Hvordan indløser man et værdibevis på låste prøvemidler?

2022-11-10 07:16
Låste prøvemidler kan bruges til at abonnere på låste Binance Simple Earn-produkter i henhold til primært beløb, valuta, varighed og ÅOP, som er angivet på din kupon.
Du får daglige belønninger, der genereres af det låste produkt, som du har abonneret på. Når det låste produkt udløber, overføres det primære beløb til din Spot Wallet. Tidlig indløsning er ikke tilladt for dette abonnement.
Bemærk, at du ikke kan hæve eller overføre prøvemidler. Den kan kun bruges til at indløse det årlige afkast fra det låste Simple Earn-produkt, som du har abonneret på.

Hvordan indløser man et værdibevis på låste prøvemidler?

1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Profil] - [Belønningscenter]
2. Klik på [Mine værdibeviser] for at se alle de tilgængelige belønninger.
3. Under fanen [Løbende] skal du rulle ned og finde det værdibevis på låste prøvemidler, som du vil bruge. Klik på knappen [i] på værdibeviset for at få vist flere oplysninger, herunder værdi, udløbsdato og vilkår og betingelser.
4. Klik på [Brug].
5. Klik på [Gå til Simple Earn] for at bruge værdibeviset.
6. Du vil blive omdirigeret til Simple Earn. I pop-op-vinduet [Brug prøvemidler - Token] kan du se prøvemidlernes beløb og varighed.
Bekræft dine ordreoplysninger, læs og godkend derefter serviceaftalen, og klik på [Bekræft].
7. Hvis du vil se din abonnementshistorik, skal du gå til [Ordrer] - [Earn-historik] - [Simple Earn] - [Låst] eller [Wallet] - [Earn] - [Simple Earn] - [Låst].