Finans
Binance Pay
Hvad er Binance Pay?

2021-02-02 06:10
App
Binance Pay er en kontaktløs, grænseløs og sikker betalingsteknologi for kryptovaluta, som er udviklet af Binance. Du kan bruge Binance Pay til at betale hos forhandlere eller sende og modtage kryptovalutaer til og fra dine venner og familie over hele verden.
Bemærk, at Binance Pay kun er tilgængelig for verificerede Binance-brugere.

Hvordan bruger man Binance Pay på Binance-appen?

Med blot et par tryk kan du nemt få adgang til Binance Pay fra Binance-appen.
Der er fire måder til at få adgang til Binance Pay på din mobil:
  • Tryk på Binance Pay-ikonet på appens startside.
  • Gå til [Wallets] - [Funding] - [Pay] for at åbne Binance Pay.
  • Tryk på QR-kodescanneren på appens startside, og scan modtagers QR-kode for Binance Pay.
  • Tryk længe på ikonet for Binance-appen på din mobils startskærm, og tryk på [Scan] for at åbne QR-kodescanneren. Scan modtagerens QR-kode til Binance Pay.
Binance Pay understøtter øjeblikkelige betalinger og overførsler til andre Binance-brugere globalt i over 300 kryptovalutaer. Før du foretager en overførsel, skal du sikre dig, at modtageren har fuldført identitetsverificering. I modsat fald kan vedkommende ikke modtage kryptoen.
1. Log ind på Binance-appen, og tryk på knappen [Scan] for at scanne modtagerens QR-kode til Pay, eller tryk længe på Binance-appikonet fra din telefons startskærm, og tryk på [Scan] for at foretage en betaling.
Du kan også trykke på [Send] på Binance Pay-startsiden.
Indtast modtagerens Binance-kontomail, telefonnummer eller Binance-id (BUID), og tryk derefter på [Fortsæt].
2. Vælg nu en kryptovaluta, og tryk på [Fortsæt] for at indtaste det beløb, der skal overføres. Du kan bruge den tilgængelige saldo i dine Funding-, Spot- og Earn Flexible-wallets. Derudover kan du trykke på navnet på kryptovalutaen for at se listen over kryptovalutaer. Kontrollér din tilgængelige saldo i din Funding- og Spot wallet. Hvis saldoen ikke er tilstrækkelig, skal du først overføre midler til din Funding- eller Spot wallet.
Du kan også skrive en besked til din modtager ved at trykke på [Tilføj note].
Kontrollér og bekræft betalingsoplysningerne, tryk derefter på [Bekræft], og verificer med totrinsgodkendelse for at fuldføre din betaling.
3. Indtast beløbet, og tryk på [Fortsæt]. Systemet vil automatisk bruge midlerne i din Funding-wallet til betalingen. For at ændre din betalingsmetode skal du trykke på [Funding-wallet].
Kontrollér, at modtageren og det beløb, du sender, er korrekt, før du trykker på [Bekræft].
4. Indtast derefter din Pay-pinkode, eller fuldfør totrinsgodkendelse for at verificere betalingen.
5. Du vil se betalingsoplysningerne, når den er fuldført. Du vil også modtage mail- og sms-notifikationer.
Når betalingen er gennemført, kan du se transaktionsoplysningerne nederst på Binance Pay-startsiden ved at trykke på [Transaktioner].
Du kan bruge din Binance-kontomail, dit telefonnummer eller dit bruger-id (BUID) til at modtage betalinger med Binance Pay.
Alternativt kan du generere QR-koder til Pay. Tryk på [Modtag] på Binance Pay-startsiden, hvorefter du får vist en QR-kode. Du skal blot sende dette til din ven for at modtage betaling.
Hvis du vil angive coin og det beløb, der skal modtages, skal du trykke på [Indstil valuta/beløb]. Binance Pay genererer en unik QR-kode for det angivne beløb og den angivne krypto.
Binance Pay muliggør brugerbetalinger til forhandlere online og i butikker, der accepterer Binance Pay, på understøttede markeder globalt. Brugere kan blot scanne de QR-koder for Binance Pay, der vises på forhandlerens website, app eller betalingsterminaler på salgsstedet, eller betale via problemfri betalingsoplevelse i appen. Over 80 populære kryptovalutaer understøttes til forhandlerbetalinger.
Der er to muligheder for at modtage kryptovaluta:
1. Via QR-kode
Tryk på ikonet for [Binance Pay] på appens startside for at få adgang til Binance Pay. Tryk på [Modtag], og du vil se en QR-kode. Hvis du vil gemme den på din telefon, skal du trykke på [Gem QR-kode]. Du kan også sende den til dine venner ved at trykke på [Del QR-kode], så kan de scanne QR-koden og sende krypto til dig.
For at specificere kryptovaluta og beløbet, du vil modtage, skal du trykke på [Angiv valuta/beløb]. Du kan også tilføje en personlig besked.
2. Via e-mailadresse/telefonnummer/Binance-id
Du kan også give din Binance-kontos e-mail, telefonnummer eller Binance-id til dine venner for at modtage betalinger i kryptovaluta.
Når overførslen er fuldført, vil du modtage mails- og sms-notifikationer. Midlerne krediteres direkte til din Funding-wallet. Du kan se transaktionshistorikken ved at trykke på ikonet for betalingshistorik fra Binance Pay.

