Sådan indløser du en kupon med marginalrente på 0 %

2020-10-19 02:15

Hvad er et værdibevis med en marginrente på 0 %?

Du kan bruge kuponer med en marginalrente på 0 % for at få glæde af rentefri lån i en bestemt periode på Binance-marginalhandel.

Sådan indløser du et værdibevis med en marginrente på 0 %

1. Log ind på din Binance-konto, og gå til [Profil] - [Belønningscenter]
2. Klik på [Mine værdibeviser] for at se alle de tilgængelige belønninger.
3. Under fanen [Løbende] skal du rulle ned og finde den kupon med en marginalrente på 0 %, som du vil bruge. Klik på knappen [i] på kuponen for at vise flere oplysninger, herunder kuponens værdi (beløb for rentefrit lån), margintype (cross- eller isoleret margin) og udløbsdato.
4. Klik på [Brug].
5. Klik på [Brug belønning] for at bekræfte.
6. Hvis du ikke har åbnet en marginkonto, vil du automatisk blive omdirigeret til at oprette en Cross- eller isoleret margin-konto, afhængigt af den kupon, du har indløst.
Hvis du allerede har en marginkonto, skal du vælge et marginhandelspar til kuponen og klikke på [Bekræft].
7. Klik på [Gå til Marginhandel] for at få glæde af rentefri lån.
8. Du bliver omdirigeret til siden Margin Wallet. I pop op-beskeden [Lån] skal du indtaste det beløb, der skal lånes, og klikke på [Bekræft lån]
Sørg for, at du har en tilstrækkelig saldo på din Isoleret/Cross-margin-konto for det valgte handelspar. Du kan overføre sikkerhedsstillelse ved at klikke på [Overfør].

Hvordan indløser man et værdibevis med en marginrente på 0 % ved brug af point?

1. Gå til siden [Belønningscenter], og klik på [Belønningsforretning].
2. Du vil se alle dine tilgængelige belønninger. Klik på [Indløs] for at bruge dine point til at indløse dit værdibevis med en marginrente på 0 %.
3. Der trækkes point fra din pointsaldo, når du indløser dit værdibevis.  Du kan finde dit værdibevis med en marginrente på 0 % ved at gå til siden [Mine værdibeviser].
Bemærkninger:
  • Du skal indløse dine kuponer med 0 % i rente, før de udløber. Efter udløbsdatoen vil din kupon med 0 % rente ikke længere være gyldig. Bemærk, at du ikke kan forlænge udløbsdatoen eller ombytte kuponen med 0 % rente til andre belønninger. Binance har ikke nogen forpligtelse til at advare dig om kommende eller udløb af en kupon med 0 % rente.
  • Når en kupon med 0 % rente er aktiveret, kan du optage rentefrie lån til Isoleret/Cross-marginhandel inden for kuponens pålydende værdi. Der vil begynde at påløbe renter umiddelbart efter aktivering af værdibeviset.
  • Sørg for, at du har en tilstrækkelig saldo på din Isoleret/cross-marginkonto for det valgte handelspar, da dette påvirker mængden af lån, du kan optage.
  • Hvis din marginkonto er fuld, vil du ikke kunne aktivere en kupon med 0 % rente.
  • Dit maksimale lånebeløb vil ikke blive påvirket af kuponer med 0 % rente.
  • I henhold til vilkår for anvendelse og i overensstemmelse med lokale regler er visse Rewards Hub-funktioner muligvis ikke tilgængelige i dit område.
  • Binance forbeholder sig retten til den endelige fortolkning af vilkår og betingelser for brug af kuponer med 0 % rente.