbydere fremmer Web3 Wallet nemme token-swaps på tværs af blockchains til bedre priser. Du kan nemt udforske DApps og generere afkast med et enkelt tryk.
  • Sikker: MPC-teknologi (Multi-Party Computation) styrer alle transaktioner og reducerer enkeltstående fejlpunkter for at sikre, at dine aktiver er sikre.

3. Hvordan får jeg adgang til Binance Web3 Wallet?

Du skal først oprette en Web3 Wallet i Binance-appen. Du skal bare logge ind på din Binance-app og trykke på [Wallets]. Skift til fanen [Web3] øverst, og tryk på [Opret wallet].

4. Hvordan bruger jeg min Binance Web3 Wallet til at sende og modtage tokens?

Send tokens:
  • Tryk på [Send] eller [Overfør nu] på Web3 Wallet-hjemmesiden.
  • Indsæt modtagerens adresse, og tryk på [Fortsæt].
  • Indtast beløbet, og tryk på [Gennemgå afsendelse].
Bemærk, at hvis du vælger det forkerte netværk eller sender aktiver til den forkerte adresse, kan dine midler gå tabt og vil ikke kunne inddrives.
Modtag tokens:
  • Tryk på [Modtag], og vælg den token, du vil modtage.
  • Du vil se en QR-kode og token-adressen. Tryk på kopiér- eller del-ikonet for at dele med afsenderen.
Se denne vejledning for flere oplysninger.

5. Bliver jeg opkrævet netværksgebyrer, når jeg bruger Binance Web3 Wallet?

Blockchain-transaktioner involverer netværksgebyrer. Disse gebyrer, også kendt som gasgebyrer, er nødvendige for at kompensere minere eller validatorer for de beregningsressourcer, de bidrager med til at behandle og bekræfte transaktioner på netværket. De nøjagtige gebyrer kan variere afhængigt af netværkstrafikken og den blockchain, du bruger.

6. Er Binance Web3 Wallet en selvforvaltet wallet? Hvem har kontrol over mine midler?

Ja, Binance Web3 Wallet er en selvforvaltet wallet. Du har fuld kontrol over dine midler og aktiver. Derfor er du alene ansvarlig for at beskytte dine aktiver og sikkerhedskopiere din wallet.

7. Hvad er en MPC-wallet (Multi-Party Computation), og hvordan fungerer den?

Multi-Party Computation (MPC) er en forbedret kryptografisk sikkerhedsmekanisme. Den ændrer den traditionelle metode til opbevaring af private keys ved at fjerne behovet for at opbevare dem på ét sted. På den måde sænker MPC risikoen for, at nøglerne bliver kompromitteret, og reducerer systemets sårbarhed.
Se denne vejledning for flere oplysninger.

8. Skal jeg foretage en sikkerhedskopi af min Binance Web3-wallet?

Binance Web3 Wallet bruger Multi-Party Computation (MPC) til at skabe tre delte nøgler, som derefter gemmes forskellige steder for ekstra sikkerhed. Disse placeringer omfatter dit cloudlager og din enhed. Det er afgørende, at du beskytter den delte nøgle, der er gemt i clouden, ved at implementere kryptering med en gendannelsesadgangskode, som kun du kender. Se denne vejledning for flere oplysninger.

9. Kan jeg gendanne min Web3 Wallet?

Ja, du kan gendanne din Web3 Wallet. Når du bruger en ny enhed, skal du forbinde din Binance-app til den tidligere anvendte cloudtjeneste og dekryptere din delte nøgle ved hjælp af gendannelsesadgangskoden.

10. Kan jeg få mine hemmelige fraser eller private keys?

Der er ingen hemmelige fraser til Binance Web3 Wallet. I stedet er det en MPC-wallet, der kræver, at du gemmer private keys forskellige steder. Hvis du vil eksportere dine private keys, kan du bruge funktionen "Emergency Export". Bemærk dog, at din Web3 Wallet bliver utilgængelig, og at du ikke længere kan bruge den. Opbevar dine private keys sikkert. Hvis du mister dem, går dine midler tabt permanent.

11. Hvad gør jeg, hvis jeg glemmer min adgangskode til gendannelse af wallet?

Din gendannelsesadgangskode er afgørende for krypteringen af din Web3 Wallets delte nøgler på cloud-lageret. Hvis du glemmer din adgangskode og mister adgangen til din enhed eller sletter Binance-appen, vil du ikke kunne få adgang til din Web3 Wallet, og Binance vil ikke kunne gendanne den for dig.
Hvis du glemmer din gendannelsesadgangskode, anbefaler vi, at du straks tager en sikkerhedskopi af din Web3 Wallet.
*Bemærk, at du kun kan sikkerhedskopiere dine Web3-wallet, hvis du har adgang til den. Hvis du har mistet adgangen til din Web3-wallet, kan du ikke gøre det.

12. Kan jeg gøre min Web3 Wallet utilgængelig?

Ja, det kan du. Når du har overført dine midler til en anden wallet eller din Binance Spot Wallet, kan du bruge funktionen "Emergency Export" til at eksportere dine private keys. Din Web3 Wallet vil ikke være tilgængelig efter dette.
Se denne vejledning for at få flere oplysninger.

13. Kan jeg importere en wallet til min Web3 Wallet?

Ja, Binance Web3-wallet understøtter import af wallets. Bemærk, at import af seed-frase i øjeblikket kun understøttes, mens andre former for import, f.eks. brug af private key, ikke understøttes.
1. Gå til din Web3-wallet, og tryk på navnet på den aktuelle wallet, f.eks. [Wallet1].
2. Tryk på [+] øverst til højre, og vælg [Importér wallet].
3. Indtast seed-frase for den wallet, du vil importere. Tryk på [Importér], og din wallet vil blive tilføjet.

