Sådan indløser du en Token-værdikupon

2023-04-26 05:13

Hvad er en tokenværdikupon?

Binance tilbyder brugerne visse rabatter i form af tokenværdikuponer. Du kan indløse gratis tokens til din Spot-wallet og bruge, overføre eller hæve tokens uden begrænsninger. Se, hvordan du kan gøre krav på og indløse tokenværdikuponer fra Belønningscenter nedenfor.

Hvordan indløser man en tokenværdikupon?

1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Profil] - [Belønningscenter]
2. Klik på [Mine værdibeviser] for at se alle de tilgængelige belønninger.
3. Under fanen [Løbende] skal du rulle ned og finde den tokenværdikupon, som du vil bruge. Klik på knappen [i] på værdikuponen for at få vist flere oplysninger, herunder værdi, udløbsdato samt vilkår og betingelser.
Klik på [Brug].
4. Klik på [Brug belønning] for at bekræfte.
5. Du har indløst tokenbelønningen i din Spot-wallet.

Hvordan indløser man en tokenværdikupon ved brug af point?

1. Klik på [Belønningsforretning] for at indløse belønninger ved brug af point.
2. Du vil derefter se alle de tilgængelige belønninger. Klik på [Indløs] for at bruge dine point til at indløse tokenværdikuponen.
3. Der trækkes point fra din pointsaldo, når du indløser din værdikupon. Du kan finde din indløste tokenværdikupon ved at klikke på [Mine værdikuponer].
Bemærk:
  • Du skal indløse dine tokenværdikuponer, før de udløber. Efter udløbsdatoen vil din tokenværdikupon ikke længere være gyldigt. Bemærk, at du ikke kan forlænge udløbsdatoen eller ombytte tokenværdikuponen til andre belønninger. Binance har ingen forpligtelse til at advare dig om en tokenværdikupon, der er ved at udløbe eller er udløbet.
  • Når værdien af værdikuponen er krediteret din Spot-wallet, er der ingen begrænsninger for brug, overførsel eller hævning af tokenet.
  • For at overholde lokale regler er visse Belønningshub-funktioner muligvis ikke tilgængelige i dit område.
  • Binance forbeholder sig retten til den endelige fortolkning af vilkår og betingelser for brug af tokenværdikuponer.