Sådan indløser du en værdikupon til VIP-opgradering

2020-07-08 06:17
En værdikupon til VIP-opgradering opgraderer dit VIP-niveau i en begrænset periode. Når værdikuponen udløber, vil dit VIP-niveau vende tilbage til det oprindelige VIP-niveau baseret på dine handelsaktiviteter.

Hvordan indløser man en værdikupon til VIP-opgradering?

1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Profil] - [Belønningscenter]
2. Klik på [Mine værdibeviser] for at se alle de tilgængelige belønninger.
3. Under fanen [Løbende] skal du rulle ned og finde det værdikuponen på den VIP-opgradering, som du vil bruge. Du kan klikke på knappen [i] på værdikuponen for at se flere oplysninger og regler.
Klik på [Brug]
4. Når du har indløst værdikuponen, bliver dit VIP-niveau opgraderet, og du kan nyde godt af fordelene i den periode, der står angivet på værdikuponen. Når belønningsperioden udløber, vender du tilbage til dit oprindelige VIP-niveau og kan ikke længere nyde godt af belønningerne fra opgraderingen af VIP-niveauet.
Du kan se dit nye VIP-niveau på [Profil][Dashboard] under [Brugertype].

Hvordan indløser man en værdikupon til VIP-opgradering ved brug af point?

1. Klik på [Belønningsforretning] for at indløse belønninger ved brug af point.
2. Du kan se alle de tilgængelige belønninger her. Klik på [Indløs] for at bruge din point til at gøre krav på en værdikupon til VIP-opgradering.
3. Der trækkes point fra din pointsaldo, når du har gjort krav på værdikuponen. Du kan finde den værdikupon til VIP-opgradering, du har gjort krav på, på siden [Mine værdikuponer].
Bemærk:
  • VIP 9 er det højeste VIP-niveau. Hvis du allerede er VIP 9-bruger, kan du ikke indløse din værdikupon.
  • Din opgradering vil altid være begrænset til VIP 9. Du er f.eks. en VIP 8-bruger. + VIP+2-værdikupon = VIP9).
  • Du kan kun aktivere én værdikupon til VIP-opgradering ad gangen. Hvis din VIP-opgradering allerede er aktiv, vil du ikke kunne indløse din værdikupon i den samme periode.
  • Binance forbeholder sig retten til at annullere eller ændre reglerne for værdikuponen efter eget skøn.
  • I henhold til vilkår for anvendelse og i overensstemmelse med lokale regler er visse Rewards Hub-funktioner muligvis ikke tilgængelige i dit område.