14. Når jeg gendanner min Web3 Wallet på en ny enhed, kan jeg så stadig få adgang til min Web3 Wallet på den gamle enhed?

I øjeblikket understøtter Binance-appen kun login på én enhed. Du kan ikke bruge din Web3 Wallet på flere enheder på samme tid.

15. Hvad er "Emergency Export"?

Med Emergency Export får du det fulde ejerskab over din Web3 Wallet. Når dette er aktiveret, kan du hente de private keys til din Web3 Wallet, og cloud-backuppen bliver ugyldig. Bemærk, at denne handling ikke kan fortrydes.
1. Vælg din wallet på startsiden for Web3 Wallet, og tryk på indstillingsikonet øverst til venstre.
2. Vælg [Emergency Export].
3. Læs noterne omhyggeligt. Hvis du vil fortsætte, skal du trykke på [Emergency Export].
4. Indtast din gendannelsesadgangskode for at bekræfte din cloudbackup.
5. Du bliver bedt om at bekræfte igen. Tryk på [Bekræft til Emergency Export].
6. Du vil se en liste over de private keys i din Web3-wallet. Bemærk, at din wallet ikke længere er tilgængelig. Tryk på [Kopiér alle private keys]. Bemærk, at de kopierede private keys kun vil være tilgængelige i 5 minutter i din udklipsholder. For at undgå tab af aktiver anbefales det, at du gemmer dine private keys på et sikkert sted offline så hurtigt som muligt.
7. Når du har kopieret dine nøgler, kan du trykke på [Slet og efterlad].
8. Bekræft, at du har kopieret dine keys. Bemærk, at når du trykker på [Bekræft for at slette], vil alle private keys blive slettet permanent. Denne handling kan ikke fortrydes.
9. Din eksisterende Web3 Wallet bliver utilgængelig.

16. Hvorfor kan jeg ikke se mine midler i Web3 Wallet?

Du kan se dine Web3 Wallet-midler på wallet-hjemmesiden. Hvis du har overført midler til din Web3 Wallet, men de ikke er kommet frem, bedes du se Hvorfor er min indbetaling ikke blevet krediteret.

17. Hvorfor afventer min transaktion?

Det kan skyldes, at det gasgebyr, du har betalt for denne transaktion, er lavere end det krævede minimumsbeløb. Når det sker, kan du overveje at bruge hurtigfunktionen til at fremskynde din transaktion.

18. Hvis min transaktion mislykkes, skal jeg så betale netværksgebyr?

Hvis transaktionen er blevet udført, men mislykkedes, skal du stadig betale et gasgebyr.

19. Hvis jeg har sendt mine midler til den forkerte adresse, kan jeg så bede om at få midlerne tilbage?

Binance vil ikke kunne refundere dig, hvis du sender dine midler til den forkerte adresse. Sørg altid for, at adressen er korrekt, før du bekræfter en transaktion.

20. Skal jeg fuldføre en identitetsverificering for at bruge Web3 Wallet?

Selvom Binance Web3 Wallet, en selvforvaltet wallet, ikke tvinger brugerne til at fuldføre identitetsverificering, er det vigtigt at bemærke, at den er indlejret i Binance-appen. For at oprette en Binance Web3 Wallet skal du derfor være en verificeret Binance-bruger og overholde Binances vilkår for anvendelse.

21. Hvis jeg mister midler i DApps, kan jeg så bede om at få dem refunderet?

Nej. Binance Web3 Wallet giver udelukkende brugerne adgang til DApps og er ikke forbundet med driften af disse tredjepartsprotokoller. Derfor rådes brugerne til på egen hånd at undersøge og engagere sig i DApps efter eget skøn og forståelse af tillid.

22. Hvordan er Binance Web3-wallet sammenlignet med Trust Wallet?

Binance Web3-wallet og Trust Wallet er to forskellige produkter. Afhængigt af brugernes præferencer og behov kan den ene være mere velegnet end den anden.
Binance Web3-wallet er designet med brugervenlighed, bekvemmelighed og sikkerhed for øje. Denne wallet tilbyder Binance-brugere en problemfri måde at udforske Web3 på uden risiko for at miste seed-fraser. Web3-wallet er integreret direkte i Binance-appen, og brugerne kan aktivere den og skifte mellem CeFi og DeFi med et enkelt tryk. Brugere vil også kunne swappe tusindvis af token cross-chain, tjene afkast på deres krypto, udforske dApps – alt sammen i én, sikker wallet.
Brugere, der allerede er fortrolige med Web3, og som er på udkig efter mere sofistikerede funktioner, kan finde, at Trust Wallet er et mere passende tilbud. Trust Wallets indbyggede dApp-browser giver ubegrænset adgang til hele spektret af tilgængelige DApps og imødekommer avancerede brugeres behov uden at kræve integration med Binance-børsen. Som sådan er Trust Wallet en optimal løsning for personer, der opererer uden for Binance-økosystemet eller foretrækker ikke at tilknytte deres wallet-aktiviteter med deres Binance-handelskonti.
Binance Web3-wallet er udviklet i samarbejde med produkt- og ingeniørteamet hos Trust Wallet og udnytter Trust Wallets Wallet as a Service (WaaS), men Binance bevarer selvstændig kontrol over Web3-wallets funktioner, drift og tjenester