Ofte stillede spørgsmål

Binance Pay er i øjeblikket kun tilgængelig for berettigede brugere i understøttede lande på Binance.com. For at begynde at bruge Binance Pay skal du registrere dig på Binance.com og fuldføre identitetsverificering for din konto.
Binance Pay understøtter i øjeblikket mere end 300 kryptovalutaer til overførsler til venner og familie og mere end 80 kryptovalutaer til forhandlerbetalinger, herunder BTC, BNB, ETH, ADA, ATOM, BCH, DASH, DOGE, DOT, EOS, ETC, FIL, HBAR, LINK, LTC, MATIC, NEO, PAX, QTUM, TRX, TUSD, UNI, USDC, VET, WRX, XLM, XMR, XRP, XTZ, ZEC, USDT, FRONT, STRAX, ONE, EGLD, and SXP.
Visse valutaer kan være begrænset i din jurisdiktion. Se Binance-appen for at få den mest opdaterede liste over tilgængelige valutaer.
Binance Pay-transaktioner bliver normalt bekræftet med det samme.
Visse gebyrer kan forekomme, afhængigt af hvilken Binance Pay-funktion du bruger. For detaljer og relevante gebyrskemaer kan du se nedenstående links:
Alle gebyrer i forbindelse med din brug af en Binance Pay-funktion (herunder dispensationer, hvis relevant) samt den relevante konverteringskurs for kryptovaluta (hvis det er nødvendigt for din transaktion), vil blive vist, så du kan gennemgå og bekræfte, før en transaktion gennemføres.
Du kan også finde detaljerede vejledninger om andre emner såsom:

1. Hvordan bruger man Binance Pay på Binances website?

For at få adgang til Binance Pay fra websitet skal du logge på din Binance-konto og gå til [Mere] - [Pay].

2. Hvordan foretager man betalinger med Binance Pay?

1. Klik på [Send] på Binance Pay-hjemmesiden.
2. Indtast modtagerens e-mail, telefonnummer eller Binance-id (UID), og klik på [Fortsæt].
3. Vælg kryptovaluta, og indtast det beløb, du vil sende. Du kan også føje en personlig besked til din modtager.
4. Klik på rullemenuen under [Valuta] for at se den tilgængelige saldo i din Funding-wallet og din Spot wallet. Hvis saldoen ikke er tilstrækkelig til at dække overførslen, skal du først overføre midler til din Funding-wallet eller Spot wallet.
5. Indtast beløbet, og klik på [Fortsæt].
6. Systemet vil automatisk bruge midlerne i din Funding-wallet til betalingen. For at ændre din betalingsmetode skal du klikke på [Funding-wallet]. Kontrollér, at modtageren og det beløb, du sender, er korrekt, før du klikker på [Bekræft].
7. Indtast din Pay-pinkode, eller fuldfør totrinsgodkendelse for at verificere betalingen.
8. Du vil se betalingsoplysningerne, når betalingen er fuldført. Du vil også modtage mail- og sms-notifikationer.

3. Hvordan modtager man kryptovaluta med Binance Pay?

Der er to muligheder for at modtage kryptovaluta:
1. Via QR-kode
Klik på [Modtag] for at generere en unik QR-kode. Klik derefter på [Gem QR-kode] for at gemme den på din computer og sende den til dine venner. De kan scanne QR-koden med Binance-appen for at sende kryptovaluta til dig.
Klik på [Angiv valuta/beløb] for at specificere kryptovaluta og beløb. Du kan også skrive en personlig besked. Klik derefter på [Bekræft].
Binance Pay genererer en unik QR-kode baseret på betalingsoplysningerne.
2. Via e-mailadresse/telefonnummer/Binance-id (UID)
Du kan også sende din Binance-kontos e-mail, telefonnummer eller Binance-id til dine venner for at modtage kryptovaluta.
Når overførslen er fuldført, vil du modtage mails- og sms-notifikationer. Midlerne krediteres direkte til din Funding-wallet. Du kan se transaktionshistorikken fra [Transaktionshistorik].